Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

gika_killeru'
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 20 2006, 09:46) *
ia hai cu totii, cu mana pe penseta, pe ceara si pe epilator si apoi prezentati armele biggrin.gif

alea sunt lucrurile diavolului........ deadtongue.gif
shobi
QUOTE(Meltdown @ Feb 20 2006, 13:37) *
dap... masina de epilat. Chestia aia care smulge firele de par. Dar o folosesc doar la sub-brat. Nu as putea sa suport durerea in zonele joase. Cre ca pleaca si cu juma de organe.. nu numa cu firele de par.

Secretul la masina de epilat e sa le iei cand st inca mici.. astfel nu au o radacina bine formata si e no pain.
Stiu ca pare o solutie folosita de femei dar e muuult mai eficienta decat lama de ras care te mai si taie din cand in cand. Plus ca prefer durerea mai intensa si de scurta durata... decat sa merg cu bratele sus 2 zile la rand cursing.gif (in cazul rasului).

cum se zice pe softpedia : link link !!

nancy_callahan
QUOTE(gika_killeru' @ Feb 20 2006, 22:41) *
alea sunt lucrurile diavolului........ deadtongue.gif

da' de aia nu va plangeti cand dati de o randunica curata ca-n palma :Dstii cum se zice: "no pain, no gain!"
sebulbus
stii cum e, unele lucruri sunt mult mai valabile la femei:)
gika_killeru'
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 20 2006, 23:25) *
da' de aia nu va plangeti cand dati de o randunica curata ca-n palma

guilty...... biggrin.gif
nancy_callahan
QUOTE(gika_killeru' @ Feb 20 2006, 23:31) *
guilty...... biggrin.gif

tine minte asta data viitoare cand o sa mai spui ca alea-s unelte de tortura biggrin.gif
ca doar de dragul vostru o facem tongue.gif

erata: o facem pe naiba de dragul vostru. o facem pentru noi, dar ne place sa vi-o scoatem pe ochi kisstogether.gif
cristian_stefan
un lucru va spun.

eu stiu cum e sa prinzi jucaria cu foarfeca sad.gif

sa tai un pic pielea.... brrrr m-am jurat c anu mai pun foarfeca pe ala micu

sandossu
QUOTE(shobi @ Feb 19 2006, 03:07) *
nu, dar o sa te coste niste mancarimi grozave lol.gif dupa ce ramai chel ...

mai bine sa simt mancaturi decat sa nu mai simt nimic death.gif
Pana
QUOTE(grig_jr @ Feb 19 2006, 23:59) *
eu masina biggrin.gif

cum faci frate sa te razi cu masina? eu am incercat si m-am taiat pe c0@i3 de cateva ori si m-am lasat cand m-am trezit cu sangele siroaie pe picioare sad.gif zi-mi si mie ca sa fac si eu asta!!!
shobi
QUOTE(Pana @ Feb 22 2006, 00:46) *
cum faci frate sa te razi cu masina? eu am incercat si m-am taiat pe c0@i3 de cateva ori si m-am lasat cand m-am trezit cu sangele siroaie pe picioare sad.gif zi-mi si mie ca sa fac si eu asta!!!

foloseste frate foarfeca biggrin.gif it`s a little tricky, dar daca nu suferi de parkinson, scapi basma curata
Tzepi
eu ma rad cu Bic-ul...pana acum nu am facut victime prin randul podoabelor smile.gif ras sau tuns sport... smile.gif
gika_killeru'
cu foarfeca mi-a fost frica sa incerc........cu masina e ok da' tre sa fii si acolo atent
ghencea
va recomand crema "Strep face and bikini", o folosesc cu succes de vreo 2-3 ani cel putin, nu arde, nu ustura, nu am avut probleme deloc. singura chestie nasoala e ca iti creste parul mai repede decat ca la epilarea cu ceara, dar ma rog, nu cred ca e nevoie de mai mult de o sedinta de epilat pe luna.
Meltdown
QUOTE(shobi @ Feb 22 2006, 00:50) *
foloseste frate foarfeca biggrin.gif it`s a little tricky, dar daca nu suferi de parkinson, scapi basma curata

