S-au mai dat o data exemple de inventii si inovatii maghiare. Si, desi s-a cazut de acord, cel putin eu asa am inteles de la Naga, ca aceasta competitie este o prostie - in genul Bruce Lee il bate pe Van Damme? - vine Lajbi si reia chestiunea.
CE scop are aceasta repetitie? Din moment ce am cazut de acord ca ambele natiuni au inventat, inovat cite ceva, mai important sau mai putin important pentru umanitatae?
Fiind o repetitie, am considerat-o o provocare. DE aceea am postat definitiile celor doua concepte:nationalism si sovinism. Sa se recunoasca ceea ce e evident: exista nationalism si sovinism si la unguri si la romani!
CE scop are aceasta repetitie? Din moment ce am cazut de acord ca ambele natiuni au inventat, inovat cite ceva, mai important sau mai putin important pentru umanitatae?
Fiind o repetitie, am considerat-o o provocare. DE aceea am postat definitiile celor doua concepte:nationalism si sovinism. Sa se recunoasca ceea ce e evident: exista nationalism si sovinism si la unguri si la romani!
Nu va suparati. Nu deacea am scris ce am scris sa va jignesc. Il respect foarte mult pe savanti, scriitori,... roman. Dar pe mine personal ma jigneste Capitanul Picard cand scrie ca ungurii nu sunt bun de nimic, si nu pricepem la altceva, decat sa taiem cu sabia capul taranilor. Am enumerat o parte din savantii si inventatorii maghiar ca sa demonstrez lui Picard (nu pentru voi, ca voi sunteti mai cu carte - cum am vazut pana acuma) ca si noi, ungurii am dat ceva omenirii.