Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Burzum
Eu ma rad din respect pt cea care ma suge naughty.gif

Plus ca ma simt mai bine fara par. Aspectul de foarte paros ma face sa asemuiesc persoanele cu maimutele biggrin.gif
punisher
QUOTE(Meltdown @ Feb 15 2006, 22:07) *
Io personal ma fac cu masina de tuns. Nr 1 in zona pubiana si imprejurimile si 0 la 00 si pe madular.

Dupa parerea mea cel mai pericuos este sa incerci sa defrisezi cu foarfeca, iti scapa un pic mana si defrisezi definitiv.

Ma gandeam sa trec la crema de epilat pt oo si madular, dar nu stiu cat de eficienta este. Am vazut un topic pe tema asta dar nu m-a lamurit. Scria ca exista si riscul arsurilor deadtongue.gif , iar cu lama nu ma ating de bijuteriile mele.

Voi ce parere aveti despre crema de epilat si ce folositi/recomandati ? Si cat de rau te manaca cand incepe sa creasca iar firu de par ? E mai rau decat atunci cand te razi cu lama ?

Idem. Lama mănâncă mai tare.

EscHunter
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 14:17) *
pe doamne cred că le interesează fructul, nu frunzele... biggrin.gif

Fructul ca fructul, da una e sa intinzi mana si sa il iei, si alta e sa scormonesti prin frunze dupa el. In opinia mea, tine mai mult de igiena personala decat de ce prefera ele. Eu unul nu ma pot suporta cu astrahanul in chiloti. Si nici nu imi face placere sa scot chilotii de pe ea si sa ma trezesc cu jungla amazoniana in fatza ochilor (si nu numai tongue.gif)

Atentie la crema depilatorie, poate irita daca nu e aleasa cu grija. Asadar, daca sunteti mai sensibili in respectivele zone, masina de tuns. Nu aleg foarfeca pentru ca am apucat sa vad filmul Scisors tongue.gif
nancy_callahan
@reclamagiu: care anaconda, mami, mai degraba sarpe de balta... wallbash.gif

cat despre firele de par, se pot scoate din gura foarte discret...
Al3xT
Mda... Frumos topic... uite asa mai invata omul cate ceva.... Sincer.. la mine e defrisare totala si ma iau cu aparatul peste tot pe OO pe Dick si pe langa... Si sa facem o mica publicitate la produse foarte bune.... Gillete Mach 3 e ideal... Cel putin dupa 2 beri si o baie fierbine nu am reusit sa mai tai ....

Motivele pentru care ma rad sunt: pentru confortul lui Gigi tongue.gif .... se simte si el mai liber, se intretine mai usor.... Nu mai arati ca o maimuta cand iti dai pantalonii jos.. (in cazul in care aveti marar si pe burta si pe picioare.... deadtongue.gif )

Deci e ok. Te mananca prima oara (de zici ca ai altceva) cand te razi, dar te obisnuiesti....
biggrin.gif
nashu77
ma tund, ma rad depinde cum am dispozitia in acea zi. am incercat o data cu crema depilatoare, ustura de iti vine sa iti bagi picioarele si intr-adevar arde, la lama nu prea suport ca ma irit desi am incercat orice posibil si imposibil: spume, geluri de ras, balsmauri cu aloe dupa after shave-uri etc. cel mai bine e cu balsm pe baza de aloe, recomand smile.gif
si stati departe de cremele pentru epilat
Meltdown
QUOTE(EscHunter @ Feb 15 2006, 23:01) *
...

Atentie la crema depilatorie, poate irita daca nu e aleasa cu grija. Asadar, daca sunteti mai sensibili in respectivele zone, masina de tuns. Nu aleg foarfeca pentru ca am apucat sa vad filmul Scisors tongue.gif

Care stie cremele care ataca cel mai putin pielea ? Nu am chef sa ma duc la scoala cu c0@|ele in sacosa doar pentru ca m-a iritat crema.

Taw
Eu folosesc de ceva timp creme de epilat. Cu lama te chinui mult mai mult, uneori de tai, mai te mananca dupa aia si te scarpini cand ti-e lumea mai draga.
Cea mai buna crema este cea de la Farmec (si Elmiplant e buna), dar in nici un caz Veet(sau derivatele ei scumpe si proaste - am stat 2 zile iritat de la ele, aveam c02|ele rosii si ma usturau, zici ca erau scoase din jar tongue.gif ).
Farmec isi face treaba. Ieftina si buna. Dupa aceea ma spal si ma dau cu lapte Doina sau cu aftershave Nivea (d-ala alb fara alcool).

