alinutzab
29th January 2009, 22:28
QUOTE (Imperator @ Jan 29 2009, 14:04)

Daca ai de ales, du-te la Toledo... Escorialul este doar un palat, e drept urias, in timp ce Toledo este un oras-muzeu. Daca totusi te duci la Escorial, cupleaza-l cu Avila - e pe aceeasi linie de tren, Avila este orasul cu cele mai bine pastrate ziduri de cetate din Spania, aici s-au filmat filme gen Cidul
Nu rata Toledo!!!
bagio
1st February 2009, 10:19
QUOTE (alex63 @ Jul 30 2008, 10:00)

Noi am stat la Hotel Isabel,intre 10-17 iunie,exact cu o luna inainte,am avut masina inchiriata si de acolo am facut ture in zona.Am zburat cu BlueAir,ne-au pierdut nenorocitii o valiza la intoarcere,(si-i doare la basca de asta,nici nu s-au agitat de asta,mai mult, o operatoare ma trimitea la Malaga sa-mi caut bagajul pierdut!AVIZ AMATORILOR,ZBURATI CU ORICE ALTCEVA DECIT blue air).Voi unde a-ti fost cazati?La Don Pedro?Parca asa mi se pare din poze.
Salut,
as vrea si eu sa ajung anul asta cam in aceeasi perioada in torremolinos dar as vrea sa si vizitez sa fac si baie in mare .E adevarat ca apa in mare in zona asta e rece in iunie? Cit despre Hotelul in care ai stat a fost ok?
adirusu76
2nd February 2009, 11:29
Gasesti aici ceva poze din Torremolinos si Benalmadena.
La inceputul lui iulie 2008 a fost rece apa
.
Si nu numai in Torremolinos, si in Benalmadena si in Fuengirola
In 5 zile am intrat de 3 ori in mare. In general o parte din zi o petreceam pe o plaja iar cealalta parte din zi la piscina hotelului (aveau si jacuzii cu acces free
)
.
quote name='bagio' date='Feb 1 2009, 10:19' post='5925996']
Salut,
as vrea si eu sa ajung anul asta cam in aceeasi perioada in torremolinos dar as vrea sa si vizitez sa fac si baie in mare .E adevarat ca apa in mare in zona asta e rece in iunie? Cit despre Hotelul in care ai stat a fost ok?
[/quote]
bembo
2nd February 2009, 14:33
Poate au fost ceva curenti ... si a fost apa rece. pentru ca altfel ... la 10 iulie de regula apa nu e rece ...
Sper
campionul
4th February 2009, 20:18
Multumim de raspunsuri, avem oferte la mai multe amplasamente printre care si Bali, o sa vedem ce alegem
bagio
4th February 2009, 21:15
Multam pt raspuns, dar sunt si mai in ceata stie cineva unde se poate face baie in mare in Spania,in luna iunie?....Majorca?
Imperator
4th February 2009, 21:48
QUOTE (bagio @ Feb 4 2009, 21:15)

Multam pt raspuns, dar sunt si mai in ceata stie cineva unde se poate face baie in mare in Spania,in luna iunie?....Majorca?
Tenerife
euro_gandacel
4th February 2009, 21:55
Sal`tare!
Cateva informatii,va rog frumos,despre Lloret de mar,ca doua saptamani am tot "cautat" o statiunea mai ok de pe Costa Brava si ..am ales pe asta..initial,vroiam Tossa de mar,da` n`am gasit cazare rezonabila..multumesc!
campionul
7th February 2009, 21:44
E super fain statiune linistita dar si cu localuri multe.Plaja e cam cu "nisipoc" cam ingusta si dupa 2 metri marea e f adinca , dar sunt convins ca hotelul are piscina
.Este foarte frumos si ce e si mai frumos e faptul ca Barcelona e f f aproape(60Km)
megutz
8th February 2009, 11:17
cu easyjet a fost cineva spre madrid?
cum e cu bagajele?
asta e singura mea frica.. am mai calatorit, insa cu air france de fiecare data.
e totul ok?
adirusu76
8th February 2009, 11:35
O ruda a mea a fost de sarbatori in Spania cu Easyjet (in decembrie 2008)
A fost ok, n-au avut probleme nici cu bagajele, nici cu altceva (exceptie plecarea de pe Otopeni cu 30min. intarziere).
Preventiv, pune-ti eticheta pe fiecare bagaj de cala cu numele de pe bilet si numarul de mobil (cu prefixul tarii +4...). Evident nu uita sa-ti activezi roaming-ul
.
Bagajele le ratacesc in general angajatii aeroportului si nu compania de zbor. Probabilitatea sa se rataceasca e mai mare la intoarcere (adica sa nu plece bagajele din Madrid). Eu sunt patit
)))
QUOTE (megutz @ Feb 8 2009, 11:17)

cu easyjet a fost cineva spre madrid?
cum e cu bagajele?
asta e singura mea frica.. am mai calatorit, insa cu air france de fiecare data.
e totul ok?
megutz
8th February 2009, 20:25
mersi, nu m-as fi gandit la numarul de telefon..
dorcudaniel
9th February 2009, 09:06
Salut, a facut cineva rezervari pe www.hostelsclub.com? as vrea vreo 2 sapt in spania in august si am gasit ceva interesant pe situ lor dar nu stiu cat de ok sunt. multumesc.
bembo
9th February 2009, 13:04
Salut,
Eu am cumparat in Spania prin hoteles.es si au fost foarte seriosi si amabili. Vand doar pentru Spania si au preturi foarte bune. Poate te ajuta
piti2cutze
11th February 2009, 12:35
Salutare,
Am o intrebare pentru cei care au fost in Costa Blanca,zona Alicante, si anume as vrea sa aflu daca sunt mijloace de transport care sa faca legatura cu Elche,Ciudad Quesada,Torevieja...
Teoretic ar trebui sa fie dar nu stiu practic.
raluca2005
13th February 2009, 17:23
QUOTE (bembo @ Feb 9 2009, 13:04)

