Timisoara
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91

Mosotti

Bine ati venit in Timisoara! Oricum degraba n-o sa plecati
Click to view attachment

Nu fiti tristi, bucurati-va ca nu v-am oferit o primire mai surprizatoare
Click to view attachment

Daca tot mai stati prin zona, poate vreti sa vedeti un film american cu blonde bune si destepte foc
Click to view attachment

Sau poate sinteti obositi si vreti sa va asezati putin. E loc pentru toata lumea
Click to view attachment

Dupa ce v-ati revenit, cu siguranta veti dori sa admirati arhitectura neotracica erodata
Click to view attachment

Dar fiti atenti pe unde umblati, ca sa nu o incasati
Click to view attachment

Diversitatea culturala este ceva cu care noi ne mindrim. Iata niste pui minoritari cum se antreneaza de mici ca sa ajunga la gainile majoritarilor
Click to view attachment

Nu traversati strada decit prin locurile marcate, folosind o barca sau macar o vesta de salvare. Atentie la vedetele rapide
Click to view attachment

Noi iubim animalele, mai ales catelusii mici mici mici
Click to view attachment

Chiar si dulaii mari mari mari care maninca oameni din cind in cind sint apreciati
Click to view attachment

Pentru ca si ei ne apreciaza eroii revolutiei
Click to view attachment

Eroi pe care artistii i-au surprins pentru eternitate
Click to view attachment

Iar daca ramineti la noi, veti fi in deplina siguranta in noul adapost antiatomic ce se construieste in mijlocul orasului
Click to view attachment

Va multumim pentru atentie si va dorim toate cele bune kisstogether.gif
evilone
Puteai să-i zici liniștit „România” la topic.

smectzer
Da artistica prezentare dar ar trebui sa pui si cele frumoase cu adevarat,ex.Moldovencele maritate in Timisoara, statiunile termale , Bega , langosii etc.
matthew
Esti tare mosotti. jur ca esti tare. roll2.gif
Mersi de poza aia cu Loganul, era taman la 2 colturi de mine dar eu nu apucasem sa trec pe acolo sa vad "opera". coolspeak.gif
shobi
huh, ciudat, un prieten care a fost in timisoara mi-a zis ca trebuie sa-l vad neaparat ... i se pare un oras suberb ... probabil doar partea de centru, dar merita si pentru atat ...
moso, tu ai fost prin alte orase, lately ? huh.gif
Mosotti
shobi, in poze e partea din centru. n-am pus partea de la periferii pentru ca nimeni n-are curaju sa mearga acolo wink.gif
H725
Aproape toate pozele postate de mine la FUN sint facute in TM... photo.gif

Mosotti
Bine ati revenit in orasul nostru. Puteti sa va desfaceti centura, v-am asigurat noi bine masina
Click to view attachment

Primul pas pe Luna a fost de referinta in istoria umanitatii. Aveti grija la primul pas in Timisoara, s-ar putea sa deveniti istorie
Click to view attachment

Daca va pierdeti sau aveti nevoie de informatii nu va sfiiti sa apelati la sistemul computerizat de ultima generatie pus la dispozitia cetatenilor de catre Marele Gospodar
Click to view attachment

In caz ca nu gasiti ceea ce cautati, puteti folosi busola traditionala, la fel ca si cei mai buni prieteni ai nostri.
"Ham ham ham! Ne-am ratacit, cautam nordul, va rugam ajutati-ne, sintem cei mai buni prieteni ai vostri Ham ham ham!"
Click to view attachment

Pentru relaxare puteti sa hraniti porumbeii care se caca pe statuile orasului. Nu va faceti probleme, Marele Gospodar le curata periodic de cacatul de porumbei. In caz ca va e foame, puteti sa mincati din porumbeii care se caca pe statuile orasului, facind astfel economie la bugetul alocat pentru curatarea statuilor de cacat
Click to view attachment

