Ce doreste natiunea secuiasca ?
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

Kukker
Secuii acuma baga cartoful in pamant si de aia nu au timp pt aceste discutii neinterminabile ... laugh.gif
Sa traiesti Nea Cartmannnnee ! smile.gif

Dar am aflat un lucru bun...ca toti romanii sunt olteni adica a=b b=c atunci a=c
si daca s= x si x = y y = h am aflat rezultatul w00t.gif s=h adica toti ungurii sunt secui
Teorema lui Kukker !!! Asa va intra in manualelel scolare.... laugh.gif
k33
QUOTE(Kukker @ May 4 2006, 23:48) *
Secuii acuma baga cartoful in pamant si de aia nu au timp pt aceste discutii neinterminabile ... laugh.gif
Sa traiesti Nea Cartmannnnee ! smile.gif

Dar am aflat un lucru bun...ca toti romanii sunt olteni adica a=b b=c atunci a=c
si daca s= x si x = y y = h am aflat rezultatul w00t.gif s=h adica toti ungurii sunt secui
Teorema lui Kukker !!! Asa va intra in manualelel scolare.... laugh.gif
Poate teorema cartofului ...
shimen_musashi
QUOTE(Emix @ May 5 2006, 10:53) *
Te-ai apucat sa repeti greselile altora? Si eu am incercat sa obtin niste raspunsuri cit mai precise acum citva timp si am fost tratat cu indiferenta (ca sa nu spun altfel)!Sper sa ai mai mult noroc,poate aflam totusi ce se afla in spatele cererilor acestea ce pina acum au fost pline de ambiguitati!

TRUE

Stii cum e, speranta moare ultima. La mine mai zvancneste asa din cand in cand.

Mai am o intrebare de adaugat la cele 2 de mai sus:
Sa zicem ca vi se aproba autonomia pe toate planurile. Bun. O sa fie si ceva romanasi get beget pe acolo. O minoritate. Daca acestia o sa vrea si ei autonomie le-o acordati?

Pana una alta spor la aberat si vorbit offtopic
eyer
Un articolas interesant in presa de astazi: Președintele Ungariei a convocat o conferință despre maghiarii de dincolo de granițe
În condițiile în care din ce în ce mai mulți maghiari din țările vecine vor deveni cetățeni ai UE, trebuie inițiată o abordare regională. Somogyi a subliniat că spațiile respective nu pot fi considerate „regiuni maghiare”, iar pentru o colaborare mai stabilă principiul fundamental ar fi nu etnicizarea regiunilor, ci regionalizarea etnicilor.

Magistral exprimat! (din perspectiva lor, desigur dry.gif )
Mosotti
terminati cu prostiile si nu mai urati bun venit unui banat DEFINITIV. voi chiar nu pricepeti ce inseamna DEFINITIV? huh.gif nu exista perioada de proba pentru un banat DEFINITIV. nu inteleg de ce sint unii asa de psihopati? exista 78598094 de forumuri, iar unul pe care il tot recomand e hanu ancutei, unde te invata arta conversatiei, deci probabil ca e mult mai placut si mai civilizat decit aici, unde e vulgaritate si nesimtire. so PLEASE stop this shit si daca nu va convine regimul groaznic de aici, nu mai incercati sa-l schimbati, mergeti la mai bine death.gif
fanariotul
QUOTE(Mosotti @ May 5 2006, 18:08) *
terminati cu prostiile si nu mai urati bun venit unui banat DEFINITIV. voi chiar nu pricepeti ce inseamna DEFINITIV? huh.gif nu exista perioada de proba pentru un banat DEFINITIV. nu inteleg de ce sint unii asa de psihopati?

Am pierdut ceva....
Cine ? Care ? rakoczy sau mariuspetru ? tongue.gif

P.S. Sper sa fi fost baiatul cu ordinele. biggrin.gif
cartman_sp99
QUOTE(fanariotul @ May 5 2006, 18:15) *
Am pierdut ceva....
Cine ? Care ? rakoczy sau mariuspetru ? tongue.gif

P.S. Sper sa fi fost baiatul cu ordinele. biggrin.gif

Ai pierdut ocazia de a-l vedea din nou pe Rakoczy pe forum sub pseudonimul Rakoczi care a crezut ca i se v-a acorda o noua sansa a recunoscut pana la urma ca el era Benedict si ca de acum inainte se va purta frumos.Nu a fost sa fie insa biggrin.gif !!
fanariotul
QUOTE(cartman_sp99 @ May 5 2006, 19:03) *
Ai pierdut ocazia de a-l vedea din nou pe Rakoczy pe forum sub pseudonimul Rakoczi care a crezut ca i se v-a acorda o noua sansa a recunoscut pana la urma ca el era Benedict si ca de acum inainte se va purta frumos.Nu a fost sa fie insa biggrin.gif !!