cre ca glumesti.. este cea mai periculoasa... mai ales in zona testicolelor... pt ca ba se lasa .. ba se retrag.. io cele mai multe accidente le-am avut cu foarfeca death.gif

cum faci frate sa te razi cu masina? eu am incercat si m-am taiat pe c0@i3 de cateva ori si m-am lasat cand m-am trezit cu sangele siroaie pe picioare zi-mi si mie ca sa fac si eu asta!!!

Probabil masina e defecta sau de proasta calitate.... alea mai finute nu iti fac pielea varza... si incearca sa ai si tu grija. rolleyes.gif
konijiro
Prietena mea s-a epilat cu laser... Si sub brat si pubian... Si pot sa va spun ca face toti banii... Trebuie vreo 3 sedinte initale, dar dupa aia nu mai ai treaba. E relativ dureros, dar nu mai are probleme cu lame/ceara... Am de gand sa incerc si eu, la axile mai intai... si daca durerea pare suportabila, ii dam drumul si la mai Sud....smile.gif
Fr3ak
şi laserul ăla, nu dăunează ouţelor? (că ştiu că nu le plac radiaţiile) huh.gif

edit: ştiu că laserul e lumină...dar înţelegeţi voi tongue.gif
Meltdown
Ce mai conteaza daca viitorii copii vor iesi cu 3 testicole si 2 penisuri (chiar daca sunt fete deadtongue.gif ) ?
Sorin P
QUOTE(konijiro @ Feb 26 2006, 01:28) *
Prietena mea s-a epilat cu laser... Si sub brat si pubian... Si pot sa va spun ca face toti banii... Trebuie vreo 3 sedinte initale, dar dupa aia nu mai ai treaba. E relativ dureros, dar nu mai are probleme cu lame/ceara... Am de gand sa incerc si eu, la axile mai intai... si daca durerea pare suportabila, ii dam drumul si la mai Sud....smile.gif

cat dureaza o sedinta?....numai 3 sedinte au trebuit? cam la ce bani se incadreaza toata treaba asta? huh.gif
shobi
cu 3 sedinte te aranjezi pe viata ... si a ta si a urmasilor lol.gif
Fidelio
Pana acum o luna in viata mea nu m-am epilat in partile rusinoase.
Dar cum am ajuns pe aici, am fost de panarama tuturor baietilor de la sala. cursing.gif
Eu eram cu conceptia ca numai femeile se epileaza .., iar barbatii le sta bine oricum.
Eu de fapt incepand de pe la 19 ani ma tundeam odata la cateva luni, dar acum m-a pus naiba sa ma rad.
Pai ce patesc eu acum sa nu pateasca nimeni. ewpu.gif
Adica nu stiu cum e ca nu aud pe nimeni sa se planga, poate e asa numai de prima oara.
Mi-a crescut parul, dar e foarte mic, niste tepusori si ma mananca graznic mama lor de tepusori ca nu ma mai rad veac.
Ce vreau sa va intreb e ca : - E mereu asa sau numai de prima oara se intampla din cauza neobisnuintei !? dry.gif
Ayame
pentru prima oara, dupa aceea nu cred ca vei mai avea probleme..
Fidelio
Asa ai patit si tu !?
Ayame
QUOTE(Fidelio @ Mar 2 2006, 18:02) *
Asa ai patit si tu !?

pe la 15 ani cind m-am ras prima oara , ma si taiasem...
Fidelio
Da nu erai prea mica la 15 ani !? huh.gif
Ayame
QUOTE(Fidelio @ Mar 2 2006, 18:14) *
Da nu erai prea mica la 15 ani !? huh.gif

ba da, dar asta nu inseamna ca trebuia sa stau paroasa mai ales atunci ca purtam scurt ...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.