Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Fr3ak
u made me sad! sad.gif

ok. dar încă ţin la ideea mea tongue.gif iar dacă nu există... ce se zice? hai să deschid eu piaţa. şi acest lucru mă miră. nu găseşti oameni care să nu se inhibe când vine vorba de epilat organele altora? că cerere găseşti, 100%.
me_and_myself
Nu e vorba de inhibat,ca doar epilatul brazilian la tipe presupune la alea dezinhibate inclusiv renuntarea la lenjerie si adoptarea unei pozitii...ginecologice. Cred ca-i vorba mai mult de inutilitatea,imposibilitatea si caraghioslîcul gestului. Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii.
Beside that,exact cum spuneai si tu,manevra in sine e imposibila. Zona aia nu suporta nici ceara nici penseta,nu neaparat c-ar fi dureros cat pt. ca tehnic e dificil. Nu-ti ramane decat lama,iar asta ti-o aplici singur. smile.gif

Fr3ak
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 23:51) *
Nu e vorba de inhibat,ca doar epilatul brazilian la tipe presupune la alea dezinhibate inclusiv renuntarea la lenjerie si adoptarea unei pozitii...ginecologice. Cred ca-i vorba mai mult de inutilitatea,imposibilitatea si caraghioslîcul gestului. Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii.
Beside that,exact cum spuneai si tu,manevra in sine e imposibila. Zona aia nu suporta nici ceara nici penseta,nu neaparat c-ar fi dureros cat pt. ca tehnic e dificil. Nu-ti ramane decat lama,iar asta ti-o aplici singur. smile.gif

corect...și mie lama mi se pare cea mai potrivită
o mică observație: "STRICT pe ele" nu are nimeni păr, pe scrot, în schimb... tongue.gif
poi asta încerc să exprim, că în zilele noastre, mai poți spune că ești inhibată să-ți epilezi organul la salon, dar la ginecolog mergi fără probleme. să duc un pas mai departe: piercing și tatuaje. există sau nu? atunci de ce nu și epilat?
me_and_myself
Stai ca nu mai stiu despre ce vorbim. Tipele se epileaza oricum,majoritatea in felul numit brazilian. Alea mai dezinhibate-si dai chilotii jos pt. asta,in timp ce celelalte fac tot felul de manevre cu ei. smile.gif

La barbati,tunsul mi se pare suficient,hai lama daca n-au probleme (sau depasesc usor)partea cu mancarimile cand da sa creasca.
Andreas1
Dar te poti epila si singur....sunt fel si fel de creme: te dai cu ea pe zona de pe care ai de gand sa dispara parul, o lasi intre 5-10 minute sa-si faca nu stiu ce efect smile.gif dupa care dai cu apa calduta(nu fierbine-ca le faci omlete smile.gif ) si se duce parul...cam atat...simple...la mine merge de fiecare data smile.gif tongue.gif
Fr3ak
chiar azi am aplicat foarfeca în combinaţie cu lama...bine-o fi! tongue.gif
Andreas1
si...nu te "manaca" de la foarfeca in combinatie cu lama(scuze daca sunt indiscret) smile.gif o data am incercat cu lama cursing.gif dar de atunci folosesc numa' crema smile.gif

Fr3ak
poi cu lama doar pe oo (te să ai grijă să ţii pielea întinsă, altfel „te-ai ras”!!! tongue.gif te ajută dacă dai cu apă rece înainte...că se întinde scrotul cam singur). iar cu foarfeca în rest...nu am defrişat, am aranjat doar, am tuns gazonul biggrin.gif pe oo nu m-a mâncat niciodată, iar de la tuns nu are de ce să te mănânce.
dacă rad tot, atunci mă mănâncă atunci când începe să crească.
sabian
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 23:51) *
Hai sa fim seriosi,cat par e pe oua (strict pe ele)? Prea putin pt. includerea operatiunii in servicii

Ete na! La un moment dat poate semana cu barba lui Bin Laden. roll2.gif

QUOTE(Fr3ak @ Jul 1 2006, 15:40) *
poi cu lama doar pe oo (te să ai grijă să ții pielea întinsă, altfel „te-ai ras”!!! tongue.gif te ajută dacă dai cu apă rece înainte...că se întinde scrotul cam singur). iar cu foarfeca în rest...nu am defrișat, am aranjat doar, am tuns gazonul biggrin.gif pe oo nu m-a mâncat niciodată, iar de la tuns nu are de ce să te mănânce.
dacă rad tot, atunci mă mănâncă atunci când începe să crească.

Foloseste benzile Strep si-ai terminat discutia. Si uita durerea.
Aia in Vietnam isi cuseau singuri ranile. Ce dracu, esti barbat sau ce? tongue.gif
Sau mai simplu, foloseste aparatul de ras Mach 3 Power, cu massager. wink.gif
Fr3ak
fă-ţi tu operaţie cu laser. dacă nu mi-am luat aparat de ras pentru faţă, doar nu crezi că o să-mi iau pentru oo. şi dacă aş lua un aparat, nu prea l-aş folosi la amândouă. deci mi-ar trebui 2 aparate, unul pentru faţă, unul pentru restul corpului.
ăia din vietnam nu şi-au cusut rănile ca să le fie mai comod tongue.gif
sabian
QUOTE(Fr3ak @ Jul 1 2006, 23:06) *
fă-ți tu operație cu laser. dacă nu mi-am luat aparat de ras pentru față, doar nu crezi că o să-mi iau pentru oo. și dacă aș lua un aparat, nu prea l-aș folosi la amândouă. deci mi-ar trebui 2 aparate, unul pentru față, unul pentru restul corpului.
ăia din vietnam nu și-au cusut rănile ca să le fie mai comod tongue.gif

Despre ce operatie cu laser vorbesti?

QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 22:44) *
Inghinal nu inseamna deasupra organului,mey!

INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală.

Sursa: Dexonline. tongue.gif
Andreas1
Cert e ca mie nu-mi place sa am "o padure virgina" in boxeri. Un argument ar fi : nu-mi place mai ales vara pentru ca transpiri foarte usor si devii incomod
Fr3ak
să mi mai zic că fata mai trebuie să întrerupă felaţia să scoată un fir de păr din gură...eu mai nou în primul rând de aia, abia apoi pentru comoditate personală.
Andreas1
Important e sa ma simt eu comod smile.gif
me_and_myself
QUOTE(sabian @ Jul 1 2006, 23:13) *
INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală.

Sursa: Dexonline. tongue.gif

Eu am gasit acum,asta :
INGHINÁL, -Ă, inghinali, -e, adj. Care aparține abdomenului, referitor la abdomen, care se găsește în regiunea abdominală; de la vintre, de la stinghii. [Var.: inguinál, -ă adj.] – Din fr. inguinal.
Trimis de valeriu, 21/07/2003. Sursa: DEX '98

si asta :

INGHINÁL ~ă (~i, ~e) Care este situat în regiunea abdomenului. Hernie ~ă. /<fr. inguinal
Trimis de siveco, 21/08/2004. Sursa: NODEX

Chiar,unde te doare la hernia inghinala,ha?

Cred c-avem editii diferite de DEXonline. tongue.gif
mianna
asta-i cea mai mare tampenie pe care-o stiu io in dex. noroc ca medicina se invata dupa atlase si manuale, nu dupa dictionar. altfel saracii medici ar avea o problema cand vad "hernie inghinala" - na, ce fac acum, ii spintec abdomenu' ori nu?
Fr3ak
eu am avut hernie inghinală şi ghiciţi unde este operaţia! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm şi vreo 5 cm de centru.
sebulbus
QUOTE(Fr3ak @ Jul 2 2006, 09:41) *
eu am avut hernie inghinală și ghiciți unde este operația! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm și vreo 5 cm de centru.

pe-acolo s-a intrat pentru interventie. ia zi-ne si unde era umflatura. sau tu insistai sa te opereze printre picior si bijuterii?
Bebeluska
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 18:39) *
As vrea sa vad si eu cosmeticiana care sta sa smulga cu penseta parul de pe oole clientilor! coolspeak.gif

Imi pare rau sa te dezamagesc: toate stau si se chinuie cu penseta pe la oo!

Daca ai nevoie, iti recomand eu un cabinet unde merg multi barbati pt asa ceva.
Fr3ak
QUOTE(sebulbus @ Jul 3 2006, 16:57) *
pe-acolo s-a intrat pentru interventie. ia zi-ne si unde era umflatura. sau tu insistai sa te opereze printre picior si bijuterii?

nu știu...aveam 5 ani.
ce contează? și mie, când îmi face epilare inghinală, să „facă intrarea” la abdomen biggrin.gif

oricum răspundeam la această întrebare:
QUOTE(mianna @ Jul 2 2006, 03:16) *
asta-i cea mai mare tampenie pe care-o stiu io in dex. noroc ca medicina se invata dupa atlase si manuale, nu dupa dictionar. altfel saracii medici ar avea o problema cand vad "hernie inghinala" - na, ce fac acum, ii spintec abdomenu' ori nu?
sabian
QUOTE(Fr3ak @ Jul 2 2006, 09:41) *
eu am avut hernie inghinală și ghiciți unde este operația! da, pe abdomen. cum să vă spun, deasupra piciorului drept, cam la 3-4 cm și vreo 5 cm de centru.

Uite, ca sa nu mai bateti cimpii, va arat eu poza operatiei lui Fr3ak, care are dreptate. tongue.gif
hxxp://www.imed.ro/chirurgie/Hernie%20inghinala%20(Lichtenstein).htm
Fetele care ne-au dat indicatii despre zona inghinala, sint cadre medicale?
Sorry Mufa pentru off topic.wink.gif
me_and_myself
QUOTE(Bebeluska @ Jul 3 2006, 17:03) *
Imi pare rau sa te dezamagesc: toate stau si se chinuie cu penseta pe la oo!

Daca ai nevoie, iti recomand eu un cabinet unde merg multi barbati pt asa ceva.

Toate? Chiar toate? Pe pariu ca nu?Stiu cel putin trei si cu mine patru care n-o fac.Iti dau adresele a cel putin 20 de cabinete unde nu face nimeni(dar absolut nimeni!) asta.Vreau adresa macar a unuia de la tine.Astept.
Fr3ak
QUOTE(me_and_myself @ Jul 3 2006, 21:39) *
Toate? Chiar toate? Pe pariu ca nu?Stiu cel putin trei si cu mine patru care n-o fac.Iti dau adresele a cel putin 20 de cabinete unde nu face nimeni(dar absolut nimeni!) asta.Vreau adresa macar a unuia de la tine.Astept.

cred că vorbea de cosmeticiene tongue.gif
me_and_myself
De cosmeticiene vorbeam si eu.
Fr3ak
tu vorbeai de tine şi câteva exemple de care ştii. probabil că nici ea nu trebuia să zică TOATE, dar şi tu ai zis NICIUNA, aşa că sunteţi chit. e undeva la mijloc. rămâne de decis proporţia.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.