Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Fr3ak
poi eu nicidecum nu o rad pentru igienă, ci pentru comfort şi dacă tot îl rad, îl rad şi să arate bine, să nu intre la domnişoare în gură etc tongue.gif
la partea cu igiena nu m-am gândit niciodată deoarece n-am sesizat probleme de acest gen la niciuna din cazuri.
ursamajor
QUOTE(Fr3ak @ Mar 22 2006, 20:50) *
poi eu nicidecum nu o rad pentru igienă, ci pentru comfort...

Păi ce confort, că părul ăla pubian e ca sindicatul: nici nu te-ncurcă, nici nu te-ajută! (zicala e pentru cel feminin, dar se aplică și la bărbați)
Iar la treaba ailaltă, cred că ... cam bravezi. naughty.gif

Fr3ak
că...cam pe mine mă deranjează dacă dacă e prea mare... vorba aia, pe canicula de vară, te cam ... mănâncă + electricitate statică şi mulţi alţi factori. nici chiar să ajungi să iasă din chiloţi, apoi să văd eu cum închizi şliţul, fără probleme. iar la problema la care bravez... probabil la gura domnişoarelor te referi, ţi s-a întâmplat vreodată să se oprească domnişoara din sex oral că i-a intrat un fir în gură? jenant, nu?

am boldat să nu scriu de 2 ori...
ursamajor
QUOTE(Fr3ak @ Mar 22 2006, 21:43) *
că...cam pe mine mă deranjează dacă dacă e prea mare...

iar la problema la care bravez... probabil la gura domnișoarelor te referi, ți s-a întâmplat vreodată să se oprească domnișoara din sex oral că i-a intrat un fir în gură? jenant, nu?

...că... cam așa o fi! Și pe mine.

Pe vremea mea se punea preț pe relațiile sexuale sănătoase. Iar domnișoarele alea (așa-zise) aveau altă denumire. Ce spui tu eu încadrez (am dreptul, nu?) în cadrul perversiunilor și îmi repugnă. Apropo, ca adept al sexului oral, tu ai pus botul pe savarină? Just curious... peacefingers.gif
mufa
QUOTE(ursamajor @ Mar 22 2006, 22:26) *
...că... cam aşa o fi! Şi pe mine.

Pe vremea mea se punea preţ pe relaţiile sexuale sănătoase. Iar domnişoarele alea (aşa-zise) aveau altă denumire. Ce spui tu eu încadrez (am dreptul, nu?) în cadrul perversiunilor şi îmi repugnă. Apropo, ca adept al sexului oral, tu ai pus botul pe savarină? Just curious... peacefingers.gif

Da, majoritatea oamenilor adoră sexul oral. Indiferent că-l fac sau că li se face. Oricum nu despre asta e vorba aici, aşa că v-aş ruga să nu divagaţi.
ursamajor
QUOTE(mufă @ Mar 22 2006, 22:32) *
Da, majoritatea oamenilor adoră sexul oral. Indiferent că-l fac sau că li se face. Oricum nu despre asta e vorba aici, așa că v-aș ruga să nu divagați.

Majoritatea?! Hai să fim serioși.
Divagația a apărut de la logica intrare în gură a unui rebel fir cârlionțat. Legătura există. naughty.gif
Mosotti
sint sigur ca cu cit ai credinta mai mare cu atita ai flocii mai imensi. cam ca barba popii. din pacate pentru ei sintem in 2006 si daca acuma ar aparea mesia, cu siguranta ca ar fi un chel cu cioc si cercel in ureche, neaparat bine epilat wink.gif

Fr3ak
QUOTE(ursamajor @ Mar 22 2006, 22:26) *
...că... cam așa o fi! Și pe mine.

Pe vremea mea se punea preț pe relațiile sexuale sănătoase. Iar domnișoarele alea (așa-zise) aveau altă denumire. Ce spui tu eu încadrez (am dreptul, nu?) în cadrul perversiunilor și îmi repugnă. Apropo, ca adept al sexului oral, tu ai pus botul pe savarină? Just curious... peacefingers.gif

un lucru de acord, ai dreptul să le clasifici perversiuni, e alegerea ta, atâta timp cât nu jignești pe nimeni, și cât nu adaugi replici de genul, "alea care o fac sunt <<altfel>>" (ascuns după deget, binențeles).
un lucru neacord: clasificarea sexului oral ca fiind nesănătos. oricum, alt thread...

am zis domnișoare, că nu vroiam să fac referire strictă la partenera mea...că regula e general valabilă. practicăm amândoi sexul oral, amândoi am pățit faza cu firul de păr în gură, și nu ne place... și încă persist la faza cu igiena tongue.gif
axel_1
QUOTE(ursamajor @ Mar 22 2006, 23:26) *
Pe vremea mea se punea preț pe relațiile sexuale sănătoase.

...cam asa incep toate discursurile care te dau pe spate rolleyes.gif
Andrei Andrei
Ma rad complet jos si la sub-brat cu aparat Gilette. Folosesc rezervele care nu prea mai merg la barbieritul normal al fetei. Cam odata pe luna umblu la freza de jos. Primele dati m-a cam usturat dupa, nu foarte rau, dar apoi senzatia de dupa ras dispare in 1/2 zi. Incerc sa fac freza noaptea cand doar este somn si nu alte activitati. Vara este cam greu. Se lipeste madularul de burta, outele de picioare... Parca ar merge vara o freza scurta la 1 si nu un ras complet. Nu stric creme sau alte substante dupa, ca si asa nu rezolva mare lucru, din ce am observat.

