OnShop
24th August 2007, 08:12
la ce pret este unul nou ?
h3llboy
24th August 2007, 08:46
O completare la postul de mai sus: imaginile de start-up shut-down ce le puneti, sau cea splash, nu trebuie sa aiba nicio extensie, inainte sa le puneti pe telefon stergeti extensia. Ex: un fisier se numeste poza.jpg se da click dreapta-rename si se sterge extensia urmand sa ramana doar numele, mai precis va fi redenumita in SPLASH(scris cu majuscule, valabil pt toate imaginile puse in sectiunea asta)
Se poate pune orice imagine atata timp cat extensia dispare si are rezolutia conform display-ului.
Am atasat si tema pe care o folosesc eu impreuna cu meniul asus, e o tema facuta de mine, are si un ton de apel si un ton de mesaj.
AxelG
24th August 2007, 10:09
am citit shi citesc topicu asta in fiecare zi... am shi eu k800i luat de la orange acum vreo 3 sapt. nu am inteles un lucru totushi... schimbarea driverelor audio inseamna resoftare? adica daca schimb acousticsu inseamna k am pierdut garantia? (nu i-am facut ink nicio o moadificare in afara de cele 30 de teme care pe acre la am in el, sonerii cu sutele, etc, etc... adica imi place sa il personalizez tocmai de-aia va pun shi intrebarea de mai sus...)
balutza
24th August 2007, 10:22
Am si eu o intrebare: se pot folosi acoustics de la w880 far nicio problema. si nu radeti knd intreb asta. pt k ma gandesc sa nu fie vreo diferenta intre hardware difuzorului de la w880 si k800. kci eu mai ascult la difuzorul tlf(nu de genu "hai mancatias sa mergem pe strada sa ascultam muzica sa vada lumea ce tlf am sau ce canta guta"(primu care mia venit in minte). ma gandesc k poate cu timpu sa cedeze difuzorul.
BadBoyBlue
24th August 2007, 10:26
Și eu mă gândesc la faptu' că o să cedeze..
Dar atât timp cât am garanție, resoftez telefonul la loc, cum era.. îl aduc în starea inițială.. și mă duc la garanție cu el.. nu?
Negru_me
24th August 2007, 11:59
mi-am luat si eu un sony ericsson k800i, si nu stiu cum sa pun flash-ul cand filmez, ma puteti ajuta? in setarile telefonului nu am aceasta optiune, si ma gandeam ca puteti sa imi dati un program, sau ceva, care sa ma ajute. multumesc!
balutza
24th August 2007, 12:07
QUOTE(BadBoyBlue @ Aug 24 2007, 11:26)

Și eu mă gândesc la faptu' că o să cedeze..

Dar atât timp cât am garanție, resoftez telefonul la loc, cum era.. îl aduc în starea inițială.. și mă duc la garanție cu el.. nu?

de cand ai tlf cu drivere audio schimbate? si nu scoate acel "gajait" cand ii tii la maxim? ma gandeam sa pun driverele audio de la w850 da ma gandesc ca mare diferenta nu e(intre w850 si w880 la partea hardware, respectiv difuzor)
Negru_me
24th August 2007, 12:09
poate sa-mi zica si mie cineva cum se pune flash-ul cand filmez?
balutza
24th August 2007, 12:10
QUOTE(Negru_me @ Aug 24 2007, 12:59)

mi-am luat si eu un sony ericsson k800i, si nu stiu cum sa pun flash-ul cand filmez, ma puteti ajuta? in setarile telefonului nu am aceasta optiune, si ma gandeam ca puteti sa imi dati un program, sau ceva, care sa ma ajute. multumesc!

ce numesti tu flash este un blitz xenon ce nu pooate sta aprins decat atunci cand faci o poza..(la o camera foto poti tine blitzul aprins?). ce poti sa faci este sa-ti instalezi o aplicatie java numita torch(o gasesti pe forum) ce iti va tine ledul acela rosu aprins. succes
nu_sunt_ozzy
24th August 2007, 12:14
Bun si eu cu ce vad avi sau mpg, eventual streaming? Nu vreau sa aud de convertoare.. Mi-am luat telefon cu 3g sa nu pot sa vad si eu un clip, ceva streamuit?
onlyone
24th August 2007, 12:26
Intra pe vodafone live sectiunea tv si ai streaming.
Intra pe orange world sectiunea tv si la fel ai streaming.
dr.Radu
24th August 2007, 12:56
QUOTE(AxelG @ Aug 24 2007, 11:09)

am citit shi citesc topicu asta in fiecare zi... am shi eu k800i luat de la orange acum vreo 3 sapt. nu am inteles un lucru totushi... schimbarea driverelor audio inseamna resoftare? adica daca schimb acousticsu inseamna k am pierdut garantia? (nu i-am facut ink nicio o moadificare in afara de cele 30 de teme care pe acre la am in el, sonerii cu sutele, etc, etc... adica imi place sa il personalizez tocmai de-aia va pun shi intrebarea de mai sus...)
Orice modificare in softul telefonului automat duce la pierderea garantziei ... aici nu se includ temele, soneriile ... potzi face linistit un debranding ... iar daca apar ceva probleme sunt postate cu cateva pagini in urma cele necesare pt a readuce softul telefonului in forma initiala orange ... ca dupa care sa potzi merge cu el linistit la service ...
QUOTE(Negru_me @ Aug 24 2007, 12:59)