Aha. Multam.
Doar Benedict ? tongue.gif

Totusi imi pare rau ca n-a fost baiatu' cu ordinele; observ ca-si exprima frustraile in alta parte, nerenuntand la acuzatii nastrusnice. biggrin.gif
CapitanuPICARD
puisorii astia au dat de draq.
la propriu.
la stirile din seara asta au anuntat ca in harghita doi copii au febra tifoida.
tot plangeau ei dupa perioada medievala... iata ca Dumnezeu le-a oferit-o pe tava. desigur, au uitat sa precizeze ce anume din perioada aia "de glorie" vor sa reinvie, asa ca Dumnezeu le-a dat dupa sufletul lor.
partea proasta e ca au de suferit si oameni nevinovati. cum ar fi copiii...

altfel spus puisorilor... aveti grija ce va doriti, pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca...
bo-boc
QUOTE(CapitanuPICARD @ May 5 2006, 22:58) *
la propriu.
tot plangeau ei dupa perioada medievala... iata ca Dumnezeu le-a oferit-o pe tava. desigur, au uitat sa precizeze ce anume din perioada aia "de glorie" vor sa reinvie, asa ca Dumnezeu le-a dat dupa sufletul lor.

altfel spus puisorilor... aveti grija ce va doriti, pentru ca s-ar putea sa se indeplineasca...

Sa te bucuri de raul altora este un lucru urat. Sa te bucuri de boala unor copii este grav.
In Romania am vazut frecvent bucuria de raul altora. Asta e ceva malefic. Asta trage tara in urma.
Wrong Way.
Romania made a terrible mistake and there's no going back... Opression is not solution, opression is the greatest sin ...
radumiki
QUOTE(bo-boc @ May 6 2006, 22:04) *
Sa te bucuri de raul altora este un lucru urat. Sa te bucuri de boala unor copii este grav.
In Romania am vazut frecvent bucuria de raul altora. Asta e ceva malefic. Asta trage tara in urma.
Wrong Way.
Romania made a terrible mistake and there's no going back... Opression is not solution, opression is the greatest sin ...

Asa este !
Totul trebuie sa aiba o limita , macar din bun simt... mad.gif
Adica sutele de familii de romani sinistrate din cauza inundatiilor sau alunecarilor de teren platesc asta datorita ticalosiei politicienilor ? ohmy.gif Hai sa fim seriosi...

Capitane , ai scazut in ochii mei dupa postul asta ce-i facea cinste unui bade de la tara stand la o bere pe terasa ABC-ului din sat ( urmareste D'ale lui Mitica pe TVR2 daca vrei sa intelegi ! ) . cool.gif
CapitanuPICARD
QUOTE(bo-boc @ May 6 2006, 22:04) *
Wrong Way.

bo-bocule, prefer sa nu iti spun unde ma doare de parerea ta smile.gif te las sa faci cercetari in acest domeniu, pe undeva pe la vreo 10-15 metri de cot. smile.gif
orice persoana onesta, care stie cat de cat sa citeasca, ar fi remarcat faptul ca in mesajul meu aparea si "partea proasta e ca au de suferit si oameni nevinovati. cum ar fi copiii...

cine nu observa, ori este incult si nu stie sa citeasca, ori este rau intentionat.
ori este malefic. parerea mea. smile.gif
bo-boc
QUOTE(CapitanuPICARD @ May 5 2006, 22:58) *
la propriu.

A te bucura de raul unor oameni nevinovati este un lucru urat. Shame on you. Nu e vorba de rea intentie. Mesajul tau e clar.
Mosotti
urmatorul care va posta off topic aici va primi o saptamina de pauza puke.gif

edit :