Nu uitati sa salutati Suprema Calauza a Romanilor. Acesta este formula standard de salut atunci cind va-ntilniti cu Capitanul:
"Credem in dumnezeu si credem in vapoare, domnule capitan, am cazut din cap in kur si-napoi in picioare. Traim bine. Traim. Sa traiti!"
Click to view attachment

Pentru deplasarea dintr-un loc intr-altul folositi cu incredere marile bulevarde ale orasului nostru
Click to view attachment

Sau poate preferati sistemul nostru brevetat, unic in lume, de tramvaie pe sine partial paralele si partial continue, care spre deosebire de sinele clasice, doar paralele si continue, se mai pot intilni si intrerupe din cind in cind
Click to view attachment

Puteti sa fumati si sa muriti de cancer sau puteti sa va rujati si sa arati fermecator, insa aveti grija sa nu va rupeti picioarele. Oamenii inteligenti se uita pe unde calca, iar la noi in oras nu avem nevoie de prosti
Click to view attachment

Nu va recomandam sa intrati oriunde se poate intra. De asemenea, nu garantam ca veti mai iesi vreodata
Click to view attachment

Daca preferati sa conduceti un autovehicul mai mare va rugam foarte tare sa nu fiti dobitoc
Click to view attachment

Atentie marita la OMN-uri (obiecte minoritare neidentificate). Legenda spune ca marele poet Labis a fost calcat de un tramvai in timp ce urmarea mesmerizat un OMN. Mai exista si variana cum ca Labis era indragostit pina peste cap si a confundat tramvaiul cu prietena lui, dar totusi atentie!
Click to view attachment

"Nici o masa fara peste" este reteta unei dezvoltari armonioase a organismului dumneavoastra. Edilii orasului, indrumati genial de Marele Gospodar, incurajeaza din toata inima pescuitul. In fundal puteti vedea o structura unica in lume, podul cu surprize
Click to view attachment

Asa poate arata autoturismul dumneavoastra daca nu beliti ochii. Va rugam frumos, pe perioada sederii dumneavoastra in orasul nostru, beliti bine ochii. Beliti in stinga, beliti in dreapta, beliti in sus si beliti in jos, organele impreuna cu Marele Gospodar nu pot fi trasi la raspundere pentru ca dumneavoastra aveti ochi pe care nu-i folositi
Click to view attachment

In caz ca obositi, terasele noastre primitoare de pe malul minunatului Canal va asteapta cu multa umbra si berici
Click to view attachment

Pentru prostii care ramin fara benzina, Primaria impreuna cu Marele Gospodar pun la dispozitie un sistem revolutionar de ajutor de urgenta bazat pe utilizarea cabalinelor. Luati o cabalina de la orice punct de ajutor cabalin si mergeti pina la prima statie de benzina, unde umpleti o canistra si va intoarceti, fara a uita sa lasati cabalina in locul din care ati luat-o. Alti prosti mai au nevoie de ea! (Canistrele nu sint incluse. Pentru comportamente adverse ale cabalinelor apelati la un medic sau farmacist veterinar)
Click to view attachment

In caz ca sistemul de ajutor cabalin este offline, puteti sa va logati dindu-i un sut in coaste si spunind cu voce energica parola "prrrrrrrrrrrrr!!! hoidaaaaaaaa neeeeeeeeeeeeee!!!!"
Click to view attachment

Curiozitatea a omorit pisica. De aceea nu este indicat sa fiti curiosi cind intilniti asemenea puncte misterioase vizibil semnalizate.
Click to view attachment

In caz ca nu va vine sa credeti, iata ce a patit ultima pisica curioasa din orasul nostru. Dumnezeu sa aiba mila de sufletul ei si sa-i ierte pacatele si curiozitatea excesiva
Click to view attachment

Ce este mai placut pentru doi indragostiti decit o plimbare pe malul frumosului Canal? Evident, nimic, asa ca nu mai asteptati si invitati-va partenerul la o placuta promenada. Primaria impreuna cu Marele Gospodar va reaminteste sa nu va uitati vestele de salvare
Click to view attachment