Nu potzi ... flash-ul nu e un LED ... e un blitz ca la o camera digitala ... acesta nu poate fi setat sa ramana in permanentza aprins ... potzi folosi doar led-ul rosu de langa blitz ... este o aplicatzie "Torch" cu cateva pagini mai in spate ... cauta si tu ...
dr.Radu
24th August 2007, 13:00
QUOTE(dr.Radu @ Aug 24 2007, 13:56)

Orice modificare in softul telefonului automat duce la pierderea garantziei ... aici nu se includ temele, soneriile ... potzi face linistit un debranding ... iar daca apar ceva probleme sunt postate cu cateva pagini in urma cele necesare pt a readuce softul telefonului in forma initiala orange ... ca dupa care sa potzi merge cu el linistit la service ...
Nu potzi ... flash-ul nu e un LED ... e un blitz ca la o camera digitala ... acesta nu poate fi setat sa ramana in permanentza aprins ... potzi folosi doar led-ul rosu de langa blitz ... este o aplicatzie "Torch" cu cateva pagini mai in spate ... cauta si tu ... (sorry ... nu vazusem ca deja s-a mai raspuns o data la acest post

)
nu_sunt_ozzy
24th August 2007, 13:21
QUOTE(onlyone @ Aug 24 2007, 12:26)

Intra pe vodafone live sectiunea tv si ai streaming.
Intra pe orange world sectiunea tv si la fel ai streaming.
Tu ai vazut ce scoruri au pentru asa ceva
?
Negru_me
24th August 2007, 13:31
QUOTE(balutza @ Aug 24 2007, 13:10)

ce numesti tu flash este un blitz xenon ce nu pooate sta aprins decat atunci cand faci o poza..(la o camera foto poti tine blitzul aprins?). ce poti sa faci este sa-ti instalezi o aplicatie java numita torch(o gasesti pe forum) ce iti va tine ledul acela rosu aprins. succes

am vazut ca la k750i cand filmezi poti sa aprinzi blitul, si am crezut ca si la SE k800i merge! acum intrebarea e pot sa filmez cu blitul aprins sau nu?
biceman
24th August 2007, 13:44
QUOTE(Negru_me @ Aug 24 2007, 14:31)

am vazut ca la k750i cand filmezi poti sa aprinzi blitul, si am crezut ca si la SE k800i merge! acum intrebarea e pot sa filmez cu blitul aprins sau nu?
nu. si chiar daca ai putea blitul s-ar arde in cateva secunde.
Intrebarea mea ar fi: exista vre-un tweak care sa permita filmarea la 320x240 fara ca softul sa crape?
Dante_Sparda
24th August 2007, 13:55
K750 NU ARE BLITZ!!! E atat de greu de inteles? K800 si K810 au BLITZ, care este cu totul altceva fata de LED-urile de la K750! BLITZ-ul nu il poti tine in permanenta aprins, nu pentru ca nu s-ar putea, ci din cauza cantitatii curentului pe care il consuma. Cateva baterii de telefoane nu ar fi de ajuns sa tina BLITZ-ul in functiune nici pentru 30 de secunde. In schimb, se poate folosi aplicatia Torch. Nici la camerele foto digitale/profesionale nu se poate tine BLITZ-ul in permanenta aprins. Tocmai de aceea a fost implementat in K850 un grup de 3 LED-uri, pe langa BLITZ, pentru a putea filma pe timp cu luminozitate slaba ...etc.
adrian4u82
24th August 2007, 14:15
QUOTE(Dante_Sparda @ Jun 13 2007, 12:55)

E de la Windows-ul tau. Mie mi-a mers pe orice Windows l-am pus (XP sau Vista).
Da, inregistreaza mai bine in formatul antic pentru ca i-au imbunatatit tehnologia. Poate pe viitor vom avea la telefoane si filmare ceva mai buna,macar QVGA,pentru ca Sony Ericsson au in plan productia unor telefoane de genul camerelor video...ca W-urile sunt cu muzica si K-urile cu Cyber-shot ... oricum, ramane de vazut.
Setarile predefinite pentru video in M3, pentru K800, le vedeti in imaginea de mai jos.
Mie nu imi se deschide deloc M3-ul
BadBoyBlue
24th August 2007, 14:22
sisu_stelistul
24th August 2007, 14:25
Unde gasesc si eu un card de 2 gb in constanta? Si cam cat costa?
marriusf81
24th August 2007, 14:27
QUOTE(adrian4u82 @ Aug 24 2007, 15:15)

Mie nu imi se deschide deloc M3-ul
am si eu aceasta problema. nu pot sa mai deschid m3. pana acum mi-a mers...am reinstalat win. si nu mai merge deschis....
BadBoyBlue
24th August 2007, 14:29
QUOTE(sisu_stelistul @ Aug 24 2007, 15:25)

La TORENT Computers. Costă 105 RONi.
onlyone
24th August 2007, 14:31
QUOTE(sisu_stelistul @ Aug 24 2007, 15:25)

http://www.torent.ro/articol/261/4304/sand...0m_sandisk.html
magazinele torent computers, ori la cel de la Dacia ori langa farmacia Miga (pe Tomis), costa 105 ron
sisu_stelistul
24th August 2007, 14:39
Vroiam sa va mai intreb si daca merge card de 2 gb pe k800i si cum se comporta ca pe site scrie ca 512 este cea mai mare valaore.
BadBoyBlue
24th August 2007, 15:03
Am eu card de 2 GB în el și se comportă OK.
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.