Naga, ucinrov - 7 zile

NEXT death.gif
radumiki
QUOTE(mariuspetru @ May 8 2006, 15:22) *

Spune, Radumiki, te rog, incearca sa nu mai stergi acest mesaj, ca chiar incepe sa ma deranjeze chestia asta. Spune-ne, te rog, mai este vreun membru de origine maghiara care mai posteaza aici sau la toti le-ai gasit nod in papura ca sa-i elimini? Nu serios acum, spui ca fantazez privind folosirea de catre moderatori a unor alte pseudonime pentru a putea ataca cat mai bine tot ceea ce are vreo legatura sau care ar parea sa aiba, cu maghiarii sau cu bisericile vest-europene si asa mai departe. Se poate sa fie asa, dar atunci, nu pot sa cred cum luni intregi de zile utilizatori ca "fanariotul" au putut sa-si pastreze in semnaturi linkuri catre servere exterioare Softpedia, nu pot nici sa cred toleranta deosebita de acceptare a provocarilor nu numai acelui utilizator, dar si ale destui altora impotriva celor de origine maghiara, ca apoi daca ultimii replicau sa le fie PRESTO PRESTO si IMEDIAT puse in fata regulile si sa fie sanctionati. Vrei sa spui ca toate aceste lucruri sunt absolut intamplatoare si nu au nici o legatura cu personaje reale? Sincer, nu cred ca nici unuia dintre noi nu-i convine sa fie luat drept naiv. "Parerea mea"!

- Nu ti-am sters eu posturile anterioare aici , asta ar trebui sa-l sterg pentru off-topic !
- Tamas si-a cerut scuze anterior pe PM spunand ca chestia cu drogurile a fost o gluma . Nu ne plac glumele cu droguri , nu se accepta aici asa ceva . A primit doar 3 zile pentru asta si e ok . Esti cumva avocat ? Eu stiam ca esti inginer...
- Nu esti tu in masura sa judeci pe altii sau sa dai lectii de moderare noua . Eu incerc sa fiu cat mai echidistant si echilibrat in decizii . daca ai ceva de contestat , foloseste PM-ul cum se specifica in regulament , daca esti jignit e.t.c reporteaza . Mai citeste odata regulamentul , incearca sa nu-l incalci sub nici o forma si totul e ok .
- Tu amintind in acest post de alti colegi din Poiana la care le contesti una-alta , nu crezi ca-i provoci sa-ti raspunda , sa inceapa o cearta generatoare de off-topic , suspenduri&shit ?
- Este ultima oara cand tolerez asa ceva ! mad.gif

Iti mai repet odata ce ti-am spus si pe PM : eu nu fac concesii de la regulamentul SP indiferent cine este si de ce natie este cel ce posteaza in Poiana .
dry.gif

Acesta e un post sters sper din greseala de un alt moderator .

On-topic : exista pe aici secui ? Poate ei ne pot explica ce-si doreste natiunea secuiasca .
Noi : romani , unguri , nemti , armeni , evrei , e.t.c nu putem decat sa facem supozitii , eventual sa ne lipim de o tabara sau alta , sa facem galerie sau sa scuipam in san si sa spunem : a dracu , acu' cand trebuie sa intram si noi in UE s-au gasit astia sa-si doreasca altceva !
fanariotul
QUOTE(radumiki @ May 8 2006, 18:07) *
[color=#000099]QUOTE(mariuspetru @ May 8 2006, 15:22) *

ca chiar incepe sa ma deranjeze chestia asta.

Cacofonie. death.gif
spui ca fantazez privind folosirea de catre moderatori a unor alte pseudonime

Fantazez ? death.gif
nu pot sa cred cum luni intregi de zile utilizatori ca "fanariotul" au putut sa-si pastreze in semnaturi linkuri catre servere exterioare Softpedia

Eu ? Cand ? death.gif
sa le fie PRESTO PRESTO si IMEDIAT puse in fata

Cum se cheama insiruirea a doua cuvinte care au acelasi inteles ? death.gif
radumiki
QUOTE(fanariotul @ May 8 2006, 18:23) *
Cacofonie. death.gif

Fantazez ? death.gif

Eu ? Cand ? death.gif

Cum se cheama insiruirea a doua cuvinte care au acelasi inteles ? death.gif

Da Fanariotule , ai dreptul la replica !
La una singura .Asta a fost ! tongue.gif

Asta am spus si eu , nu provocand alti useri putem ajunge la o concluzie si la un dialog civilizat . Sper ca baiatul sa invete din greseli... wink.gif

Si acum , va rog , doar on-topic , ca altfel e bai mare !

