Aur si argint la un loc.

necromanc

Eu port si aur si argint.De exemplu pe o mana inel de argint si pe mana cealalta bratara de aur.
Cineva mi-a spus ca nu stiu ce camp de energie negativa se emana daca le port pe aceeasi mana, etc.

Stie cineva despre asa ceva ?

coolspeak.gif
Ramaxel
QUOTE(necromanc @ Mar 15 2006, 17:40) *
Eu port si aur si argint.De exemplu pe o mana inel de argint si pe mana cealalta bratara de aur.
Cineva mi-a spus ca nu stiu ce camp de energie negativa se emana daca le port pe aceeasi mana, etc.

Stie cineva despre asa ceva ?

coolspeak.gif

Da, caută amănunte pe www.mamaomida.ro, www.adevaratafiicaamameiomida.ro, www.adevatanepoataasperanteivinedcatoareadetoate .ro, www.vrajitorieonline.com roll2.gif roll2.gif

Kidu
QUOTE(Ramaxel @ Mar 15 2006, 18:23) *
Da, caută amănunte pe www.mamaomida.ro, www.adevaratafiicaamameiomida.ro, www.adevatanepoataasperanteivinedcatoareadetoate .ro, www.vrajitorieonline.com roll2.gif roll2.gif

Ramaxel: offtopic/caterinca ai warn, si cu ocazia celor 50% doar de la mine si 3 zile pauza.
sebulbus
eu stiu doar ca este de prost gust.
kraMMer
nu exista nici un fel de camp energetic, pur si simplu nu e prea potrivit din punct de vedere estetic...
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.