De cativa ani am observat o invazie a masinilor de tuns. Sunt deja la preturi mici chiar si cele de firme consacrate. Am 2 prieteni frati care folosesc o astfel de masina pentru a se tunde normal. Cred ca cel mare o foloseste si la freza de jos. Nu a zis el. Mai bine dau maxim 100 000 lei (cu tot cu spaga) pe un tuns normal la o frizerie de cartier (ma tund la cea vizavi de Platza Romania).

Mi se pare destul de complicat si o pierdere de timp sa folosesc masina pentru a tunde parul pubian la 1 si apoi sa mai fiu nevoit sa folosesc si lamele de la Gilette pentru scrot. Un aspect care ma cam deranjeaza este ca aceasta frezare se executa, de mine cel putin in cada de baie si spuma de barbierit si cu parul se duc greu la scurgere, trebuind sa insisti ca sa ramana cada curata.

Ma bate gandul sa-mi cumpar o masina de tuns pentru frezarea zonei pubiene dar sunt inca indecis.

Am inceput sa ma rad complet in clipa cand o fata s-a oprit din activitatea orala pentru a indeparta un fir de par nedorit. Cred ca pe la 18-19 ani, nu mai stiu exact. Oricum, am observat ca da bine, pare mai mare, te simti mai "barbat", speli mai repede zona pubiana fara par decat cu par.

Imi place la fete sa aiba 2 mm dar nu zic nu nici daca sunt rase complet. Imi place sa ma intepe un pic cand le pipai sau in timpul actului efectiv. Am intalnit fete care au intrat in viata mea paroase si spunandu-le sa se rada s-au sucit adoptandu-mi ideile. Cred ca daca le intreaba cineva vor zice ca asa fac dintodeauna.

Nu agreez cremele, ceara sau alte variante.

rolleyes.gif cool.gif
nancy_callahan
mai baieti, voi ati putea sa incercati ceara rece. e clar ca pe cea calda, clasica, nu o sa o suportati, dar cea rece e chiar ok. asta atata timp cat aveti destul sange in instalatie incat sa trageti sanatos de fasia aia tongue.gif
dar pe cuvant ca e cea mai ok varianta. nici nu o sa aveti mancarimi la crestere, nici nu creste asa de repede, si nici nu arde, cum face crema de exemplu tongue.gif
Cristist50
Eu unul nu am sange in vine sa folosesc nici un fel de ceara pe langa ouale mele.
Masina de tuns sa traiasca biggrin.gif
nancy_callahan
nu in vine iti trebuie sange laugh.gif
axel_1
QUOTE(nancy_callahan @ Apr 18 2006, 09:04) *
mai baieti, voi ati putea sa incercati ceara rece. e clar ca pe cea calda, clasica, nu o sa o suportati, dar cea rece e chiar ok. asta atata timp cat aveti destul sange in instalatie incat sa trageti sanatos de fasia aia tongue.gif
dar pe cuvant ca e cea mai ok varianta. nici nu o sa aveti mancarimi la crestere, nici nu creste asa de repede, si nici nu arde, cum face crema de exemplu tongue.gif

copii nu faceti asa ceva nono.gif
daca totusi exista un curajos pt care acest post a venit prea tarziu ...nu pot decat sa-i urez insanatosire grabnica
reclamagiu
asta atata timp cat aveti destul sange in instalatie incat sa trageti sanatos de fasia aia tongue.gif

cred ca iti raman oole pe fasie...nu mersi
nancy_callahan
nu raman, reclamagiu, exista ceara rece pe fasii subtiri tongue.gif
pe cuvant ca nu doare. hell, i use it si inca nu am murit newblush.gif
mufa
QUOTE(nancy_callahan @ Apr 18 2006, 09:38) *

Tu ești femeie biggrin.gif
reclamagiu

tu ai oo? w00t.gif
voodooeye_69
Cred ca barbatii au nativ indeminare la minurea aparatului de ras deci cred ca e varianta cea mai buna si sigura pentru un barbat. Epilatoarele electrice .... death.gif si-a cumparat sotia o data o prostie din asta si na si eu bagator de seama pe linga ea in magazin si fiind cel care achizitioneaza aparate electrice in casa pun la dispozitie bratul pentru a vedea efectul....am crezut ca ajung cu el acasa agatat de mina. Nu stiu cum ar rezista voodooeye micutul daca l-as supune la asemenea torturi....s-ar supara si ar intra in greva cind mi-ar fi lumea mai draga. Deci Gilette rullllzzzz peacefingers.gif
prafuit

E ca si cum ti-ai lua un par de pe clitoris, daca ar creste asa ceva acolo!!!!
Eu am incercat cu aparatul de epilat al mandrei, dar la sub brat, si mai ca nu m-am dus la WC sa urinez de durere, ce as face cu ceara rece??????
nancy_callahan
voi chiar nu luati deloc in considerare ca si organele genitale feminine sunt la fel de sensibile ca si cele masculine? da, n-oi fi avand OO, dar credeti-ma pe cuvant, e ca si cum as avea laugh.gif

cah epilator!

@mufa: kisstogether.gif
Cristist50
Tu nu risti sa ramai cu ou' pe fasia de ceara.
nancy_callahan
roll2.gif roll2.gif roll2.gif roll2.gif
zi-mi ca nu ai zis asta roll2.gif
none
cica nici o durere nu ar fi mai mare decat cea de oo. fotbalistii de pe aici ar putea sa confirme.
Micky_88
Ce pot sa spun???Am auzit si baieti care se epileaza cu ceara si nu au murit...La inceput e mai greu

Eu una de vreo 2 luni ma duc la cosmetica si ma epilez cu ceara si le recomand asta fetelor ca sunt mai multe avantaje decat cu lama......bye-bye iritatii coolspeak.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.