Fanariotule , tu ai inteles ce vor astia ? Ca daca numai agita si nu spun nimic , enerveaza lumea , inchidem ...
Hadess
Salut. Ma intorc pe forum dupa 3 zile de suspendare. Am sa incerc sa fiu on topic, vad ca aici nu se permit nici un fel de divagatii, cu toate ca pe alte topice se mai permite. Si mai ales am constatat ca unor forumisti li se permit mai multe decat altora.
Radumiki intreaba retoric daca exista cineva de alta nationalitate decat romana, pe acest topic. Pai in afara de kukker nu prea cred. De ce? Am asistat la disparitii interesente de mesaje si de useri... cursing.gif Cativa forumisti, probabil unguri ( Naga, Mariuspetru) au postat cate ceva mai devreme si... au disparut!
Tema topicului este : Ce doreste natiunea secuiasca?
In primul rand secuii astia nu sunt o natiune , ci parte a unui popor numit unguri. Eu asa am inteles citind diversele chestii despre asta.
Deci "Natiunea" asta nu doreste nimic pentru ca nu exista. Dar poate ca ungurii din Romania doresc ceva. Ce? Cine dracu' sa ne explice, daca userii dispar de pe forum?! ohmy.gif Pai am inteles un lucru: Se pare ca ungurii doresc autonomie teritoriala in cadrul statului nostru. Corect? Si atunci de ce nu pot sa posteze despre asta?
Hai sa revenim un pic la cazul meu. Nu ziceti ca nu sunt on topic, pentru ca sunt exact la subiect. Am fost acuzat ca sunt ungur, cu toate ca am scris ca sunt roman curat si ca am locuit pana acum cativa ani in Sect. I, Bucuresti iar acuma am o casa chiar langa autogara Filaret, tot in Bucuresti. Momentan nu stau in Romania si chiar nu am sa dau mai multe detalii, ca nu are rost. In curand vin acasa si orice Fanariot suspicios se poate convinge cine si ce sunt, daca vrea asta.
Treaba este urmatoarea: am fost jignit de acest Fanariot si am dat report. Cand colo... ce sa vezi? Eu iau o suspendare de 3 zile si el nimic!
De ce?
Are legatura cu tema forumului. Pentru ca eu cred ca autonomia asta regionala sau cum dracu ii zice, este ceva bun pentru Romania, dar sa fie in toata Romania, indiferent de etnie! coolspeak.gif
Si pentru ca sustin chestia asta.... inseamna ca sunt ungur?! Am fost in Harghita, in Tg Mures, in Oradea si n-am avut nici o treaba cu ungurii cu toate ca habar nu am de limba lor.
Am umblat destul de mult si chiar acum locuiesc intr-un orasel cu 40.000 locuitori unde 30% sunt hispanici ( mexicani, portoricani, etc). Si ma simt bine in diversitatea asta! coolspeak.gif Nu stiu spaniola, ciripesc cate 2-3 cuvinte acolo, dar daca ma nimeresc la carciuma cu un grup de baieti din astia, intru in vorba cu ei si ma bucur sa zic: Hasta la vista, no problemo, si senor, deme usted algo de beber si inca 2-3 fraze coolspeak.gif Si nu am observat ca faptul ca aia vorbesc spaniola sa deranjeze pe careva.
Aici statele astea au o larga autonomie, USA e o uniune. Si comitatele ( county) sunt mai autonome administrativ si financiar decat judetele astea ale noastre. Am vazut cum functioneaza autonomia locala adevarata si vreau asa ceva si la noi acasa.
Cam asta am vrut sa spun. Sunt adeptul libertatii de exprimare. Insa sa nu se lase cu porcaieli si tampenii! Deci, fiecare sa zica ce vrea despre autonomia asta, despre toate alea, dar s-o faca civilizat.
Astept si acuma scuze de la fanariotul.
Si astept ca daca e vre-un ungur pe aici, sa ne spuna clar: Doresc autonomie? Daca da, din partea mea e OK. Si toti romanii indiferent de etnie sa aiba parte de acelasi tratament, indiferent de faptul ca sunt in Secuime, in Oltenia, in Muntenia ori stiu eu unde...
Hai ca am scris cam mult, da' ce sa fac, dupa 3 zile de pauza nemeritata, asta este mad.gif
fanariotul
QUOTE(radumiki @ May 8 2006, 18:30) *
Fanariotule , tu ai inteles ce vor astia ? Ca daca numai agita si nu spun nimic , enerveaza lumea , inchidem ...

Radumiki, eu cred ca la ei orgoliul este mai mare decat putiRinta. smile.gif As mai avea multe de scris despre ei, dar...hai c-o spun, cu orice risc, ca sa stie pe viitor:

Cel mai mult m-a enervat la ei stilul miselesc, ideea ca ca daca suntem mai "multi" adevarul lor devine mai puternic. Plus acuzatiile de bani & shit. Asta a fost tot.

Daca nu e cu suparare eu zic sa-l inchizi.
radumiki
QUOTE Hadess
Deci "Natiunea" asta nu doreste nimic pentru ca nu exista.

QUOTE fanariotul
Daca nu e cu suparare eu zic sa-l inchizi.
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.