Freza de jos (la barbati)
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12

Meltdown
Care mai e moda acuma(la barbati) si ce prefera doamnele ?

Ma refer la cum va menajati parul dintre picioare (ras , tuns, etc), cat de lung, cat de ras, pe unde si ce folostit ca sa-l ajustati.

Voi doamnelor ce preferati ?
Fr3ak
pe doamne cred că le interesează fructul, nu frunzele... biggrin.gif

jericho
Iarna sunt la moda pletosii... Vara sunt cheliosii... biggrin.gif
veioza
doamnele prefera diamantele bine slefuite.
shumilica
QUOTE(veioza @ Feb 15 2006, 15:01) *
doamnele prefera diamantele bine slefuite.

vai

acum vad o alta conotatie a pseudo-complimentului dat de profesoara mea de fizica in clasa a 8-a:

"esti un diamant neslefuit"

si pe atunci nici nu aveam par p-acolo w00t.gif

nu-i fac nimic special, il las cat stiu eu de scurt w00t.gif
Fr3ak
QUOTE(shumilica @ Feb 15 2006, 15:04) *
vai

acum vad o alta conotatie a pseudo-complimentului dat de profesoara mea de fizica in clasa a 8-a:

"esti un diamant neslefuit"

si pe atunci nici nu aveam par p-acolo w00t.gif

nu-i fac nimic special, il las cat stiu eu de scurt w00t.gif

eek.gif scratchchin.gif camera.gif
Elena2k
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 14:17) *

si funzele conteaza destul de mult smoke.gif eu prefer fara frunze w00t.gif

nancy_callahan
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 14:17) *

ah, misoginule!!!! adica si noi avem voie sa zicem la fel?!?! biggrin.gif
and then again, fructe ca fructe, dar nu simt nevoia sa ma inec in frunze. dar nici chel.
gika_killeru'
defrisari intense.....insa tre sa ramana si putin puiet sa nu se strice peisagistica naturala a locului
Fidelio
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 15 2006, 17:28) *
dar nu simt nevoia sa ma inec in frunze.

Ai intalnit oare vreun badaran care cand si-a dat pantalonii jos, avea nevoie de drujba in loc de foarfeca ?
shumilica
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 15:11) *
eek.gif scratchchin.gif camera.gif

la inceputul clasei a 8-a aveam 13 ani proaspat impliniti w00t.gif
la mine pana si pubertatii i-a fost lene sa vina... la fel sa si plece...
nancy_callahan
QUOTE(Fidelio @ Feb 15 2006, 17:40) *
Ai intalnit oare vreun badaran care cand si-a dat pantalonii jos, avea nevoie de drujba in loc de foarfeca ?

da... wallbash.gif
reclamagiu
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 15 2006, 18:49) *
da... wallbash.gif

si nu ii iesea nici anaconda din jungla? w00t.gif
sebulbus
rasta, anyone?
Fr3ak
nu știu cum le place altora, dar când m-am ras "chel", nu mi-a plăcut aspectul. adică în zona pubiană chel, iar în rest, pe burtă pe picioare mai ai păr. dacă te razi așa, cred că tre să te epilezi atunci cam și pe picioare și pe burtă, poate chiar și pe piept (unde e cazul). nu cred că există MODĂ în acest sens. mie îmi place tuns. și să fim serioși nu cred că poate crește încât să nu ai acces la fruct. mai problematic e la femei, că nu au proeminență. într-o pădure găsești mai ușor muntele decât prăpastia. biggrin.gif
Naga Queen
Categoric votez pentru....hairless....
mufa
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 20:45) *
mie îmi place tuns. și să fim serioși nu cred că poate crește încât să nu ai acces la fruct.

În plus există avantajul că așa pare mai mare w00t.gif
reclamagiu
tuns cu masina deasupra....luat pierdut de pe burta...ras pe ea si oo cool.gif
Meltdown
Io personal ma fac cu masina de tuns. Nr 1 in zona pubiana si imprejurimile si 0 la 00 si pe madular.

