Problema in Firefox

denied

Am facut design-ul unei pagini in HTML si CSS. In IE se vede bine (cu exceptia unei linii albe, dar gasesc eu de unde e) in Opera se vede perfect. In Firefox e varza. Nu imi pastreaza alinierile, sau nu stiu de ce. Imi pune div-urile unul sub altul, cu toate ca sunt aliniate left sau right. Aveti idee care sa fie problema? Necesita scrierea in vreun fel aparte a tag-urilor?
evilone
Link?

emilpaun
Link?

Introducere rapida in crearea layouturilor CSS-driven

http://css.maxdesign.com.au/ (in special zona Floattutorial)
denied
QUOTE(emilpaun @ Feb 1 2006, 17:18) *
Link?

Introducere rapida in crearea layouturilor CSS-driven

http://css.maxdesign.com.au/ (in special zona Floattutorial)

http://temp.marte.ro/
E in lucru, nu e finala, asa ca nu va legati de imagini si spatii goale.
Ragnarokr
QUOTE(denied @ Feb 1 2006, 17:43) *
http://temp.marte.ro/
E in lucru, nu e finala, asa ca nu va legati de imagini si spatii goale.

CODE
#main
{
width: 735px; margin: 0; border: 0;
padding: 18px; 25px; 100px; 0px;
float: right;

#leftnav
{width: 190px;
margin: 0; border: 0; padding: 15px 15px 120px 15px;
float: left; text-align: left;
}

ai definit content-ul cu width: 955px, dar FF ia in calcul si paddingul, si astfel main-ul nu mai incape langa leftnav si de aceea in ff se duce dedesubt. Incearca sa le aliniezi pe toate left si sa calculezi exact dimensiunile.

peace
denied
Merci mult, acum merge bine. Daca vreau sa am spatiu intre margini si text folosesc padding la paragrafe?
O alta problema, tot in FF, e ca link-urile nu imi mai apar cu blocurile de culoare care erau dedesubt. Si, pe langa astea, poate sa imi spuna cineva de ce in IE imi apare o linie alba intre imaginea din coltul din stanga si meniu?
Multumesc
evilone
Pune un doctype. Șansele ca browserele să interpreteze la fel CSS-ul cresc foarte mult.

aolex
ce se intampla cand faci site-uri pentru ie... laugh.gif!

WtF??? daca e 0, mai pui si px dupa aia?
denied
www.temp.marte.ro
Am reusit sa o fac sa mearga. Cu o singura exceptie la div-ul cu meniul. Vreau ca div-ul sa se intinda pe verticala la fel de mult cu cel din dreapta lui. Am pus clear: both dar tot nimic. Ce am gresit?
seedee

QUOTE(denied @ Feb 2 2006, 12:55) *
www.temp.marte.ro
Am reusit sa o fac sa mearga. Cu o singura exceptie la div-ul cu meniul. Vreau ca div-ul sa se intinda pe verticala la fel de mult cu cel din dreapta lui. Am pus clear: both dar tot nimic. Ce am gresit?

1) Incepusem sa-ti scriu niste explicatii dar cred ca mi-a luat mai putin sa codez pagina ta, in modul in care presupun ca ai vrea smile.gif

So check attach smile.gif

Bafta!
Click pentru a vizualiza atașamentul
aolex
PS: clear both? tu ai macar habar ce face aia? studiaza mai intai css-ul, nu pune intrebari stupide!
denied
QUOTE(seedee @ Feb 2 2006, 16:28) *
1) Incepusem sa-ti scriu niste explicatii dar cred ca mi-a luat mai putin sa codez pagina ta, in modul in care presupun ca ai vrea smile.gif

So check attach smile.gif

Bafta!
Click pentru a vizualiza atașamentul

Merci mult, esti meserias.
zuppy
QUOTE(aolex @ Feb 1 2006, 18:23) *
ce se intampla cand faci site-uri pentru ie... laugh.gif!

WtF??? daca e 0, mai pui si px dupa aia?

da, e foarte corect sa puna 0px si nu e corect sa puna ";" intre elemente
denied
QUOTE(zuppy @ Feb 2 2006, 16:58) *
da, e foarte corect sa puna 0px si nu e corect sa puna ";" intre elemente

Nu gasesc in documentul meu nici 0px nici ";" intre elemente.

seedee in ce program ai codat? Imi place aranjarea codului.
aolex
nu stiu cat de corect sau de incorect este insa daca valoarea este 0 (zero, nimic) pur si simplu acel px nu isi mai are rostul, pentru ca orice ar fi (pixeli, magari, prezervative) e 0 si browserul interpreteaza valoarea corect smile.gif.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.