Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

mufa
QUOTE(Micky_88 @ Apr 18 2006, 15:47) *
Ce pot sa spun???Am auzit si baieti care se epileaza cu ceara si nu au murit...La inceput e mai greu

Eu una de vreo 2 luni ma duc la cosmetica si ma epilez cu ceara si le recomand asta fetelor ca sunt mai multe avantaje decat cu lama......bye-bye iritatii coolspeak.gif

Ca să lămurim lucrurile, tu ai șosețele roz sau albastre?
aolex
tuns scurt... biggrin.gif

Fr3ak
şoseţelele? biggrin.gif
mie mi-a spus o prietenă să folosesc ceara sau dacă vreau, mă ajută ea (e coafeză de profesie, dar se ocupă şi cu cosmetică, e mămicuţă divorţată, mă gândesc cum de mi-a propus mie aşa ceva). ideea e că se poate fără mare scofală. de asemenea am observat la un salon de frumuseţe pentru bărbaţi (bleah) că epilarea inghinală e cel mai scump serviciu oferit de ei... probabil include şi asigurarea medicală??? biggrin.gif
eu cred că rămân la tuns/ras. mai degrabă tuns, e şi mai estetic. că dacă te razi/epilezi atunci e bine să dai şi de pe picioare şi burtă, mai ales dacă nu ştii sau nu ai aparat, ca să faci ceva pierdut.
AnonimG
well....am cumparat de la farmacie "ceara rece". Am pus o banda langa OO. Apoi am stat 10 min sa imi fac curaj sa trag de ea. Cand am tras, a durut ceva ceva si a curs si sange. Deci nu sfatuiesc asa ceva pe OO smile.gif
reclamagiu
QUOTE(AnonimG @ Apr 19 2006, 16:36) *
well....am cumparat de la farmacie "ceara rece". Am pus o banda langa OO. Apoi am stat 10 min sa imi fac curaj sa trag de ea. Cand am tras, a durut ceva ceva si a curs si sange. Deci nu sfatuiesc asa ceva pe OO smile.gif

deci ai oo rosii...tot e bine. cursing.gif
nancy_callahan

newblush.gif nu am gasit niciodata ceara rece in farmacii, decat pe la magazinele de cosmetice.
plus ca daca ai incalzit-o intre palme, o pui, intinzi bine fasia, si tragi, nu stai sa se raceasca la loc, logic ca doare mai rau daca e rece. se intareste...
vezi ca are instructiuni de folosire...
axel_1

ai scapat ieftin ....
eu mai bine ma calugaresc decat sa pun ceara pe OO ... nici o femeie nu merita sacrificiul asta smile.gif

Andrei Andrei
QUOTE(AnonimG @ Apr 19 2006, 14:36) *

Va rog nu mai discutati de chestii dureroase pentru testicole deoarece sunt sensibil si simt fiori cand citesc.

Referitor la serviciul de epilare pentru masculi cred ca se ascund si alte lucruri in paralel sau dupa epilat. De exemplu cum la o mare parte din saloanele de masaj din Bucuresti se practica un masaj cu masturbare inclusa, vad mari asemanari cu ce ai descris tu, Fr3ak coolspeak.gif
Taw
QUOTE(nancy_callahan @ Apr 19 2006, 17:05) *
newblush.gif nu am gasit niciodata ceara rece in farmacii, decat pe la magazinele de cosmetice.
plus ca daca ai incalzit-o intre palme, o pui, intinzi bine fasia, si tragi, nu stai sa se raceasca la loc, logic ca doare mai rau daca e rece. se intareste...
vezi ca are instructiuni de folosire...

Eu spun sa te mai documentezi dpdv anatomic inainte sa dai sfaturi d-astea "bune" baietilor.Ar trebui sa citesti diferenta intre epiderma scrot-ului si a celei de pe labii de exemplu.. nono.gif

QUOTE(andrei andrei @ Apr 19 2006, 17:05) *
De exemplu cum la o mare parte din saloanele de masaj din Bucuresti se practica un masaj cu masturbare inclusa.

Destept esti andrei andrei..stii ce e aia masturbare macar?
Poate te ajut eu..."Anomalie sexuală care constă în obținerea orgasmului prin autoexcitație"..Deci fata iti face masaj si tu o iei la lucru manual, nu?
Bravo.
florina
QUOTE(AnonimG @ Apr 19 2006, 14:36) *

da? acum sper sa inteleaga barbatii efortul depus de femei de a-si epila firele.. mai...interioare.
anyway, prima data tot timpu sangereaza

Andrei Andrei
QUOTE(tau_xxx @ Apr 20 2006, 16:05) *
Eu spun sa te mai documentezi dpdv anatomic inainte sa dai sfaturi d-astea "bune" baietilor.Ar trebui sa citesti diferenta intre epiderma scrot-ului si a celei de pe labii de exemplu.. nono.gif
Destept esti andrei andrei..stii ce e aia masturbare macar?
Poate te ajut eu..."Anomalie sexuală care constă în obținerea orgasmului prin autoexcitație"..Deci fata iti face masaj si tu o iei la lucru manual, nu?
Bravo.