Iese super si nu ustura deloc. Data viitoare pun poze biggrin.gif
nancy_callahan
incercati si crema de la Gerocossen, e creata pentru pielea sensibila.
tot pentru piele sensibila, este recomandata si crema de la Elea.
florina
QUOTE(tau_xxx @ Feb 16 2006, 14:07) *
Cu lama te chinui mult mai mult, uneori de tai, mai te mananca dupa
Cea mai buna crema este cea de la Farmec (si Elmiplant e buna), dar in nici un caz Veet(sau derivatele ei scumpe si proaste - am stat 2 zile iritat de la ele, aveam c02|ele rosii si ma usturau, zici ca erau scoase din jar tongue.gif ).

eu spun sa nu generalizezi scratchchin.gif depinde de pielea fiecaruia, nu de firma/produsul folosit. si stii foarte bine ca pe ambalaj spune sa testezi pe o zona mica deoarece pot aparea iritatii.
Taw
QUOTE(florina @ Feb 16 2006, 14:25) *
eu spun sa nu generalizezi scratchchin.gif depinde de pielea fiecaruia, nu de firma/produsul folosit. si stii foarte bine ca pe ambalaj spune sa testezi pe o zona mica deoarece pot aparea iritatii.

Dap, asa este..bagam mana in foc ca n-am uitat sa spun asta in postul de mai sus.smile.gif
Irys
Adevarul e ca asa chel-chel chiar arata cam ciudat....eu prefer tuns si scurtat. rolleyes.gif
Dar la alternativa de a-l decolora s-a gandit careva? Poate e buna de ceva pentru aia de sunt mai blonzi din fire. Restul, keep away, va dati seama cum ar arata unul mai creol asa si jos cu un smoc balan roll2.gif
sandossu
QUOTE(tau_xxx @ Feb 16 2006, 14:07) *
Eu folosesc de ceva timp creme de epilat. Cu lama te chinui mult mai mult, uneori de tai, mai te mananca dupa aia si te scarpini cand ti-e lumea mai draga.
Farmec isi face treaba. Ieftina si buna. Dupa aceea ma spal si ma dau cu lapte Doina sau cu aftershave Nivea (d-ala alb fara alcool).

Iese super si nu ustura deloc. Data viitoare pun poze biggrin.gif

cum dracu functioneaza cremele astea? blush.gif
EscHunter
QUOTE(sandossu @ Feb 17 2006, 18:20) *
cum dracu functioneaza cremele astea? blush.gif

Ca spuma de ras cu lame Gillette in ea coolspeak.gif
Domnita
incercati cu laser, epilare definita ...
EscHunter
Laser frate!!!
Domnita
QUOTE(EscHunter @ Feb 17 2006, 19:49) *
Laser frate!!!

ai grija sa nu-ti epileze si " juniorul "... naughty.gif
EscHunter
Da cine-a zis ca ma epilez la Luke Skywalker Cosmetics? tongue.gif
sebulbus
ciomu versiunea star wars:)
EscHunter
Ala micu, cu manuta lui... naughty.gif
Domnita
QUOTE(EscHunter @ Feb 17 2006, 19:52) *
Da cine-a zis ca ma epilez la Luke Skywalker Cosmetics? tongue.gif

pentru siguranta ta iti recomand japanul, aia din ro. sint rai, mai ales femeile esteticinele , te lasa subit fara " masina de facut copii"...
EscHunter
QUOTE(Domnita @ Feb 17 2006, 19:54) *
pentru siguranta ta iti recomand japanul, aia din ro. sint rai, mai ales femeile esteticinele , te lasa subit fara " masina de facut copii"...

Pentru siguranta proprie prefer masina de tuns din mana mea dreapta. Nu de alta da junioru a implinit 30 ani (ca si mine de altfel)... Se apropie momentul sa am urmasi si vreau sa fiu sigur ca asa va fi.
Tuns zero peste tot si pierdut spre abdomen... smile.gif
sandossu
QUOTE(EscHunter @ Feb 17 2006, 18:40) *
Ca spuma de ras cu lame Gillette in ea coolspeak.gif

chiar nu pricep confusedsmiley.png
mufa
QUOTE(sandossu @ Feb 19 2006, 02:19) *
chiar nu pricep confusedsmiley.png

Era o glumă.
sandossu
QUOTE(mufă @ Feb 19 2006, 02:29) *
Era o glumă.

eu am inteles ca nu are lame, dar nu pricep cum e. iti dai cu crema si gata, esti chel? biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.