A mai trecut ceva vreme si adeptii infocati ai autonomiei nu si-au facut timp sa raspunda strict la intrebarile anterioare!!!
Asta imi da de banuit,ca de fapt,aveti ceva de ascuns:cam despre ce este vorba,intelesesem noi cu totii si pina acum,dar asteptam confirmarea,care,iata a sosit!
Stimati conationali,din modul in care postati,am desprins urmatorul tipic:
1-se ia una bucata "cetatean roman de buna credinta" de origine etnica aleatoare (lipsit de importanta,oricum nu se poate verifica realitatea declaratiilor) si este pus sa faca citeva propuneri "de bine"!
2-respectivul binevoitor,are grija sa strecoare (doar din greseala,sint convins!) si citeva lucruri jignitoare/suparatoare la adresa romanilor de pe forum:acestea pot fi directe (pe intelesul oricarui "cioban valah prost",ori indirecte si subtile (Romania cu r sau Transilvania tradus in maghiara,ori pur si simplu lacune bruste de limba romana,observate la useri care de obicei scriu destul de corect).
3-mereu se vor gasi si romani gata sa cada in plasa intinsa,iar de aici si pina la invective pasul este foarte mic.
4-daca nici un "olah" nu se pacaleste,intra in actiune armata de clone,avind grija sa agite spiritele,astfel ca dupa scurt timp,romanii sa poata fi catalogati drept intoleranti (ca sa nu spun ce se intelege citind printre rinduri!).
5-este folosita din plin deviza "nici o zi fara discutii despre autonomie si drepturile maghiarilor!":dar despre indatoririle tuturor cetatenilor,inclusiv ale celor de etnie maghiara,nu se sufla nici un cuvintel.
Concluzii:
scopul imediat este
a-de a-i provoca pe romani
b-de a mentine in actualitate,cu orice pret,niste revendicari absurde
c-de a obtine exemple de intoleranta etnica
scopul pe termen lung este
obtinerea unei autonomii sinonima cu independenta si probabil purificarea etnica a zonelor locuite preponderent de maghiari!
Desi ambele parti au folosit de multe ori expresii jignitoare,m-am ferit sa folosesc butonul report,insa acum cred ca s-a ajuns prea departe cu falsa problema a autonomiei pe baze etnice,asa ca imi permit sa propun moderatorilor sa nu lase activ un asemenea subiect mai mult de 24 de ore.Probabil ca dupa un timp,ne vor lasa in pace,cautind alte locuri in care sa-si faca propaganda!