offtopic
@cornel & naga
N-am mai apucat sa va raspund acolo, dar o fac aici.
În limita decenței și a bunului simț, fiecare trebuie - ca și până acuma, mostly - să fie liber să-și exprime punctul de vedere. În spiritul dreptății, trebuiesc ascultate ambele părți, chiar dacă mai răzbat adevăruri care ne mai supără câteodată, pentru a-ți putea face o opinie în [mai]bună-cunoștiință de situație.
Desigur, ca în orice societate democratică, și pe Softpedia cine greșește va suporta consecințele [exemplu practic de studiat la disecția de laborator: mariuspetru]. Însă folosirea metodelor coercitive trebuie făcută cu imparțialitate de moderatori si mai ales de către super-moderatori & stuff. [Pot detalia, dar nu am chef acuma].
Desigur, ca în orice societate democratică, și pe Softpedia cine greșește va suporta consecințele [exemplu practic de studiat la disecția de laborator: mariuspetru]. Însă folosirea metodelor coercitive trebuie făcută cu imparțialitate de moderatori si mai ales de către super-moderatori & stuff. [Pot detalia, dar nu am chef acuma].
Eu nu sunt de acord cu tine !
Pentru ca:
1. Decenta si bunul simt nu au legatura cu crescatoria de clone.
Clonele sunt dupa parerea mea o frauda morala
2. Libertatea exprimarii punctelor de vedere nu are legatura cu crescatoria de clone.
3. Chiar daca (sa zicem) razbat adevaruri care ma supara pe mine personal, astea nu razbat prin crescatoria de clone. Fiecare de pe aici are adevarul lui, si acest adevar nu devine "mai adevarat" daca este este sustinut de clone unguresti, portocalii sau pesediste.
4. Eu chiar nu inteleg de ce se plang unii de masuri coercitive. Eu am warn-ul marit, (pe teme de unguri si PSD/ADA) si n-am comentat niciodata, n-am reclamat pe nimeni(cu toate ca altii m-au reclamat), si mi se pare de prost gust si total nebarbatesc sa ma duc sa plang pentru ca raman fara argumente.
Daca incepi o discutie, du-o pana la capat, raspunde cu aceeasi moneda daca este cazul, dar nu adopta amintiri din copilarie(uite mama ce-mi face ala) pentru ca n-ai argumente.
Despre impartialitate...indirect eu am "nascut" un thread pe tema asta.
Consider ca atata vreme cat moderatorii nu incurajeaza anumite optiuni, este ok.
Si n-am vazut moderator care sa spuna "ungurii sucks" de exemplu. Poate s-a intamplat asta cu PSD sau cu ADA aici pe Poiana. Poate s-a intamplat sa spuna in alta parte "antivirusul X sucks", sau "carnatii Y sucks".
Asa ca avand in vedere la cine faci tu referire, consider ca nu are de ce sa se planga.