In orasul nostru nu toate scarile duc undeva. Ramine la inteligenta dumneavoastra sa hotariti daca merita sa sondati in necunoscut, desi nu se merita, nici macar pentru a o impresiona pe iubita cu spiritul dumneavoastra aventurier
Click to view attachment

Iar daca vreti o idee pentru petrecerea a serii, nimic nu este mai placut decit sa savurati o cola si sa va delectati cu una din minunatele telenovele romanesti cu actori ratati
Click to view attachment

Va multumim pentru ca ne-ati vizitat si va mai asteptam si alta data
Click to view attachment
akenathon
daca va inchipuiti ca acolo e naspa, veniti pt o saptamana in bucuresti si dupa aceea timisoara o sa va para occident nu alta peacefingers.gif
Petrache_Lupu

QUOTE(akenathon @ Feb 19 2006, 10:14) *
daca va inchipuiti ca acolo e naspa, veniti pt o saptamana in bucuresti si dupa aceea timisoara o sa va para occident nu alta peacefingers.gif

Ce vrei sa spui, ca intotdeauna se poate si mai rau ? Pai asta se stie.
In cazul Timisoarei, problema e ca s-a creat un mit si ca daca ai curiozitatea sa vezi ce e in spatele lui, esti crunt dezamagit. Iar Marele Gospodar Ciuhandu nu isi merita supranumele, fiind un primar oarecare, la fel ca cel din Popesti Leordeni sau din Falticeni: nici mai bun si nici mai rau.
Lowhigh
biggrin.gif frumos fotoreportaj. Se pare ca Timisoara este un oras care nu-si merita renumele. Oricum banatenii in general sunt niste caraghiosi care se lauda pentru orice nimic pe care-l au de parca ar fi unicat iar lauda o virtute. Macar e bine ca s-a pus punctul pe i legat de "frumosul" oras de pe Bega.

QUOTE(akenathon @ Feb 19 2006, 10:14) *

Fals.
Gheorghe Dracu
Cata lipsa de curaj... sa te lauzi ca esti roman dar sa iti injosesti orasul natal pe la spate...

Rusine!
Mosotti
nu ma laud ca sint roman si nu e orasu meu natal. si nu il injosesc, asa e el death.gif
radumiki
Chior in tara orbilor . Asa poate fi comparat orasul Timisoara cu majoritatea oraselor din Romania . Caini comunitari , carute cu tigani , cersetori , gropi , canale sparte gasesti peste tot . Ca unul care am fost prin multe locuri in tara si putin si pe afara , pot spune ca Timisoara este peste ce gasesti in Romania , dar , din pacate , sub nivelul intalnit in Vest . Se lucreaza , poate prea incet , poate usor dezordonat , dar se lucreaza pentru imbunatatirea situatiei .
Vreau sa reliefez un alt aspect . Am fost anul acesta de trei ori la Primarie pentru niste acte . De fiecare data am fost tratat corect , civilizat si operativ de functionarii de acolo . A doua oara cand am fost sa ridic un act , am ajuns la trei sferturi de ora dupa incheierea programului cu publicul . Un binevoitor pe hol mi-a spus ca trebuie sa vin a doua zi , ca nu mai pot rezolva nimic . Ei bine , am batut la usa , m-am scuzat ca deranjez dupa orele de program dar avand un program incarcat si eu , rog sa-mi elibereze atunci acel act . Doamna de la birou a stins tigara , a abandonat cafeaua ( era dupa orele de program...) si m-a servit . Nu am dat spaga , nu am facut trafic de influenta , ...nimic . Eu zic ca este o dovada ca lucrurile se misca . Functionarul public este responsabilizat , este treaba conducerii primariei cum , dar eu ma simt bine cand sunt tratat ca un contribuabil , adica ca unul care plateste si solicita un serviciu prompt si profesionist .
CornelB
QUOTE(Petrache_Lupu @ Feb 19 2006, 10:31) *
In cazul Timisoarei, problema e ca s-a creat un mit si ca daca ai curiozitatea sa vezi ce e in spatele lui, esti crunt dezamagit. Iar Marele Gospodar Ciuhandu nu isi merita supranumele, fiind un primar oarecare, la fel ca cel din Popesti Leordeni sau din Falticeni: nici mai bun si nici mai rau.

