Sony Ericsson K610i
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14

Vladdy88

eu l-am luat din romania,dar are wind pe carcase,deci cred ca e adus din italia daca nu ma insel.
gdfs le-am salvat prima data cand am incercat,am mai dat read gdfs.le am in mai multe locuri deci sunt sigure.nu mai trebuie sa dau read gdfs,nu?
doar identify si flash dupa ce pun fisierele.
onlyone
nu mai rebuie decat sa opresti telefonul
sa scoti bateria sao bagi la loc
dai add la main si fs
add la customizare
alegi k610
flash

Vladdy88
imi merge biggrin.gif multumesc mult onlyone. nu s-a codat merge si orange si cosmote:) ms
onlyone
np
acum ar trebui sa iti mearga si pe gprs ca pana acum iti mergea doar pe I-mode cred
si trebuie sa poti baga si jocuri java
Vladdy88
da aia am incercat jocurile sa vad daca merg.merg si jocurile
wIzZcRiStI
Salut, am si eu o problema cu acest telefon Sony Ericsson k610i acum 2 zile l-am scapat si a sarit acumulatorul l-am ansamblat l-am deschis toate bune si frumoase. Azi am inchis telu sa pun alta cartela cand am dat sa-l deschid incearca daca poti. Cand apas o data pe butonul de deschidere/inchidere ledu lumineaza scurt rosu, daca apas si a 2-a oara lumineaza rosu de 5-6 ori. Unii mi-au zis ca s-au desprins pinii de pe procesor, sau sa-l tin o zi fara sa-l pun la incarcat ca-si revine singur.
Stie cineva care ar putea fi problema si cum as putea sa o rezolv?
TimeWriter
Cel mai probabil, s-a stricat EROM-ul. Caută pe forum sau pe Google "EROM fix for K610i" și ar trebui să găsești rezolvarea.

wIzZcRiStI
QUOTE (TimeWriter @ 30th May 2009, 15:05) *
Cel mai probabil, s-a stricat EROM-ul. Caută pe forum sau pe Google "EROM fix for K610i" și ar trebui să găsești rezolvarea.

Mersi mult am gasit.

Pentru toti cei care vor mai avea astfel de probleme in viitor, iata un simplu tutorial :
1. Download SE Tool 2 Lite http://rs610.rapidshare.com/files/234488365/SETool2_Lite.zip (are un trojan, dezactivati anti-virusul inainte)
2. Deschideti SE Tool 2 Lite. Conectati cablul usb la PC. Apasati butonul <Identify>, apoi apasati butoanele 2 si 5 simultan de pe telefon si introduceti cablul de date la telefon.
3. Apasati FLASH, apoi apasati butoanele 2 si 5 simultan de pe telefon si introduceti cablul de date la telefon. Scoateti cablul de date din telefon.
4. Deschideti telefonul. Evrika!
OldDaddy
Am o mare problema si ma gandesc poate stie cineva si solutia: am descarcat de aici un soft pt 610i, anume, Sony Ericsson Pc Suite v1.30.55 for K610i.
Toate bune si frumoase, l-am instalat mi-am dat seama ca nu ma ajuta si acum vreau sa-l dezinstalez, stupoare, nu mai vrea sa plece, ma chinuie de o jumatate de zi, poate are cineva o ideie ca eu nu mai am.
Dau sa-l dezinstalez, se apuca de treaba si la un moment dat, aproape de sfarsit da urmatorul mesaj, vezi foto:
onlyone

instaleaza-l iar
restarteaza
incearca sa il opresti din dreapta de langa ceas daca aapre acolo
apoi da-i uninstall
OldDaddy
Mare nenorocire de program, nici asa nu vrea.
M-a disperat.
eugen_b_e
CITAT (OldDaddy @ 2nd June 2009, 21:03) *
M-a disperat.

Incearca sa-l dezinstalezi cu " Tune-up"
OldDaddy
Din pacate nici Tune_up nu ma ajuta, sunt terminat cu nervii !!!!!!!!!!!!!!!1
Moon_Fire
CITAT (OldDaddy @ 2nd June 2009, 21:03) *
M-a disperat.

Incearca cu Your Uninstaller smile.gif .
Daca ai probleme da-mi un pm si o sa te indrum pas cu pas cum sa faci sa dezinstalezi.
bluetoof
Asao intrebare: pentru a schimba limba,(cu Setool) trebuie doar sa pun fisieru la MISC si sai dau FLASH rolleyes.gif

daca se poate va rog si fisierul (sau un link)cu limba spaniola worthy.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.