xploder
Mar 11 2006, 12:34
re...as vrea sa-mi intsalez xpu de 2 ori pe 2 partitii diferite.....ma intereseaza daca atunci knd aprind calcu ma intreaba cu care xp sa intru(cu xp nr 1 sau cu xp nr 2)...
si sa zicem k intru cu xpu nr 1,fac un local area conection(cu ipuri A)...si apoi intru cu xp nr 2 local area conection care lam facut in xp nr 1 se vede si in xpu nr 2????m-ar interesa sa nu se vada...ms anticipat
Ecko72Unltd
Mar 11 2006, 19:48
.. cand nu stiam sa instal wind.. m-am pus sa instalez eu .. si in loc de C .. am formatat D`ul si am instalat wind acolo(evident in c era si acolo wind) si a mers.. iar dupa instal imi mergea f prost .. numa in reluare totu .. deci nu te risca
Ecko la tine probabil ca era alta problema , nu ca aveai Windows XP instalat pe 2 partitii .
O sa te intrebe , eventual daca vrei sa faci o diferenta dintre cele 2 winxp-uri la bootare intra in boot.ini(ar trebui sa fie prin C: ) si modifica ce am scris eu ingrosat in orice vrei , dar sa nu fie prea lung .
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional"
doggystyle
Mar 11 2006, 22:25
Sal!
Eu am instalat 2 win XP pe 2 harduri si ca sa bootez de pe care vreau eu mi-am instalat pe unul dintre win programul Acronis OS Selector si cand booteaza ma intreaba pe care din cele doua sa-l incarce.
Merge si fara , nu-i mare lucru .
Merge fara probleme si cu bootloader-ul de la MS. In mod evident nu au cum sa se "vada" setarile din celalalt SO. Nu am inteles un lucru : la ce-ti folosesc 2 sisteme de operare identice, puse pe 2 partitii diferte?
clausache
Mar 12 2006, 10:44
mestere, daca vrei sa faci experimente si sa nu iti crape windowsu de baza, foloseste VMWare Workstation. poti instala cate xp uri vrei pe acelasi hdd, numa sa fie loc, desigur.
xploder
Mar 12 2006, 11:32
cods: modificarea la boot.ini o fac dupa ce am instalat si cel de-al doilea sistem de operare nu?
clausache: de unde pot lua programul ala??
si ms ink o data!!
clausache
Mar 12 2006, 12:15
xploder
Mar 12 2006, 13:06
si mai am o nitrebare ....2000 se instaleaza la fel k un xp??adik sa nu fie ceva de gen dos sau 98.
Da desigur , editare boot.ini o vei face dupa ce instalezi(dar neaparat fa un backup al fisierului original) , Win2000 se instaleaza la fel ca XP .
clausache
Mar 12 2006, 15:17
2000 are o instalare grafica mai puin "spectaculoasa" decat xp. in rest e cam aceeiasi chestie.
IPaddress
Apr 17 2006, 08:53
Eu am o alta pb am avut instalat Win 2000 Server pe un hard si XP-ul pe alt hard, am dat jos Win 2000 server si am instalat XP-ul (Discul C formatat, formatat si discul D) la boot-are imi apar totusi optiunile de selectare a SO pe care il doresc in cazul de fata (1 XP si 2 XP) pe al doilea disc nu mai am nici un SO
. Ce pot sa fac?
Multumesc
Skelet
Apr 17 2006, 12:48
QUOTE(IPaddress @ Apr 17 2006, 07:53)

Eu am o alta pb am avut instalat Win 2000 Server pe un hard si XP-ul pe alt hard, am dat jos Win 2000 server si am instalat XP-ul (Discul C formatat, formatat si discul D) la boot-are imi apar totusi optiunile de selectare a SO pe care il doresc in cazul de fata (1 XP si 2 XP) pe al doilea disc nu mai am nici un SO

. Ce pot sa fac?
Multumesc
in cazul in care al doilea SO de la boot e invalid faci asa (sper ca ai XP professional):
Start->Run->scrii cmd si apoi: bootcfg /delete /ID 2
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.