Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Bebeluska
QUOTE(Fr3ak @ May 31 2006, 22:16) *
eu tot mă gândesc... presupun temperatura de cameră. scrot lăsat (bărbații știu mai bine despre ce vorbesc)...da...țărănește: vă atârnă co--ele. cum ar fi să dai cu ceară? ceara e bine să o pui pe piele cât mai netedă și întinsă, nu pe piele așa zbârcită și elastică. dar nu știu că nu am încercat, mi-am pus doar imaginația la contribuție tongue.gif

Nu frate, c***ele nu se dau cu ceara. Parul din zona asta se smulge cu penseta. Se vede treaba ca n-ai dat niciodata pe la cosmetica uhuh.gif puke.gif
mufa
QUOTE(Bebeluska @ Jun 30 2006, 16:23) *
Nu frate, c***ele nu se dau cu ceara. Parul din zona asta se smulge cu penseta. Se vede treaba ca n-ai dat niciodata pe la cosmetica uhuh.gif puke.gif

Fir cu fir?

Bebeluska
QUOTE(mufă @ Jun 30 2006, 16:56) *
Fir cu fir?

Exact, firisor cu firicel tongue.gif
none
numai cat am citit mesajul cu penseta si ma dureau oole.
Ayame
QUOTE(Bebeluska @ Jun 30 2006, 22:23) *

Geezz! Ce placut trebuie sa fie pentru un barbat. naughty.gif
Fr3ak
sincer, am încercat cu penseta... problema aceeaşi: piele prea elastică, se întinde foooooarte mult!!! îţi sar ochii.
oricum, postul meu era referitor la un alt post, în care se vorbea de epilatul cu ceară pe oo. şi asta ziceam şi eu că nu cred că se agrează.
cosmetică...mă faci să mă gândesc la threadul celălalt biggrin.gif
cred că preietenă-mea mi-ar da papucii dacă aş apărea epilat pe tot corpul, sprâncene subţiri, unghii lăcuite etc. ce nu îi place la mine, modifică ea...cu acordul meu binenţeles (pensat între sprâncene şi manichiură...cam atât)
me_and_myself
QUOTE(Bebeluska @ Jun 30 2006, 16:23) *

As vrea sa vad si eu cosmeticiana care sta sa smulga cu penseta parul de pe oole clientilor! coolspeak.gif

Fr3ak
sunt sigur că există...dar e vreau să văd masochistul ăla de client!!! biggrin.gif
me_and_myself
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 19:05) *
sunt sigur că există...dar e vreau să văd masochistul ăla de client!!! biggrin.gif

Eu nu-s asa sigura,mai ales ca lucrez in domeniu.Cat despre clienti,nu cred sa le-ajunga masochismul,le mai trebuie si-o doza de...habar n-am,nesimtire? Sa stai cu oole in sus si-o straina (cat ar fi ea de cosmeticiana,sau tocmai d-aia!)sa te traga de scrot si sa-ti netezeasca faldurile,nu e chiar cea mai naturala ipostaza.
Zic si io.
Fr3ak
măh...pe jumate deja ai visul împlinit: epilare inghinală la salon există ŞI LA BĂRBAŢI... apoi cum ţi-o face, n-am îndrăznit nici să-ntreb.
me_and_myself
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 20:56) *
măh...pe jumate deja ai visul împlinit: epilare inghinală la salon există ȘI LA BĂRBAȚI... apoi cum ți-o face, n-am îndrăznit nici să-ntreb.

Hahha,asta (vis) e implinit demult. Axila,inghinal,omoplati,bla-bla. Despre restul spun ca-i basm.Despre "se vede ca nu te duci la cosmetica". Si de te duceai tot aia,nu-ti penseaza nimeni ouale nici daca-ti doresti. biggrin.gif
Fr3ak
da zi-mi odată ce-ţi face cu ele??? te dă cu cremă? sau ce? că până acum toate le-aţi exclus!!! biggrin.gif
me_and_myself
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 21:42) *
da zi-mi odată ce-ți face cu ele??? te dă cu cremă? sau ce? că până acum toate le-ați exclus!!! biggrin.gif

