intrebare ...in legatura html

acidhouse

aveti idee cum pot face ca in momentu cand am dat clic pe un link sa se deschida o alta fereastra in _blank cu dimensiunea de 300 / 300 ? in html chestia asta? sau ceva java?
emilpaun
JavaScript Popup generator

http://javascript.internet.com/generators/popup-window.html

Ca un mic sfat:
Folosirea popupurilor (fara a anunta utilizatorii) poate scadea "uzabilitatea" (scuze pt "traducere") siteului. Nimanui nu-i place sa deschida 15 ferestre ca sa ajunga la informatia pe care o cauta. Daca "e musai" incearca sa anunti utilizatorul ca i se va deschide o fereastra noua.

miromulus
Eu folosesc

<a href="fisier.html" onClick="popup = window.open('fisier.html', 'PopupPage', 'height=300,width=300,scrollbars=no,resizeable=no, left=400, top=200'); return false" target="_blank">
aolex
ca fereastra sa fie centrata, ce atribute folosesc? smile.gif
acidhouse
QUOTE(miromulus @ Jan 31 2006, 17:51) *
Eu folosesc

<a href="fisier.html" onClick="popup = window.open('fisier.html', 'PopupPage', 'height=300,width=300,scrollbars=no,resizeable=no, left=400, top=200'); return false" target="_blank">

si numele la link care e? adik pe ce dai clic?
miromulus
lol

Adauga dupa ce ti-am scris eu: Nume_link</a>

@aolex: nu am avut nevoie pana acum sa o centrez. Left si top controleaza pozitia ferestrei fata de coltul din dreapta sus
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.