Eu cred ca esti bolnava la cap ...dar rau de tot . Asi trage eu acuma o injuratura in limba "secuieasca" numai pt a recunoaste "diferenta" dintre cea maghiara si "secuieasca" pt jignirile scrise mai sus...dar nu fac ..nu ma cobori la nivelul vostru " ortodoxonationalistomegaromani.."..ca astia sunteti cei care discutati non stop despre noi....(nu generalizez !!!! )
Eu sunt secui ...ari fii bine ca nu voi sa decideti ce suntem noi , ci lasati pe noi....aceasta diversiune e veche de mult si de multi se incearaca permanent de a arata ca de fapt secuii nu sunt maghiari , au fost maghiarizati..etc..etc......DAR VOI CE SUNTETI ? Asta macari stiti ? Eu cred ca voi aveti(cei care discutati non stop prostii de acest gen ) complexe de inferioritate .De aia vorbiti tot feluri de megaprostii ...si scoateti pasaje de la niste autori sa nu zic de ce calitate....
Si cuconita ....poate tu esti cam "ne"dezvoltata...si crezi ca noi abia acuma am descoperit chibritul....Te informez ca stau la sat si majoritatea prietenilor mei au conexiune internet , numai ca nu vin la asemenea forumuri ..ne gasasti daca duci dorul de noi pe weburi unguresti din Ungaria si din Ardeal....si nu de aia nu vin ca nu stiu sa scrie doua fraze ...au scarba de voi ,de voi nationalisti ramasi cu gandirea inca in secolul 19....in 2006.
Sa va fie rusine !