Si excluse raman. Cu bijuurile matale faci ce vrei,pricepi? Poti sa le si flambezi.Ca doar n-o sa-ti dai chilotii jos la mine-n cabinet si io o sa ma var cu nasu-n ele,sa ma asigur ca nu ti-a ramas fir de puf. biggrin.gif
Fr3ak
deci fi te rog mai explicită, că eu nu beau lapte: vrei să zici că nu există salon la care să-mi epileze/radă oole? că asta n-o cred.
me_and_myself
Cand gasesti unul,anunta-ma si pe mine. Da' vezi sa nu fie unu' din ala in care asa zisa cosmeticiana iti face si sex oral ca sa atenueze durerea,ca nu se pune.
Fr3ak
QUOTE(me_and_myself @ Jun 30 2006, 22:12) *
Cand gasesti unul,anunta-ma si pe mine. Da' vezi sa nu fie unu' din ala in care asa zisa cosmeticiana iti face si sex oral ca sa atenueze durerea,ca nu se pune.

îmi vine greu să cred că în vremurile de operații de schimbare de sex, de acceptare a homosexualității, de apogeu al metrosexualității nu găsesc un salon care să-mi epileze oole. sincer. nu știu de asemenea saloane pentru că nu frecventez cosmetica (știi cum e, unii se consideră perfecți tongue.gif GLUMESC, înainte să-mi săriți la cap, ca și cu penisul).
sebulbus
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 22:18) *
nu găsesc un salon care să-mi epileze oole.

cu bricheta tata, cu bricheta..

acu ce crezi, tanti aia care lucreaza acolo ar accepta sa vina lumea sa stea cu stiuletele in sus la dumneaei in timp ce jumoale/coseste ce are omu pe acolo?
AlexIP
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 20:56) *
măh...pe jumate deja ai visul împlinit: epilare inghinală la salon există ȘI LA BĂRBAȚI... apoi cum ți-o face, n-am îndrăznit nici să-ntreb.

Ti le taie jos, le fierbe si dupa aia le ciupele ca la gaini... ce credeai? naughty.gif
Fr3ak
oare aia care curăță veceurile publice ce zice? hai că nu e cea mai nașpa meserie. sau banalul urolog care bagă mâna-n c.r sau ăla care examinează toată ziua fecale și urină.

deci de aia zic că mi se pare greu de crezut. în ziua de azi! dar las după voi, că am experiență mai puțină.
dar fiți siguri că dacă găsesc, vă anunț.
totuși nu sunt lămurit: am văzut la un salon de bărbați de aici în lista de preț "epilare inghinală - 35ron" parcă. asta ce înseamnă? te epilează doar deasupra organului, și-ți lasă oole păroase?
Andreas1
du-te vezi ce se intampla si dupa-aia spune-ne si noua photo.gif
me_and_myself
Inghinal nu inseamna deasupra organului,mey!
Fr3ak
mă rog...
pe scurt: ce include o epilare inghinală? de unde până unde, prin ce metode, și cum va arăta? hai, fără rușine! smile.gif
crysti_91
lol am vazut si eu oferte destia smile.gif)
Andreas1
da poti merge la una care iti mai face si un blo*job..te-ar deranja?? smile.gif
me_and_myself
QUOTE(Fr3ak @ Jun 30 2006, 22:48) *
mă rog...
pe scurt: ce include o epilare inghinală? de unde până unde, prin ce metode, și cum va arăta? hai, fără rușine! smile.gif

Zona inghinala e aia...nah,ca nu stiu cum sa explic...aia careia i se mai spune si vintre,imbinarea piciorului cu trupul,zona de unde se itesc din chilot perii neepilati la o femeie (zic femeie pt. ca la barbati se cam imbina cu parul de pe picioare).
Epilatul se face cu ceara,adica se aplica un strat subtire cu un aparat care sa zicem ca functioneaza pe principiul roll-on-ului antiperspirant,dupa care se lipeste o banda de hartie iar parul se indeparteaza prin smulgerea acelei benzi. Suficient de clar? smile.gif

L.E.

Va arata...depinde. Adica,la un barbat cu pulpe nu prea paroase dar caruia ii ies din slip niste smocuri gen "padurea virgina numa' buna de defrisat cu maceta" o sa dea bine. La unu' suficient de maimuta cat sa nu se bage de seama unde incepe ala de pe glezne si unde se termina,nu vad rostul.La fel si la cei ce nu-s excesiv de parosi.

Deci,nici o legatura cu ouale voastre pe care le puteti stapani sanatosi. smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.