Copilul de Aur
Pagini: 1, 2, 3

Sh0rty

Va place Copilul de Aur,mie nu prea (nu e nevoie sa raspunda la acest topic antimanelistii notangel.gif ,l-am facut pt.ca stiu ca mai toate fetele sunt innebunite dupa el).
Masterboy
Pe astfel de thread-uri deschise special pt flame-uri de obicei se lasa cu suspend biggrin.gif
Subforumul asta, ca toate celelalte din cadrul forumului Muzica, e deschis amatorilor care asculta acest gen muzica si nu pt refulari si aberatii din partea celor care NU asculta acest gen.

AlexIP
Eu sunt inebunit dupa copilul de aur, vreau sa il dau la topit in speranta ca obtin macar 3 lingouri de'un kil...
Sh0rty
QUOTE(Masterboy @ Feb 26 2006, 09:06) *
Pe astfel de thread-uri deschise special pt flame-uri de obicei se lasa cu suspend biggrin.gif
Subforumul asta, ca toate celelalte din cadrul forumului Muzica, e deschis amatorilor care asculta acest gen muzica si nu pt refulari si aberatii din partea celor care NU asculta acest gen.

Nu l-am deschis ca sa isi bata joc lumea de el am scris chiar la inceput....

Va rog nu da-ti offtopic(daca se poate offtopic la thredul cu sandu ciorba pls)
shobi
asta e exact motivul pentru care am ramas masca cand am vazut ca s-a facut o sub-arie pentru genul asta de muzica ..
de ce ? pentru ca vor exista numai flame-uri ... hai sa-i lasam sa se exprime si ei ... don`t be ignorant ...
so stop the off-topic ...
Trefort A
QUOTE(Sh0rty @ Feb 26 2006, 07:17) *
Va place Copilul de Aur,mie nu prea (nu e nevoie sa raspunda la acest topic antimanelistii notangel.gif ,l-am facut pt.ca stiu ca mai toate fetele sunt innebunite dupa el).

Despre Copilul asta am o parere... nu pot s-a spun ca mi-e rusine( puke.gif )
Insa sunt piese muzicale cu influenta orientala de tip sarbesc-macedonean, in Banat, care imi plac foarte mult.
Manelele din zona aia nu au nimic in comun cu manelele din Bucuresti.
Prefer insa rock. Asta este.
Sh0rty
QUOTE(shobi @ Feb 26 2006, 14:52) *
asta e exact motivul pentru care am ramas masca cand am vazut ca s-a facut o sub-arie pentru genul asta de muzica ..
de ce ? pentru ca vor exista numai flame-uri ... hai sa-i lasam sa se exprime si ei ... don`t be ignorant ...
so stop the off-topic ...

Este o arie de manele nu vad de ce nu as avea voie sa deschid un thred despre sorin ???

shobi
QUOTE(Sh0rty @ Feb 26 2006, 13:58) *
Este o arie de manele nu vad de ce nu as avea voie sa deschid un thred despre sorin ???

ideea este ca, toamna asta, prin septembrie s-a reorganizat aria de muzica la initiativa mai multor useri .. long story ...
si s-a impartit in mai multe arii ... pe vremea aia erau 2-3 topicuri cu manele. cred eu, prea putine pentru o subarie, and the rest is history
Sh0rty
QUOTE(shobi @ Feb 26 2006, 15:00) *
ideea este ca, toamna asta, prin septembrie s-a reorganizat aria de muzica la initiativa mai multor useri .. long story ...
si s-a impartit in mai multe arii ... pe vremea aia erau 2-3 topicuri cu manele. cred eu, prea putine pentru o subarie, and the rest is history

Tocmai de asta am deschis acest thred sa se adune manelisti(maneliste)pe softpedia....
aolex

tine-ti tu manelarii pe alt forum si lasa softpedia asa cum e, ca sta bine! e plin internetul de dobitoci, nu avem nevoie de surplusuri!

observam un copil de aur biggrin.gif bine-facut, cu un succes gigant la femei. freza lui lasa moale orice usuratica! ce pot sa zic, un adevarat macho death.gif!
Sh0rty
QUOTE(aolex @ Feb 26 2006, 15:19) *
tine-ti tu manelarii pe alt forum si lasa softpedia asa cum e, ca sta bine! e plin internetul de dobitoci, nu avem nevoie de surplusuri!

observam un copil de aur biggrin.gif bine-facut, cu un succes gigant la femei. freza lui lasa moale orice usuratica! ce pot sa zic, un adevarat macho death.gif!

aici chiar e macho... w00t.gif
aolex
un tigan in maieu de plasa biggrin.gif!
Sh0rty
QUOTE(aolex @ Feb 26 2006, 15:26) *
un tigan in maieu de plasa biggrin.gif!

tigan sau nu ......il plac toate fetele (mie nu imi place copilul de aur cum canta....dupa cum am zis am deschis topicul ca sa atrag manelistii biggrin.gif)
shobi
shorty, ai cam reusit :