E adevarat ca pe multe strazi sunt santiere, ca se lucreza cateodata in ritm... romanesc, dar orice om cu judecata ar prefera sa vada asa ceva in orasul lui - adica sa vada ca se face ceva - substantial - pentru ca lucrurile sa fie mai bune. Si, in general, nu se fac carpeli - cand se incepe lucrul la o linie de tramvai se reface totul de la zero [canalizare, conducte de gaze si de apa, cabluri etc], se reface apoi toata strada, alinniamentele stradale, trotuarele samd si abia la sfarsit se inlocuiesc liniile. Bine-nteles, modul asta de a face lucrurile ca-la-carte, nemteste - sigur ca este greu de inteles de mentalitati balcanice smile.gif

Prin lucrarile de anvergura pe care le face - cred eu primele in ultimii 50 de ani - Ciuhandu o sa prinda un loc in topul primarilor timisoreni in istorie, realizat in functie de ce a lasat in urmalui.

in rest, imagini din suburbii se pot face si-n Paris, in NewYork ori unde vreti voi. Ma amuza satisfactia rautacioasa cu care ati muscat-o... smile.gif
Si - nota bene - suburbiile noastre sunt mai putin mizere ca ale lor:-)

[later] moso, puteam sa jur - chiar am vrut sa scriu, inainte de a citi postul tau - ca nu esti nascut in timisoara [ca si mine dealtfel]. esti probabil din sud? smile.gif
ReKo
Frumoase poze. Totusi nu reprezinta cine stie ce realitate cruda. Multe din poze nu reprezinta generalul, iar multe din poze nu sunt unicate doar pentru Timisoara, Romania.
Mosotti
QUOTE(CornelB @ Feb 19 2006, 22:43) *
...
[later] moso, puteam sa jur - chiar am vrut sa scriu, inainte de a citi postul tau - ca nu esti nascut in timisoara [ca si mine dealtfel]. esti probabil din sud? smile.gif

hunedoara B)

QUOTE(radumiki @ Feb 19 2006, 22:39) *
Chior in tara orbilor . Asa poate fi comparat orasul Timisoara cu majoritatea oraselor din Romania . Caini comunitari , carute cu tigani , cersetori , gropi , canale sparte gasesti peste tot .

well, nu e chiar asa, pentru ca

QUOTE(radumiki @ Feb 17 2006, 20:58) *
Nici nu ma intereseaza din ce partid face parte Ciuhandu , ca a ingropat PNT-CD sau alte cadavre , ideea este ca e bun !
Bun gospodar !

QUOTE(adialex @ Feb 18 2006, 16:30) *
omule nu stii ce vorbesti! ciuhandu e un gospodar si un om serios. asta toti o stiu.

