Wow! maiculita, iar se agita spiritele! bai nene, eu cred ca pe frigul si ninsorile astea, aia or sa traga la masea palinca, tuica si ce mai au ei pe acolo in dotare, o sa recite cateva poezii inaltatoare si or sa mearga acasa sa se culce.
Si daca proclama autonomia aia, ce mare branza? treaba lor. Foarte bine, sa facem si noi la fel. noi de ce nu avem sange in cojones sa ne declaram autonomi fata de Bucuresti? cand scot masina pe strada, mai mai s-o rup, zici ca e cea mai nenorocita ulita comunala!

Macar daca autonomia asta ar fi si financiara ca sa ramana mai multi bani la bugetul local sa nu mai aiba astia motive sa spuna ca nu le aloca guvernul coco pentru asfaltare & stuff
Drept sa spun pe mine ma doare in cot de ce doreste natiunea secuiasca si ungureasca. Mi s-a scarbit intr-asa hal de porcaiala si circoteca politica pe care o vad in fiecare zi la tv, incat mai mai ca-mi vine sa zic: Luati fratilor si Transilvania si Banatul si ce mai vreti voi, macar aia s-o duca mai bine, ca pe noi aici in Muntenia nu ne ia nici dracu si nici nu sintem in stare sa facem ceva ca lumea, in afara de circoteca si sa ne plangem de mila