Ma intereseaza daca exista un program de editare photo in care sa introduc mai multe poze(400) la o rezolutie 800x600 astfel incat sa le transform pe toate in 1024x768.Daca le iau pe fiecare in parte... ! Multam pentru eventualele raspunsuri!
scub
14th February 2006, 10:58
sigur ca da : corel 12 are functie de batch deasemenea adobe photoshop 7 su cs superb editor program cu corel merge mai repede daca ai cantitate mare de foto si sistem modest ( ramul e esential in astfel de operatiuni) bafta , daca nu te descurci sunt o multime de utilitare de "resize " rezolutie mai vb si iti spun detaliat ce programele exista , dar bagate pe lideri : adobe si corel si daca le sti nu-ti mai trebuie nimic bafta!
One of Them
14th February 2006, 11:04
Chiar si banalu irfan view face batch processing. E simplu de inteles si e free. În funcție de ce vrei să folosești, întrebi din nou detalii aici.
COJO
14th February 2006, 11:15
QUOTE(One of Them @ Feb 14 2006, 11:04)
Chiar si banalu irfan view face batch processing. E simplu de inteles si e free. În funcție de ce vrei să folosești, întrebi din nou detalii aici.
Cred ca am spus destul de clar! Am 410 poze in format .jpeg la o rezolutie de 800x600 si vreau sa le modific pe toate in sensul ca le vreau la o rezolutie mai mare de 1024x768!Ideea e ca nu vreau sa le iau pe fiecare in parte pentru ca imi ia o groaza de timp! O sa instalez acum Irfan View sa vad ce pot face!
seedee
15th February 2006, 09:14
QUOTE(COJO @ Feb 14 2006, 11:15)
Cred ca am spus destul de clar! Am 410 poze in format .jpeg la o rezolutie de 800x600 si vreau sa le modific pe toate in sensul ca le vreau la o rezolutie mai mare de 1024x768!Ideea e ca nu vreau sa le iau pe fiecare in parte pentru ca imi ia o groaza de timp! O sa instalez acum Irfan View sa vad ce pot face!
Mey! Le poti deschide pe toate odata in photoshop.... asta daca ai spatiu pe partitia unde photoshopul isi tine fisierele temporale (by defaul e unde ai instalat photoshopu'). Daca nu, deschizi cate 50 odata. iti faci un action care redimensioneaza si salveaza totodata poza la dimensiunea noua la care ii atribui si un F12 sa zicem.. dupa care apesi F12 pentru fiecare poza. ... ti se pare mult sa apesi de 400 ori o tasta? in 10, 15 min eu zic ca e gata. u ce zici?
tchocksoo
16th February 2006, 09:24
ma rog, sper ca esti constient ca vor arata infect scalate
picsel
17th February 2006, 01:12
constient sau nu, ideea cu actiunile in photoshop e prea complexa pt asta. ai instrumentul image processor, undeva in meniul file. selectezi folderul sursa, folderul destinatie, formatul final (JPEG), compresia/calitatea si dimensiunea (1024 la ambele dimensiuni). click ok
grEEnLight
15th March 2006, 21:03
QUOTE(picsel @ Feb 17 2006, 01:12)
constient sau nu, ideea cu actiunile in photoshop e prea complexa pt asta. ai instrumentul image processor, undeva in meniul file. selectezi folderul sursa, folderul destinatie, formatul final (JPEG), compresia/calitatea si dimensiunea (1024 la ambele dimensiuni). click ok
file>> automate >> batch tre sa ai actiunea facuta inainte dupa care`l lasi sa lucre si te pui pe baut bere, daca ai proc memorie si hard in raid (eventual 4) nu cred ca ai sanse sa o deschizi pe bere ca a si terminat.
dacuburebista
16th March 2006, 06:22
frate, da' dezgropi toate threadurile?!...
grEEnLight
16th March 2006, 10:12
QUOTE(dacuburebista @ Mar 16 2006, 06:22)
frate, da' dezgropi toate threadurile?!...
off topic scuze... ma plictiseam de moarte asteptand ceva mailuri
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.