celelate orase nu au un bun gospodar wink.gif
matthew
QUOTE(radumiki @ Feb 19 2006, 22:39) *
Chior in tara orbilor . Asa poate fi comparat orasul Timisoara cu majoritatea oraselor din Romania . Caini comunitari , carute cu tigani , cersetori , gropi , canale sparte gasesti peste tot . Ca unul care am fost prin multe locuri in tara si putin si pe afara , pot spune ca Timisoara este peste ce gasesti in Romania , dar , din pacate , sub nivelul intalnit in Vest . Se lucreaza , poate prea incet , poate usor dezordonat , dar se lucreaza pentru imbunatatirea situatiei .
Vreau sa reliefez un alt aspect . Am fost anul acesta de trei ori la Primarie pentru niste acte . De fiecare data am fost tratat corect , civilizat si operativ de functionarii de acolo . A doua oara cand am fost sa ridic un act , am ajuns la trei sferturi de ora dupa incheierea programului cu publicul . Un binevoitor pe hol mi-a spus ca trebuie sa vin a doua zi , ca nu mai pot rezolva nimic . Ei bine , am batut la usa , m-am scuzat ca deranjez dupa orele de program dar avand un program incarcat si eu , rog sa-mi elibereze atunci acel act . Doamna de la birou a stins tigara , a abandonat cafeaua ( era dupa orele de program...) si m-a servit . Nu am dat spaga , nu am facut trafic de influenta , ...nimic . Eu zic ca este o dovada ca lucrurile se misca . Functionarul public este responsabilizat , este treaba conducerii primariei cum , dar eu ma simt bine cand sunt tratat ca un contribuabil , adica ca unul care plateste si solicita un serviciu prompt si profesionist .

Deacord. Si Eu am avut de a face cu functionarii de la primarie si nu am avut preobleme. Dar coruptia nu e acolo, e un pic mai sus.

QUOTE(CornelB @ Feb 19 2006, 22:43) *
E adevarat ca pe multe strazi sunt santiere, ca se lucreza cateodata in ritm... romanesc, dar orice om cu judecata ar prefera sa vada asa ceva in orasul lui - adica sa vada ca se face ceva - substantial - pentru ca lucrurile sa fie mai bune. Si, in general, nu se fac carpeli - cand se incepe lucrul la o linie de tramvai se reface totul de la zero [canalizare, conducte de gaze si de apa, cabluri etc], se reface apoi toata strada, alinniamentele stradale, trotuarele samd si abia la sfarsit se inlocuiesc liniile. Bine-nteles, modul asta de a face lucrurile ca-la-carte, nemteste - sigur ca este greu de inteles de mentalitati balcanice smile.gif

Prin lucrarile de anvergura pe care le face - cred eu primele in ultimii 50 de ani - Ciuhandu o sa prinda un loc in topul primarilor timisoreni in istorie, realizat in functie de ce a lasat in urmalui.

in rest, imagini din suburbii se pot face si-n Paris, in NewYork ori unde vreti voi. Ma amuza satisfactia rautacioasa cu care ati muscat-o... smile.gif
Si - nota bene - suburbiile noastre sunt mai putin mizere ca ale lor:-)

Da, se lucreza dar cred ca s-ar economisi multi bani daca s-ar lucra eficient. Eu zic, trebuia mai intai facuta soseaua de centura pantru ca tirurile sa nu strice iarna ce lucra ei vara. Apoi nu cred ca era mare problema sa lucreze un pic mai curat si organizat. De pilda sa nu se ocupe de 10 strazi de odata mai bine 2-3 dar alea sa le inchida sa nu duca mizeria in tot orasul sai astfel sa fie gata mai repede. La Oradea de ex la unchiu-meau au lucrat tot asa un bulevard important de la zero, dar in 6 luni era gata. In comparatie cu Timisoara e acceptabil. E adevarat ca Deva a fost facut de la inceput cu o infrastructura mai buna, dar ei au simtul curateniei. Culmea, la inceput Ciuhandru a pastrat orasul curat.. Dar acuma dezorganizarea e la ea acasa. Eu stau la o strada distanta de Rebreanu si zi de zi se srtange praf si mizerie in casa. Ce sa mai vorbim de vibratiile produse de tiruri ca in cativa ani ti se darama casa. Sa faca, nu il opreste nimeni. Dar aici e deja anarhie.
radumiki
Asta este parerea mea , ca e bun gospodar ! smile.gif
O mentin , desi , sigur nu sunt totalmente multumit . Adevarul este ca eu nu sunt multumit pe deplin niciodata . biggrin.gif
Am spus mai sus un fapt pentru care sunt multumit , Cornel a spus si el alt lucru pozitiv . Evident pot fi reliefate si lucruri negative . Adevarul este ca nici nu se intrevede o alternativa viabila la actuala administratie.

