Fr3ak
2nd March 2006, 14:15
bărbații adevărați de la sală! să fim serioși, pentru ei te-ai ras sau pentru tine? normal că de prima oară e ciudat. mâncărimile de început nu dispar nici mai târziu, doar că n-o să le mai bagi în seamă, n-o să-ți mai creeze atâta disconfort. mai rău îi vara să umbli cu măciuca pletoasă, pe căldură din aia, că și ras îți vine să stai toată ziua în apă rece. toată chestia e să și arate bine, mie de aia nu îmi prea place să mă rad (mă mai rad, dar nu-mi place cum arată). prefer tunsul că e mai ușor șă iasă estetic. cu aparat nu am încercat, că n-am. probabil e și mai ușor
prafuit
2nd March 2006, 14:32
Acum ceva timp am avut ocazia sa fac un tur pana in Geneva, si cand s-a ajuns la o discutie de acest gen toti cei participanti la discutie: sarbi, elevetieni, spanioli, luxemburghez, nemti, macedonieni, s-au uitat la mine ca la o sperietoare. Mi-au zis ca sunt tampit sa ma rad la subrat, dar si mai jos este extra, mega, giga neobisnuit!
Important este ca nu m-am lasat influentat!
konijiro
7th March 2006, 12:37
Ok. Revin cu pareri despre epilarea laser. Am facut-o pe saptmana trecuta, in Varna (din motive obiective). Am inceput cu axilele si a fost ok. Nu pot sa zic ca nu doare, e o senzatie de arsura, dar te obisnuiesti. Se pune un gel pe piele mai intai, si dupa aia instrumentul de epilat, care arata ca un scanner de coduri de bare de la supermarket. Pentru inghinal, m-a dat doctorul cu o crema cu efect anestezic si m-a avertizat ca durerea ar putea fi too much... Dar am zis ca sa incerc oricum. Ideea e ca cu cat mai mult par ai in zona respectiva, cu atat doare mai tare. Deci, spre usurarea mea, partea cu outzele, de care imi era teama cel mai tare, a fost ok... Cat despre restul, avand in vedere ca ma rad acolo de vreo 8 ani, a fost mai dureros, dar nu insuportabil. Parul cade intr-un interval de aproximativ 10 zile de la epilare, si probabil o sa mai fac vreo doua sedinte in urmatoarele 4 sau 5 luni, si dupa aia cate una de intretinere, la 4-6 luni... Ca si costuri, m-a costat 90 euro toata treaba, mai ieftin decat in Romania, din cate stiu eu. Cat despre efecte secundare, eu nu am auzit sa existe.
Hipopotam
7th March 2006, 17:51
QUOTE(reclamagiu @ Feb 15 2006, 18:57)

tuns cu masina deasupra....luat pierdut de pe burta...ras pe ea si oo

esti frizer sau asa ceva?
Ayame
7th March 2006, 19:09
Cat despre efecte secundare, eu nu am auzit sa existe.
ba da, vara vei transpira mult mai mult decit ar fi normal...
shobi
7th March 2006, 19:36
QUOTE(prafuit @ Mar 2 2006, 14:32)

Acum ceva timp am avut ocazia sa fac un tur pana in Geneva, si cand s-a ajuns la o discutie de acest gen toti cei participanti la discutie: sarbi, elevetieni, spanioli, luxemburghez, nemti, macedonieni, s-au uitat la mine ca la o sperietoare. Mi-au zis ca sunt tampit sa ma rad la subrat, dar si mai jos este extra, mega, giga neobisnuit!
Important este ca nu m-am lasat influentat!
sa inteleg ca ceilalti nu se rad/tund/epileaza/smulg par/whatever ?
good 4 them
konijiro
7th March 2006, 23:16
ba da, vara vei transpira mult mai mult decit ar fi normal...
De unde stii?
cristianhaulica
8th March 2006, 11:24
Eu de obicei folosesc "Gillet Mach3",
Am incercat si cu crema (Sesu, ca era mai ieftina), dar nu e asa mare diferenta fata de lama. Tot repede creste. Singurul avantaj e daca ai zone unde firele cresc incarnat daca te razi (la crema nu se intimpla asta)
Momentan folosesc o combinatie: crema in zonele problematice(unde daca folosesc lama ma irit) si lama in rest)
Mi-ar placea sa existe o solutie definitiva pt parul nedorit... dar pina o sa apara o crema care sa te dai odata si sa nu mai cresca de loc... asta e... folosim ce avem.
Fr3ak
8th March 2006, 18:03
oricum, cel mai frumos mi se pare tuns... ar trebui să încerc. că și ras/epilat/cremat, arată ca dracu. cică pare organu' mai mare...mie nu-mi place deloc cum arată "chel". dar nici tufele nu îmi plac... deci: TUNS!!!
Meltdown
13th March 2006, 21:27
Mai recent am observat ca exista aparate speciale de tuns inghinal -contin si cap de barbierit - ... ceea ce face tunsul 0 pe oo mult mai sigur si mai eficient.
sebulbus
15th March 2006, 03:34
QUOTE(konijiro @ Mar 7 2006, 12:37)

