nancy_callahan
19th February 2006, 03:01
nu. iti dai cu crema, lasi un pic sa isi faca treaba si apoi esti chel
sandossu
19th February 2006, 03:02
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 19 2006, 03:01)

nu. iti dai cu crema, lasi un pic sa isi faca treaba si apoi esti chel

mersi de hint si bine ca am aflat de crema, imi e frica de lame, mai ales in zona aia 
ps. sper ca nu costa 1000000$, nu ?
sebulbus
19th February 2006, 03:06
more like incepand de la 1-2$. si tunzi cam 2 cutii de oua cu un tub.
pt hardcore: incercati cu briciul
nancy_callahan
19th February 2006, 03:06
nu e deloc scumpa, dar ai grija, cam arde. mai ales zonele sensibile. se recomanda testarea intai pe o portiune mica de piele. cauta cu cateva posturi mai sus, aparusera niste nume de creme epilatoare.
oricum, ceri pentru piele sensibila
shobi
19th February 2006, 03:07
nu, dar o sa te coste niste mancarimi grozave
dupa ce ramai chel ...
sebulbus
19th February 2006, 03:08
inseamna ca eu sunt imun. am incercat o data fara inconveniente deosebite.
atata numa ca nu da bine chel a la kojak la bijuterii si cu par pe burta.
shobi
19th February 2006, 03:11
QUOTE(sebulbus @ Feb 19 2006, 03:08)

inseamna ca eu sunt imun. am incercat o data fara inconveniente deosebite.
atata numa ca nu da bine chel a la kojak la bijuterii si cu par pe burta.
sunt pentru tunsu periuta 
sebulbus
19th February 2006, 03:12
da, alea cu extract de cutter
edit: erm, whoops. da, si eu sunt pentru. tunsoare militara peste tot.
Fr3ak
19th February 2006, 14:07
eu am înțeles că nu trebuie să te dai cu nimica după sau dacă chiar vrei, dacă te mănâncă, te dai cu ceva cremă, probabil cele de la nivea sunt recomandate. văru-meu, e drept, s-a dat sub braț, dar cred că e cam același lucru, după folosire, s-a dat cu after-shave
mufa
19th February 2006, 14:08
QUOTE(Fr3ak @ Feb 19 2006, 14:07)

văru-meu, e drept, s-a dat sub braț, dar cred că e cam același lucru, după folosire, s-a dat cu after-shave

E bun, dezinfectează.
sebulbus
19th February 2006, 14:10
nu scrie pe ambalaj sa nu folosesti nici un fel de deodorante, creme, etc vreo 24h? oricat ar fi de moale tot da o oarecare iritatie.
Fr3ak
19th February 2006, 14:17
dezinfectează, dezinfectează, dar usturimea de după ras nici nu se compară cu cea de după epilare cu cremă. o fi el metrosexual, dar când l-am văzut peste 3 ore şi tot cu braţele ridicate umbla, nu am putut să nu mă arunc pe jos de râs. păcat că nu am avut aparat foto la mine. dar ce ziceţi să mai citiţi prospectele, bănuiesc că de aia sunt puse acolo.
Naga Queen
19th February 2006, 22:14
Eu recomand ceara de epilat, bineinteles asta sa o faca o cosmeticiana la un salon...asa vreo 3 sau 4 saptamani nu mai ai grija epilatului....rasul sau epilatul cu crema nu fac altceva decat sa-ti dea de lucru zilnic...si mai rau se indeasa. O fi dureros, nu zic, dar merita....si noi femeile facem sacrificiul asta...si nu asa de suprafata....doamnele stiu ce vor sa zic....adica epilare totala.
Meltdown
19th February 2006, 22:39
Io ma folosesc de epilat doar la armpits(am o masina de epilat)
. Mi se pare mai eficient decat sa ma rad.. mai safe.. si tine mai mult. Plus ca arata mai bine decat daca te razi.
Totusi nu as putea sa suport durerea in zona inghinala.
Sorin P
19th February 2006, 23:35
am folosit crema fara probleme, dar am trecut acum la cera.
Prima oara a fost ceva de genul "sheeeeet..... fuuuuuck". Sa vedem data aviatoare... Dar na, daca fetele pot, io de ce nu? Vreau sa ma bag la un laser. Cat coasta sedinta, asa un pret informativ?
Taw
19th February 2006, 23:44
QUOTE(Naga Queen @ Feb 19 2006, 22:14)

Eu recomand ceara de epilat, bineinteles asta sa o faca o cosmeticiana la un salon...asa vreo 3 sau 4 saptamani nu mai ai grija epilatului....rasul sau epilatul cu crema nu fac altceva decat sa-ti dea de lucru zilnic...si mai rau se indeasa. O fi dureros, nu zic, dar merita....si noi femeile facem sacrificiul asta...si nu asa de suprafata....doamnele stiu ce vor sa zic....adica epilare totala.

Mda, pe testicule mai ales..Creca se ia cu tot cu piele.
nashu77
19th February 2006, 23:48
crema depilatoare nu irita.....ARDE
...la bun vorbesc chiar arde
nancy_callahan
19th February 2006, 23:58
pai crema epilatoare nu, lama nu, ramane ceara. pe care mult prea putini o suporta.
si ar mai fi o varianta... penseta
grig_jr
19th February 2006, 23:59
eu masina
nashu77
20th February 2006, 00:10
yup, ma bate si pe mine gandu\ sa iau o masina, mai ales ca a inceput sa creasca si pe burta si arata nasol chel jos si sus... Nu prea inteleg cum vine faza 0 si pierdut pe burta? trebuie sa imi consult frizeru 
de asemenea am 2 maini stangi si mi-e cam greu sa cred ca pot manevra asa bine o masina de tuns
Danutz
20th February 2006, 00:40
QUOTE(nashu77 @ Feb 20 2006, 00:10)

de asemenea am 2 maini stangi si mi-e cam greu sa cred ca pot manevra asa bine o masina de tuns
roaga-l atunci pe frizer
shobi
20th February 2006, 02:11
nancy_callahan
20th February 2006, 09:12
oh yes, taaaare as vrea sa o vad si pe asta. pana si eu, ca femeie, fug de epilator ca de dracu, daramite barbatii
nancy_callahan
20th February 2006, 09:46
de ce draga? daca noi suportam, ar fi misto sa suportati si voi 
ia hai cu totii, cu mana pe penseta, pe ceara si pe epilator si apoi prezentati armele
Meltdown
20th February 2006, 13:37
QUOTE(shobi @ Feb 20 2006, 02:11)

mai bine te duci la hair-stilist, nu la frizer

meltdown : masina de epilat ?

e chestia aia de iti electroshocheaza firele de par si le scoti ?

dap... masina de epilat. Chestia aia care smulge firele de par. Dar o folosesc doar la sub-brat. Nu as putea sa suport durerea in zonele joase. Cre ca pleaca si cu juma de organe.. nu numa cu firele de par.
Secretul la masina de epilat e sa le iei cand sunt inca mici.. astfel nu au o radacina bine formata si e no pain.
Stiu ca pare o solutie folosita de femei dar e muuult mai eficienta decat lama de ras care te mai si taie din cand in cand. Plus ca prefer durerea mai intensa si de scurta durata... decat sa merg cu bratele sus 2 zile la rand
(in cazul rasului).
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.