50 de laureati la Gala “Premiile de excelenta Administratie.ro” 2005
GHEORGHE CIUHANDU, Primarul Municipiului Timisoara - Premiul de excelenta pentru cel mai activ primar.
http://www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=4251
matthew
QUOTE(Mosotti @ Feb 18 2006, 23:58) *
shobi, in poze e partea din centru. n-am pus partea de la periferii pentru ca nimeni n-are curaju sa mearga acolo wink.gif

Stiu eu pe unul de pe forum care merge acolo la randevu cu traseistele.. Dar nu dau nume. tongue.gif
Faza urata: Merg eu cu masina dinspre cal lugojului spre fabrica continental si cand sa trec calea ferata: bariera. Stau eu ce stau si numa vad ca se ridica bariera dar nu la mine, pe parea cealalata. Si soferi ce veneau dinspre Continental erau inca opriti cand ne-au vazut pe noi. Bun, se duce prietenul meu sa se uite pe linia de tren.. Nimica, imi face semn sa trec. Trecem noi pe langa bariera.. Si cand ne intoarcem peste 20 de minute prin zona tot coada acolo gasim. Deci atentia la bariere, functioneaza defectuos!

Asa ca Mosotii, mai poti pune linistit o poza de acolo cu inscriptia: Atentie la tren, ca sa nu va intoarceti prea repede acasa!
Si tot la trecerea aia mai e un monument, primaria ar pedepsi pe cine l-ar strica : o groapa de aproape jumate de metru, cat roata de larga. "Monument" caci are mai bine de 5 ani si in zona se fac lucrari.
Mosotti
QUOTE(radumiki @ Feb 19 2006, 23:14) *
Asta este parerea mea , ca e bun gospodar ! smile.gif
O mentin , desi , sigur nu sunt totalmente multumit . Adevarul este ca eu nu sunt multumit pe deplin niciodata . biggrin.gif
Am spus mai sus un fapt pentru care sunt multumit , Cornel a spus si el alt lucru pozitiv . Evident pot fi reliefate si lucruri negative . Adevarul este ca nici nu se intrevede o alternativa viabila la actuala administratie.

50 de laureati la Gala “Premiile de excelenta Administratie.ro” 2005
GHEORGHE CIUHANDU, Primarul Municipiului Timisoara - Premiul de excelenta pentru cel mai activ primar.
http://www.administratie.ro/articolenou.php?articol_id=4251

toate premiile din lumea asta, de la oscar la premiile de excelenta administratie sint un rahat uscat. probabil cel mai activ primar la deschis santiere care nu se mai termina niciodata. citi ani a stat inchisa linia 8? mai tineti minte acum citiva ani cind au reparat linia 9? unde este linia 9 acuma? de cite ori au oprit si au dat drumul la linia 4? si stati linistiti ca nu e gata, arata ca dupa bombardamente, deci o vor demonta iar laugh.gif de strazi nu mai zic. nici nu mai stii cum sa ajungi din punctu a in punctu b death.gif cum dracu sa nu fie aglomeratie, daca inchid toate strazile si deviaza traficu pe nus ce stradute. ce parere aveti de aia care stau in casele de pe stradutele alea? wink.gif

io cred ca singurul motiv pentru care lucreaza 5 ani la o linie de tramvai este ca firmele respective sa suga citi mai multi bani, din care o felie buna merge si la Marele Gospodar si prietenii lui. nu pot sa existe asa incompetenti incit sa nu termine 3-4-5 ani un rahat de linie de tramvai puke.gif
mariuspetru
QUOTE(Gheorghe Dracu @ Feb 19 2006, 21:20) *
Cata lipsa de curaj... sa te lauzi ca esti roman dar sa iti injosesti orasul natal pe la spate...