Salut,
Eu am cumparat in Spania prin hoteles.es si au fost foarte seriosi si amabili. Vand doar pentru Spania si au preturi foarte bune. Poate te ajuta
Am vazut si eu ca au preturi bune, mi s-au parut mai bune ca la booking.com. Ti-au retras bani de pe card sau ai platit la hotel? Ai facut rezervarea si ti-au trimis confirmare si cu ea te-ai dus la receptie? Ai platit cu card in euro sau in lei? Eu am un Visa Electron.
bembo
13th February 2009, 17:57
si eu am facut rezervarea tot cu un card visa electron. plata am facut-o prin transfer bancar, in euro, iar ei mi-au trimis voucherele pe mail imediat ce le-am trimis confirmarea platii. daca vrei sa platesti cu cardul visa pe care ai lei, nu este nici o problema, se poate.
raluca2005
15th February 2009, 18:38
QUOTE (bembo @ Feb 13 2009, 17:57)

si eu am facut rezervarea tot cu un card visa electron. plata am facut-o prin transfer bancar, in euro, iar ei mi-au trimis voucherele pe mail imediat ce le-am trimis confirmarea platii. daca vrei sa platesti cu cardul visa pe care ai lei, nu este nici o problema, se poate.
Aha, ok. Am crezut ca e ca pe booking.com. Faci rezervarea la hotel si nu iti ia nimic de pe card, platesti la receptie cand ajungi. Sa inteleg ca pe hoteles.es trebuie sa platesti la rezervare integral.
bembo
15th February 2009, 20:40
Nu stiu ce sa iti spun. Eu si pe booking cand am rezervat tot asa am platit, in avans. Dar daca faci rezervarea la ei, te suna cineva inapoi si poti discuta astfel de detalii.
QUOTE (raluca2005 @ Feb 15 2009, 18:38)

Aha, ok. Am crezut ca e ca pe booking.com. Faci rezervarea la hotel si nu iti ia nimic de pe card, platesti la receptie cand ajungi. Sa inteleg ca pe hoteles.es trebuie sa platesti la rezervare integral.
raluca2005
16th February 2009, 12:09
QUOTE (bembo @ Feb 15 2009, 20:40)

Nu stiu ce sa iti spun. Eu si pe booking cand am rezervat tot asa am platit, in avans. Dar daca faci rezervarea la ei, te suna cineva inapoi si poti discuta astfel de detalii.
Poate a depins si de politica hotelului. Stiu ca majoritatea rezervau pe booking tocmai fiindca nu le retinea nici macar pentru o noapte si astfel se mai puteau razgandi daca era. Oricum pot sa incerc si asa nu am pe card toata suma pentru hotel, banuiesc ca daca vor sa retina ceva si nu sunt fonduri, ma anunta ei cumva, nu imi trimit voucherul aiurea.
bembo
16th February 2009, 13:31
Sigur nu iti retin din prima bani. Te suna sa te intrebe ce modalitate de plata preferi. Succes! In ce zona vrei sa mergi?
m2oni
16th February 2009, 14:51
Salutare!
Vreau sa merg si eu in Spania, pe la sf lui iunie. Am gasit o oferta care-mi convine dar nu stiu nimik despre hotel.
Hotel Koppers 3*** Costa Brava / Maresme - Statiunea Pineda de Mar. A fost cineva?
raluca2005
16th February 2009, 16:42
QUOTE (bembo @ Feb 16 2009, 13:31)

Sigur nu iti retin din prima bani. Te suna sa te intrebe ce modalitate de plata preferi. Succes! In ce zona vrei sa mergi?
In Costa del Sol, Torremolinos as vrea, acum sa vedem. Speram sa nu imi retina banii acum si sa pot plati la receptie cum se face in majoritatea cazurilor pe booking.com. In fine, sa vad ce o sa zica.
mozaceanu_gabriela
16th February 2009, 16:52
buna
as vrea cateva informatii referitoare la un hotel din Palma de Mallorca Hotel CABALLERO 3*** .
Multumesc
Constan
16th February 2009, 17:24
A facu cineva rezervare prin medhotels?As dori sa aflu cum retrag ei banii de pe card,banuiesc ca la cursul din ziua in care vor face retragerea sumei(cu 5 saptamini inainte de ceck in) caci sincer credeam ca vor retrage banii cin mi-au trimis vaucerul si confirmarea rezervarii prin email.Mai are rost sa clarific ceva sa nu ma trezesc ca platesc la tarifele hotelului din ziua retrgerii nu la tariful din momentul rezervarii?
Help!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.