Ok. Revin cu pareri despre epilarea laser. Am facut-o pe saptmana trecuta, in Varna (din motive obiective).
personalul e format si din femei?
am un instinct necontrolabil de a ridica panzele cand ala micu e nudist in prezenta unei femei.
Crove
15th March 2006, 04:43
deci ... chel clar...
de ce?
pt ca..:
- pare mai mare
- oua smooth sunt mai faine la atingere
- pare mai mare
Fr3ak
15th March 2006, 08:29
când e mică, epilatul e ultimul lucru care te ajută
și oricum, performanța e aceeași.
faza cu ouăle e adevărată. am observat pe prietena mea că îi crește interesul pentru ele când sunt rase
PAMPALAU
16th March 2006, 18:55
La mens e frumos "chel", dar la dame o "dunga" finuta, eleganta,
ma scoate din minti
Sorin P
21st March 2006, 11:21
prafuit
21st March 2006, 12:55
Fr3ak
21st March 2006, 16:25
nu mai borâţi atâta că mi se face şi mie rău 
v-aţi gândit că poate bou se rade chiar acolo ca să nu facă mizerie pe acasă?
GrLght
21st March 2006, 16:48
partial offtopic. Banuiesc ca idiotu se preface dar oricum NU va sfatuiesc sa incercati.
ursamajor
21st March 2006, 17:19
Interesante păreri... ba să nu-i intre Mariței paru-n gură când pune botul pe savarină, ba să pară mădularul mai lung, dar nimeni n-a adus argumentul igienei. Nu cred că moda dictează "frezele" intime. Necesitatea, da! Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să stai înghesuit într-un autobuz, la oră de vârf, presat de 20 de indivizi flocoși, soioși și nădușiți la ovoide... Bleahhhh!!!
matthew
21st March 2006, 18:01
Eu pănă acuma folosesc aparat, spumă şi after-shave hymm (fără alcool) şi nu am probleme. Ne spune totuşi cineva cât costa epilarea inghinală laser?
Fr3ak
21st March 2006, 18:20
QUOTE(ursamajor @ Mar 21 2006, 17:19)

Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi să stai înghesuit într-un autobuz, la oră de vârf, presat de 20 de indivizi flocoşi, soioşi şi năduşiţi la ovoide... Bleahhhh!!!
eu de aia port chiloţi şi pantaloni ca să nu am nici un fel de contact cu zona lor. sau în alte zone ale ţării trebuie să te dezbraci în autobuz? şi de unde ştii că acum toţi sunt raşi/epilaţi/tunşi în autobuz?
despre igienă... eşti chel cumva? că eu am mai mult păr pe cap dacât jos, şi nu mi se pare deloc neigienic. a... trebuie să menţionez că nu ocolesc zona când mă spăl...
hai că sunt prea sarcastic deja, dar chiar nu înţeleg de ce e mai neigienic?
matthew
22nd March 2006, 03:09
Cred că omul pur şi simplu urăşte părul. Omul spân..
ursamajor
22nd March 2006, 07:04
QUOTE(Fr3ak @ Mar 21 2006, 18:20)

hai că sunt prea sarcastic deja, dar chiar nu înțeleg de ce e mai neigienic?
În exemplul plastic de mai sus nu era vorba că te freci de acei indivizi soioși și flocoși, ci că (pur și simplu) le "savurezi" aromele. Chiar n-ai experimentat o călătorie la oră de vârf într-un autobuz, vara?
Ce-i așa de greu de înțeles? Păi de ce se fac operațiunile descrise cu lux de amănunte de antevorbitori: tuns, ras, epilat etc.? Doar de amorul artei? Consideri că netuns transpiri mai puțin decât tuns (în orice zonă a corpului)? Nu punem în discuție faptul că te speli, că nu cred să mai fie oameni civilizați care să n-o facă. Dar a spune că-ți razi "peru' " doar că așa-i la modă e cel puțin hilar...
Și, nu, nu-s spân... Îmi tund părul pubian până la o lungime decentă. Nu folosesc aparatul de ras, fiindcă, pe de o parte, se irită (la mine) zona respectivă foarte puternic, iar pe de altă parte, preîntâmpin infecțiile posibil a apărea în urma tăieturilor, chiar foarte fine, deoarece zona respectivă nu se pretează la folosirea uni after-shave sau dezinfectant din motive de usturime accentuată.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.