Rusine!

Ai dreptate... Tipic romanesc. Numai romanii au dreptul sa se critice (pardon, numai aceia care se cred PURI romani).

Iata Timisoara, in afara de imaginile de scat prezentate. Sincer, nu sunt pasionat de scat, asa ca incerc sa pun si ceva diferit, daca mi se permite...

Si mai vreau sa-l intreb ceva pe prezentatorul imaginilor de scat din Timisoara. Tu ce ai facut, Mosotti, ca macar un singur milimetru cub de scat sa dispara? Stii bine la ce ma refer. Sau astepti ca sa vina Ciuhandu sa rezolve el totul, ca un fel de Mesia?
CornelB
QUOTE(Mosotti @ Feb 19 2006, 23:27) *
toate premiile din lumea asta, de la oscar la premiile de excelenta administratie sint un rahat uscat. probabil cel mai activ primar la deschis santiere care nu se mai termina niciodata. citi ani a stat inchisa linia 8? mai tineti minte acum citiva ani cind au reparat linia 9? unde este linia 9 acuma? de cite ori au oprit si au dat drumul la linia 4? si stati linistiti ca nu e gata, arata ca dupa bombardamente, deci o vor demonta iar laugh.gif de strazi nu mai zic. nici nu mai stii cum sa ajungi din punctu a in punctu b death.gif cum dracu sa nu fie aglomeratie, daca inchid toate strazile si deviaza traficu pe nus ce stradute. ce parere aveti de aia care stau in casele de pe stradutele alea? wink.gif

moso, traversez ZILNIC [2xzi, x 6 pe saptamana] orasul de la nod-est la sud-vest si ma lovesc constant de probleme astea; intr-o privinta, iti dau dreptate, s-au apucat de PREA multe lucruri simultan. Insa prefer de 1000x cineva care greseste apucandu-se de PREA MULT decat pe cineva care nu lasa nimic in urma lui...

cat despre spagile pe care le 'stim' peste tot - in mod categoric n-or fi functionarii Primariei ca ala din reclama la dero [si cu una-bucata-bunic-pierdut-in-mina-de-carbune], insa iti pove un lucru: iti aduci poate aminte acum cativa ani buni de discutiile privind implicarea primariei in ajutorarea echipei [poli]. Am fost partas - in mica parte - la unele [in cadru neoficial]: toata lumea [din conducerea Primariei] vroia sa-i ajute, prefectul [de culoare inversa politic!] era si el pentru, erau bani disponibili in buget [cateva miliarde la primarie, altele in cel al prefecturii], insa nu s-a putut face nimica atunci pentru ca nu era cadru legal [in acel moment]! Sunt convins ca la Bacau, de exemplu, problema nu s-a pus astfel nici macar 1 sec!
matthew
Tu nu ai inteles. Mosotii cu siguranta nu il mai asteapta pe Ciuhandru. I-ar fi frica sa nu cumva sa vina sa sparga si in alte locuri tongue.gif
marius-m
ar trebui sa fim bucurosi ca totusi se mai misca ceva in orasul asta fata de alte orase.pozele postate de mosotti nu sunt concludente,sint poze de pe santiere in lucru la liniile de tramvai,poze cu inundatii[ce poate face primarul in fata naturii?],poze cu un prost care si-a rupt loganul in liniile de tramvai ptr. ca nu era atent la drum si alte poze cu cai si soferi care ignora indicatorul cu inaltimea maxima admisa sau poza cu cel care trece cu masina printr-o balta. nu cred ca e de vina doar primarul.mosotti,esti cam rautacios cu orasul asta,se vede ca nu e orasul tau natal TIMISOARA.
Reclama
Am verificat si e pe bune! La job.ro se dau super premii: 8 Sony Vaio, 8 HTC-uri cu Windows si GPS si 16 iPod-uri Nano de 8Gb.
Si culmea, daca le spui si prietenilor tai ai sanse mai mari de castig
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.