fanariotul
8th March 2006, 16:38
Unde este Naga ?
Cand apare, ar fi indicat sa faca o mea culpa pentru prezumtia de VINOVATIE de care a dat dovada.
MrMxyzptlk
8th March 2006, 17:34
Consiliul National Secuiesc este o gluma proasta. In primul si in primul rand au dovedit prostia lor, cand vor sa transforme o sarbatoare in asa ceva. In al doilea rand: locuiesc in judetul CV, in municipiul Sfantu Gheorghe, iar munca mea necesita deplasarea in continuu in oras, in satele din judet si va zic sincer ca n-am vazut nicaieri afise care sa cheama populatia maghiara undeva ... Si credeti-ma chiar umblu in oras, si in cercuri unde daca asa ceva ar exista as fii vazut deja. Mai departe: acesata gluma de Consiliu National Secuiesc este ceva de genul PRM in lb. maghiara, si au suportul maghiarilor in aceeasi procentaj ca PRM la electorat: max. 15% din maghiari simpatizeaza cu acaesta grupare. Din pacate oameni extremi, politicieni extremi si oameni needucati exista si la unguri si la romani. Uitati-va la CNS si la Tokes (care daca se compoarta ca un episcop atunci eu sunt papa Benedict in persoana) din partea ungurilor si pe Vadim si PRM (uitati-va putin la pagina lor web si sa plangeti ...) din parta romanilor. Sincer va zic ca daca astia chiar se vor intalnii in Odorheiu Secuiesc nu m-ar deranja sa se omoare reciproc, dar am o rugaminte la ei: sa se omoare reciproc si sa lasa in pace pe romanii si maghiarii care nu simpatizeaza cu ei, si sa nu provoace daune in oras. Mai bine sa se duca pasnic la un cap de langa oras si sa faca ei acolo ce vor ... Nici CNS nici PRM nu este demn si nu dau dovada de o gandire liberala, de o gandire adecvata secolului XXI, de o gandire europeana. Amandoi dintre aceste grupari au ramas prinsi in capcana undeva intre cele doua razboaie mondiale ... Asta este tristul adevar, si ceea ce este si mai trist este ca mass media din RO prezinta totul parca ar fii ceva raspandit in judetele Harghita si Covasna, aceasta tendinta. Nu domnilor, nu este, eu traiesc aici, si traim pasnic fara placate si farar ca cineca sa alunga vre-un roman sau maghiar. Totul este din pacate un joc politic, si cine nu cunoaste adevarul cotidian de aici, crede ce vede in mass-media romaneasca ... pacat. Mai ales aici in Sf. Gheorghe cred ca am demonstat de mai multe ori ca romanii si ungurii de aici traiesc pasnic fara a tulbura linistea cu xenofobie si astfel de prostii. daca exista o minoritate de 15% cca. din amandou parti care fac din cand in cand galagie, dar asta este doar o minoritate ... si la romani si la maghiari.