Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

hapciuboy
cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte!
Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz biggrin.gif
gcm
QUOTE(hapciuboy @ May 21 2006, 12:00) *
cand eram mai mic preferam cu freza p mijloc, rar intr-o parte!
Acum sunt fan masinii d tuns. Dau primul strat cu ultima treapta a pieptanului, apoi il scot. Pana aici 3min d tuns gazon. Urmatoarele 5-10min sunt dedicate tunsului tehnic: scot pieptenele si execut un model! Acum practic semnul Nike (a cam iesit el a semn Nike d europa, dar merge - depinde din c unghi privesti) P viitor ma gandesc la.. nush, va anuntz biggrin.gif

fara poza nu te crede nimeni....
PS: ai putea sa incerci modele de cercuri facute de extraterestrii gen filmul "Signs", sa logo-ul Jordan, puma smile.gif

Angelle
eu pe al meu il " oblig " la chelie ..... nu de alta dar se incinge de fiecare data cand vine pe la mine ......si nu prea imi miroase bine daca mai vine cate cineva .... in fine ... biggrin.gif parerea mea .... daca sunt OO macar sa arate ca atare tongue.gif happy.gif
tufy
deci ceara in nici un caz ca am incercat la subrat si am mers 3 zile cu mainile pe sus de usturime si ce sa zic cand a tras am simtit ca imi trage plamanii din mine si a ajuns ........ lama hmm ma irit si de la lama a ramas doar crema care mi se pare cea mai buna ...........
si cu ea dai si pe OO si nu ai nici o treaba wink.gif
reico
Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain.

QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 00:06) *
ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. blush.gif

epilarea cu crema ustura ??? huh.gif nono.gif
buhaha
QUOTE(reico @ May 24 2006, 14:31) *

pe OO? încearcă... whistling.gif
barbosa
QUOTE(reico @ May 24 2006, 16:31) *

asa si asa. mai bine incerci cu penseta. fir cu fir rolleyes.gif

reico
nu neaparat pe OO , da in zona aia

Te dai cu crema, o lasi putin si speli cu dusu sau cu burete . Ce va doare/ustura pe voi ?
Smiley_tgv
de vreo luna ma rad si eu down staires! notangel.gif

eu nu mai irit decat in prima zi de dupa, putin , apoi nu mai simt nimic, nicio usturime!

nu am incredere in ceara nono.gif

si nici crema depilatoare nu mi-e prea ... "prietena", ca am vazut ca se mai plang cate unii... si n-as incerca!!

Pt mine parul pubian tre ras! si nu neaparat din cauza flocului din gura prietenei (sex oral) ci pt ca eu consider ca asa e mai aerisita zona, mi se pare si mai "usor de intretinut"

vedeti ce faceti naughty.gif , nu va mutilati mai credulilor, ca difera reactia fiecaruia la crema/lama/ceara. trebuie probat p zone mai putin sensibile mai ntai, apoi pe o zona cu arie mica din zona intima si apoi p intreaga zona! coolspeak.gif

aa, si p mine ma cam enerveaza ceva: folosesc lama pt "imprejurimi" dar pt scrot? (am obs ca va place spus OO tongue.gif ) imi raman fire de par p scrot(outze) si nu ma incumet sa folosesc si pe acolo lama, mi-e frica. dar nici prin imprejurimi nu ma rad complet (nu fac nici logouri nike sau puma biggrin.gif ) dar mai las ceva par pe care il tund. si gata!

ce imi recomandati pt zona outzelor? pt ca as prefera ras tot! photo.gif

sa vad ce pareri mai aveti...
submit
Aparat electric de tuns.
fantezii
ras complet, fara par nici macar pe ousoare biggrin.gif
Burzum
QUOTE(Smiley_tgv @ May 26 2006, 16:48) *
ce imi recomandati pt zona outzelor? pt ca as prefera ras tot! photo.gif

Iti recomand briciu'.
Angelle
QUOTE(Burzum @ May 27 2006, 17:22) *
Iti recomand briciu'.

mia repede ii recomandai o drujba ceva ..... biggrin.gif
reico
QUOTE(Angelle @ May 27 2006, 19:53) *

la drujba m-am gandit si eu tongue.gif
barbosa
QUOTE(Angelle @ May 27 2006, 20:53) *

tu chiar asa paroasa esti,de te iei cu drujba? ohmy.gif tongue.gif
reico
prima data ierbicideaza . ups tongue.gif joke smile.gif
Angelle
QUOTE(barbosa @ May 27 2006, 21:19) *
tu chiar asa paroasa esti,de te iei cu drujba? ohmy.gif tongue.gif

era vb de freza la barbati ... nu la femei .... biggrin.gif nice try happy.gif
shobi
QUOTE(Smiley_tgv @ May 26 2006, 16:48) *
de vreo luna ma rad si eu down staires! notangel.gif

eu nu mai irit decat in prima zi de dupa, putin , apoi nu mai simt nimic, nicio usturime!

io d-aici inteleg ca de vreo luna te razi in fiecare zi laugh.gif (de fapt o data la cateva zile ... ca ai zis ca in prima zi te iriti, in rest se rezolva)
Fr3ak
eu tot mă gândesc... presupun temperatura de cameră. scrot lăsat (bărbaţii ştiu mai bine despre ce vorbesc)...da...ţărăneşte: vă atârnă co--ele. cum ar fi să dai cu ceară? ceara e bine să o pui pe piele cât mai netedă şi întinsă, nu pe piele aşa zbârcită şi elastică. dar nu ştiu că nu am încercat, mi-am pus doar imaginaţia la contribuţie tongue.gif
AlexIP
Tinand cont ca penultimul lui post a fost cel de deasupra, ma intreb ce s'o fi intamplat cu Fr3ak de nu mai posteaza. mellow.gif roll2.gif
Angelle
s-a lamurit de raspuns .....o sa iasa pe piata o freza noua pt tipi ( jos ) numita Spam-Spftpedia ... laugh.gif laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(AlexIP @ Jun 3 2006, 03:41) *
Tinand cont ca penultimul lui post a fost cel de deasupra, ma intreb ce s'o fi intamplat cu Fr3ak de nu mai posteaza. mellow.gif roll2.gif

am murit...și abia acum mi-au băgat netul aici jos... tongue.gif
fantezii
da, e bine ca-n palma...mrrrr
carmencita2oo4
O ingrijire si o curatenie mai atenta a corpului va asigur ca va pot da niste puncte in plus wink.gif .
Aviz si fetelor , nu numai baietilor, se stiu ele death.gif .
Noapte buna tuturor
sabian
QUOTE(carmencita2oo4 @ Jun 13 2006, 00:43) *
O ingrijire si o curatenie mai atenta a corpului va asigur ca va pot da niste puncte in plus wink.gif . Noapte buna tuturor

A inceput deja concursul? Si nu ne-ai spus cite puncte. tongue.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.