Da, ai dreptate m-am exprimat gresit. Vroiam sa zic ca se face masaj plus orgasme prin stimulare cu mana facute de femeile care fac masaj. tongue.gif
Rafail
QUOTE(Mosotti @ Mar 22 2006, 23:43) *
sint sigur ca cu cit ai credinta mai mare cu atita ai flocii mai imensi.

w00t.gif

..esti nebun....

w00t.gif
konijiro
Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.
axel_1
QUOTE(konijiro @ Apr 21 2006, 15:18) *
Revin cu impresii, la aproape 2 luni de la epilare inghinala si axiala cu laser. Parul e mult mai rar, iar ala care mai creste e mult mai subtire decat inainte. O sa merg, probabil cam intr-o luna, la sedinta a doua. Parerea mea este, in continuare, ca e cea mai buna varianta. Nu e ieftin, dar te scapa de multe batai de cap.

cam de ce bani este vorba ?
si unde anume ? smile.gif
nancy_callahan
QUOTE(tau_xxx @ Apr 20 2006, 18:05) *

ma ierti, dar din cate stiu epiderma, orice ar face ea, e cam aceeasi, difera terminatiile nervoase... newblush.gif
dar stii ce? ia sa nu mai dau eu sfaturi, sa nu va mai obositi sa va tundeti/epilati, si sa nu o mai facem nici noi. happy.gif merge asa?

yey, in sfarsit vom trai cu totii intr-un mare stufaris tongue.gif
konijiro
Eu am fost la un salon din Varna, Bulgaria. Am platit cam 95 de euro, inghinal+axial. Nu m-am interesat sa vad cat e la noi, dar in general Bulgaria e mai ieftina....
sebulbus
mama, daca mi-as trage cu ceara parul de pe OO si mi-ar da sangele i-as reprofila clar dantura cui mi-a recomandat smile.gif si mi-as da si mie un cap in gura c-am fost fraier si-am ascultat.

fetili, listen up. un sut la OO doare mai rau decat un ac infipt in limba. nu mai dati sfaturi ce implica orice altceva decat mangaiat bijuteriile respective.
sabian

Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain.
Sau poti folosi un set de aparate de ras inghinale, ca-s la oferta in supemarketuri. rolleyes.gif coolspeak.gif
Im2good4U
eu sub brat ma fac cu ceara...si asta de cativa ani buni... biggrin.gif
si m`am obisnuit..
pe la oo ma fac de obicei cu masina de tuns...si cateodata...depinde de starea mea..poate ma si rad.. biggrin.gif
dar cu ceara n`as incerca nici de nebun pe oo... death.gif
sabian
QUOTE(Im2good4U @ Apr 22 2006, 10:52) *
..poate ma si rad.. biggrin.gif death.gif

Incearca cu aparatul de ras Gillette Mach 3 Power. Are vibromasaj. coolspeak.gif
Si il poate folosi si... ea. biggrin.gif
johndoe21
Eram obosit si voi m-ati facut sa rad asa ca laude voua, muritorilor.
Si in Romania noastra cat e un epilat cu laseru' death.gif
La axila ma lucreaza iubita mea cu depilatoru ei dar doare ca naiba. Oricum creste mult mai lent si parca se mai subtiaza dar metoda e clar imposibila de aplicat pe JEWELERY! Cu lama merge bine dar cere multa atentie si in plus trebuie sa-ti intizi bine pielea de pe scrot. Am facut asta de vreo 2 ori cu rezultate bune dar mananca rau dupa aia (si am folosit Mach 3, desigur).
puke.gif Imi plac campiile defrisate dar nu intotdeauna. Nu stiu dar parca cateodata imi place si o forma ascutita, asa ... de sageata. La femei desigur, n-am innebunit. notangel.gif
Oricum imi place dialogul vostru. Eu intrasem pentru jurnalu' de bord de la Citreon C4 dar cred ca o sa intru si pe aici biggrin.gif
2sharp
QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 09:50) *
Puteai sa folosesti crema depilatoare. O aplici uniform si dupa 10 min dai cu dusul. No tears, no pain.

Daca e no tears, no pain, atunci de ce nu o foloseste toata lumea?
Care e dezavantajul? scratchchin.gif
buhaha
QUOTE(sabian @ Apr 22 2006, 07:50) *

ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. blush.gif
florina
QUOTE(2sharp @ May 5 2006, 22:40) *

e ca si cum te-ai rade. doar rupi firul de par, nu il smulgi. fata de ras, creste cu o zi intarziere...aproximativ
sabian
QUOTE(2sharp @ May 6 2006, 00:40) *

Pentru ca oamenii nu citesc prospectele, asculta la ce spun vecinii...
Noi traim din legende. biggrin.gif

QUOTE(buhaha @ May 6 2006, 01:06) *
ai folosit tu sau ți-a povestit cineva? la prima variantă sunt ferm convins că nu ai încercat iar la a 2-a cineva a râs de tine. ustură de urli o zi întreagă. trust me. blush.gif

Am incercat. Faci confuzie intre CEARA SI CREMA. Think again. tongue.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.