Pozitia xenofoba a unor useri

romaximusro

Ca sa nu ma acuze rakoczy ca suntem offtopic pe un anumit topic, va rog sa va dati cu parerea despre aceste aceste imagini. Pentru a evita orice dubiu aveti si link-urile de unde sunt luate o parte din ele: aici si aici. Poate ne explica rakoczy ce e cu citatele de mai sus..
TAPAS
Da de unde stii mata ca respectivele chestii nu sunt puse de provocatori romani ?

Si ca sa fii corect trebuie sa cauti exemple si link-urile taberei adverse ? Ca sunt destule.

romaximusro
pai asta incercam sa stabilim.Si nu stiu cat a fost opera unor provocatori romani, ca nu cred ca la momentul cand se scriau acele randuri rakoczy era asa de celebru biggrin.gif astfel incat sa i se insceneze asa ceva
adialex
QUOTE(TAPAS @ Feb 25 2006, 12:44) *
Da de unde stii mata ca respectivele chestii nu sunt puse de provocatori romani ?

Si ca sa fii corect trebuie sa cauti exemple si link-urile taberei adverse ? Ca sunt destule.

se poate verifica. ip-urile sunt aceleasi. racoczy & co. de-asta si-au luat ban.

p.s.parerea mea ca trebuia o exigenta mai mare..
zuppy
ii acordati prea multa atentie lui rakoczy... asta e, atat poate, atat il duce capul.
Pollux
QUOTE(MasterOfDark @ Feb 25 2006, 14:44) *
asemenea specimene precum rakotzi si compania ar trebuii haituite vinate si distruse prin toate metodele. noi romanii am fost primii aici, bozgorii sa lase ciocu mic ... ca altfel ..... death.gif to infidels
rakoczy=bozgoru de servici

nono.gif
Rakoczy nu e ungur.
Pollux
QUOTE(MasterOfDark @ Feb 25 2006, 15:02) *
da ce pm e? daca era roman nu mai vb astfel

jumate roman, jumate ungur. peacefingers.gif

MasterOfDark
tot aia e dac gindeste cu creieru de ungur. o lobotomie poate ca lar salva . death.gif to infidels
driverx
QUOTE(MasterOfDark @ Feb 25 2006, 14:06) *
tot aia e dac gindeste cu creieru de ungur. o lobotomie poate ca lar salva . death.gif to infidels

Pe cat de idioti sunt o gramada de unguri extremisti, la fel de idiot esti si tu. Uita-te in jurul tau, stai putin prin ardeal, uita-te prin lume (America plina de enspe natii), si nu gandesc asa infect ca tine.

Grow up....
romaximusro

MasterOfDark: de ce vrei tu sa fii ca si rakoczy? Crezi ca te faci mai bun daca vorbesti asa ? Crezi ca il doare pe rakoczy undeva? Hai sa fim civilizati si sa aratam cu degetul fara a ne murdari si noi.
tomaso
QUOTE(MasterOfDark @ Feb 25 2006, 13:52) *
inc nu comenteaza nici un bozgor pe aici? sai ia aparare lu rakoczy asta .
nu au curaj bozgorii sunt niste specimene foarte lase death.gif to infidels

Ca roman, ma simt jenat de atitudinea ta fata de cetatenii romani de origine maghiara.
Cu riscul de a fi injurat, iti reamintesc ca romanii nu au mai multe drepturi fata de minoritati.
Sintem egali in drepturi si obligatii, ca toti cetatenii acestei tari.

Iti respect dreptul tau de a-ti exprima liber orice gind, dar te rog respectuos sa incerci a-ti canaliza supararile catre idei si principii.
In fond, ce vrem noi ?
Dorim sa inchidem gura unui forumist care are pareri diferite decit ale majoritatii ?
De ce?
Ce cistigam?
Isi va schimba opinia ?

Traim intr-o lume in care nu mai exista subiecte tabu.
Ne tot legam de acea prevedere stupida din constitutie, despre statul nationa si ne prefacem ca sintem ultragiati de contestarea acestui principiu.

Ei bine, si eu, ca roman, nu dau doi bani pe "statul national unitar si indivizibil".
Pe mine ma agreseaza fizic si psihic existenta granitelor si nu ma regasesc in miturile fondatoare ale poporului roman. Prefer sa traiesc intr-o societate civila, a cetatenilor liberi de opresiunea statelor bazate pe o organizare de tip tribal ( asa cum este statul national ).
Prefer asocierea in jurul ideilor si principiilor identice si nu-mi pasa de nationalitatea vecinilor mei.

Intrebarea oricarui nationalist feroce este asta:
Este un astfel de om ( Tomaso ) un patriot sau este un tradator care pactizeaza cu "dusmanul patriei" ?

Care este atitudinea corecta a unui om cinstit ( asa cum ma consider eu ) ?
Sa tac in clipa cind cineva este facut "bozgor" ?
Sa protestez in numele solidaritatii apararii dreptului la libera exprimare ?

Nu stiu !

Am ales a doua varianta pentru ca asa simt si asa cred ca este normal.
TAPAS
QUOTE(MasterOfDark @ Feb 25 2006, 13:52) *
inc nu comenteaza nici un bozgor pe aici? sai ia aparare lu rakoczy asta .
nu au curaj bozgorii sunt niste specimene foarte lase death.gif to infidels

ban.gif

sau asta este un topic pe care toti idiotii pot sa posteze ca lupi moralisti (cu exceptiile de rigoare) ?
romaximusro
tomaso, suntem unii care ne legam aici nu de faptul ca el e ungur ( am inteles insa ca nu e ungur) ci de faptul ca nu joaca corect. Vezi povestea cu clonele , in care una era un antimaghiar , folosit probabil pentru a isi justifica opiniile. Intreb si eu: daca asta nu e provocare atunci ce mai e? De ce are nevoie de clone ca sa provoace un razboi pe aici? Si daca el a fost pe cg forum, cum isi permite el sa vorbeasca de egalitate si de toleranta cand el insusi nu e tolerant?

si inca ceva: privitor la idiotii aia , sunt cumva si eu printre ei? biggrin.gif
sapho
QUOTE(tomaso @ Feb 25 2006, 14:30) *
Ei bine, si eu, ca roman, nu dau doi bani pe "statul national unitar si indivizibil".
Pe mine ma agreseaza fizic si psihic existenta granitelor si nu ma regasesc in miturile fondatoare ale poporului roman. Prefer sa traiesc intr-o societate civila, a cetatenilor liberi de opresiunea statelor bazate pe o organizare de tip tribal ( asa cum este statul national ).

pai in cazul asta, consideri ca e normal sa vina unii si sa-si ceara tot felul de autonomii pe criterii etnice? sa facem si mai multe granite, si mai multe separari? pentru ce toata aceasta agitatie? cand mai avem trei sferturi de an si intram in UE, lor li s-a sculat de idei separatiste...

in privinta celor care vorbesc urat despre unguri ("bozgori" sau mai stiu eu cum) - nu sunt de acord, dar nici nu ma poate obliga nimeni sa ma apuc acuma sa le fac morala, cum tot insinueaza rakoczy in diferite randuri, ca "pe mine ma vezi, da pe aia de ce nu?". sa se mai descurce si singuri, daca tot vor atata autonomie. nu e treaba mea, e treaba moderatorilor, si n-au decat sa si-o faca. pur si simplu ideile sovine ale aparatorilor maghiarilor de pe forum ma scarbesc si ma fac sa nu mai am chef sa le iau partea. cred nu e foarte greu de inteles asta.
Celest
s-a depasit de mult limita bunului simt, topicul se inchide aici.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.