Dupa parerea mea cel mai pericuos este sa incerci sa defrisezi cu foarfeca, iti scapa un pic mana si defrisezi definitiv.

Ma gandeam sa trec la crema de epilat pt oo si madular, dar nu stiu cat de eficienta este. Am vazut un topic pe tema asta dar nu m-a lamurit. Scria ca exista si riscul arsurilor deadtongue.gif , iar cu lama nu ma ating de bijuteriile mele.

Voi ce parere aveti despre crema de epilat si ce folositi/recomandati ? Si cat de rau te manaca cand incepe sa creasca iar firu de par ? E mai rau decat atunci cand te razi cu lama ?
reclamagiu
QUOTE(Meltdown @ Feb 15 2006, 22:07) *
Io personal ma fac cu masina de tuns. Nr 1 in zona pubiana si imprejurimile si 0 la 00 si pe madular.

Dupa parerea mea cel mai pericuos este sa incerci sa defrisezi cu foarfeca, iti scapa un pic mana si defrisezi definitiv.

Ma gandeam sa trec la crema de epilat pt oo si madular, dar nu stiu cat de eficienta este. Am vazut un topic pe tema asta dar nu m-a lamurit. Scria ca exista si riscul arsurilor deadtongue.gif , iar cu lama nu ma ating de bijuteriile mele.

Voi ce parere aveti despre crema de epilat si ce folositi/recomandati ? Si cat de rau te manaca cand incepe sa creasca iar firu de par ? E mai rau decat atunci cand te razi cu lama ?

prima data te mananca rau....dup-aia te obisnuiesti.
eu Gillete Mach 3
Fr3ak
QUOTE(nancy_callahan @ Feb 15 2006, 16:28) *
ah, misoginule!!!! adica si noi avem voie sa zicem la fel?!?! biggrin.gif

da, aveți voie să ziceți la fel, doar că noi tre să trecem prin frunze ca să ajungem la fruct, iar pe voi să va țină deep-throat-u tongue.gif. bine, într-adevăr contează, încercam și eu să glumesc. sunt jenante fazele când se oprește careva din parteneri să-si mai scoată câte un fir de păr din gură. eu am pățit-o. nu pentru cel care scoate părul e jenant, ci pentru cel de la care provine tongue.gif
mufa
QUOTE(reclamagiu @ Feb 15 2006, 22:14) *
eu Gillete Mach 3

Folosești aceeași lamă și pentru față? biggrin.gif
florina
QUOTE(Fr3ak @ Feb 15 2006, 22:19) *
sunt jenante fazele când se oprește careva din parteneri să-si mai scoată câte un fir de păr din gură. eu am pățit-o. nu pentru cel care scoate părul e jenant, ci pentru cel de la care provine tongue.gif

esti sigur ca scotea din gura un fir din parul tau? ca si eu ma mai opresc sa scot cate un fir din parul meu (din cap eheyebrow.gif ) avand in vedre ca imi intra...in..vedere laugh.gif da da il prind in coada din cand in cand.
reclamagiu
QUOTE(mufă @ Feb 15 2006, 22:20) *
Folosești aceeași lamă și pentru față? biggrin.gif

nu laugh.gif
Fr3ak
QUOTE(florina @ Feb 15 2006, 22:23) *
esti sigur ca scotea din gura un fir din parul tau? ca si eu ma mai opresc sa scot cate un fir din parul meu (din cap eheyebrow.gif ) avand in vedre ca imi intra...in..vedere laugh.gif da da il prind in coada din cand in cand.

hehe...avea părul scurt... de fapt il are. dar e totuși posibil și asta. de altfel, și mie mai îmi intră în gură de la pulovăr sau chestii de genu. una din dezavantajele sexului în mașină tongue.gif
bine, acum mare tragedie nu e. e chestie de comoditate, cel puțin eu așa consider. nu mă interesează atâta timp cât nu îmi provoacă probleme. eu mă tund/rad pentru confortul meu, nu al partenerei.
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.