5 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: shobi

va rog nu va inregistrati, si-asa nivelul mediu al IQ-ului scade dramatic pe forum sad.gif
Sh0rty
QUOTE(shobi @ Feb 26 2006, 15:35) *
shorty, ai cam reusit :

5 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
1 Members: shobi
va rog nu va inregistrati, si-asa nivelul mediu al IQ-ului scade dramatic pe forum sad.gif

Nu deranjeaza pe nimeni or sa stea in aria ,,manele si manelisti'' pute-ti sa ii ignorati biggrin.gif
Clayman
http://makemanele.uv.ro/
Sh0rty
QUOTE(Clayman @ Feb 26 2006, 15:53) *

nu merge si orcum ...asa se faceau manelele acum 2-3 ani....acuma s-au schimbat..

si nu mai postati daca nu aveti ceva de zis ce legatura are siteul cu copilul de aur?
aolex
QUOTE(Sh0rty @ Feb 26 2006, 15:30) *
tigan sau nu ......il plac toate fetele (mie nu imi place copilul de aur cum canta....dupa cum am zis am deschis topicul ca sa atrag manelistii biggrin.gif)

alea-s fete? laugh.gif cum zicea bogdan, un prieten de-al meu, "alea-s` shute`" laugh.gif!
Sh0rty
QUOTE(aolex @ Feb 26 2006, 16:09) *
alea-s fete? laugh.gif cum zicea bogdan, un prieten de-al meu, "alea-s` shute`" laugh.gif!

nu ma referam la fetele din pozele alea.....in general sunt fff multe fete care il plac....
kill_them_all1000
QUOTE(Sh0rty @ Feb 26 2006, 14:30) *

Pai daca o luam cu placut fetele nu au vazut toti manelistii femei toata viata lor cate au vazut Motley Crue intr-un singur concert in culise.

QUOTE(Sh0rty @ Feb 26 2006, 14:58) *
nu merge si orcum ...asa se faceau manelele acum 2-3 ani....acuma s-au schimbat..

si nu mai postati daca nu aveti ceva de zis ce legatura are siteul cu copilul de aur?

Da aici ai dreptate. Cand mai trag si eu cu urechea la terminati dastia care trec cu masina pe langa mine si au date boxele la maxim parca e o diferenta fata de acum ceva ani. Acum nu se mai canta despre dusmani si bani se canta despre bani si dusmani (s-au mai cultivat si ei ce dracu au invatat alfabetul).
Sh0rty
QUOTE(kill_them_all1000 @ Feb 26 2006, 16:23) *
Pai daca o luam cu placut fetele nu au vazut toti manelistii femei toata viata lor cate au vazut Motley Crue intr-un singur concert in culise.
Da aici ai dreptate. Cand mai trag si eu cu urechea la terminati dastia care trec cu masina pe langa mine si au date boxele la maxim parca e o diferenta fata de acum ceva ani. Acum nu se mai canta despre dusmani si bani se canta despre bani si dusmani (s-au mai cultivat si ei ce dracu au invatat alfabetul).

Nu imi plac manelele de genu asta si cei care merg cu masina si cu manelele la maxim sunt niste idioti....doar n-o da manele de dragoste la maxim death.gif
aolex
ce e campania metal manele? w00t.gif
Sh0rty
QUOTE(aolex @ Feb 26 2006, 17:05) *
ce e campania metal manele? w00t.gif

biggrin.gif

vezi aici pe forum biggrin.gif
NicoletaGuta_PlayAJ
e cel mai adevarat om din pamant sa de pe pamant
eu sunt preten cu el si sa moara banii mei daca hardemo nui ca mine
o samii scot si io album de manele si o sa ma duc la concetre dabi astept
nesimtitii dracu'
voua chiar va place distrusu' asta?e o jignire la adresa omului civilizat
cred ca o sa dau un battle despre el p-aci
slobasaure,o punem d-un lil'fight/?
NicoletaGuta_PlayAJ
hai ca cred ca bag aici o bucata mica
sper sa nu iau ban biggrin.gif

Manelist,frumos,cashtaniu,copil de aur
Mai are un pic si devine balaur
Geniul intruchipat din Luceafar
El stie sa planga: "Ooo,cat sufar!"
Imi pare rau de el ca s-a ratat
Pacat,e civilizat,educat,manierat
Elegant,elevat si stilat
E baiatu' perfect pentru fete si femei
Ma mir ce-au vazut la el-lant si cercei?
Sa nu credeti ca-s rasist,nici pe departe
Imi place doar sa rad de cai ce vad o carte
E trist,canibal de manele,ar trebui sa fie rege
Cred ca doar el si etnia sa au dreptul sa-l renege.
E icoana nationala intr-o tara izolata
De cultura,valoare,e obligata
Sa ne ucida pe toti incet si rar
Cu acest copil de aur manelar
E scump,are suflet mare,zici ca-i Zidu' Chinezesc
Decat sa-l ascult mai bine in pamant sa putrezesc
Sper ca nu v-ati suparat ca m-am luat de acest Aurifer
Si daca tot ati pus botu' sa stiti ca va iau pe toti in miel.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.