Import VIN

alavric

Salutare,

Imi poate spune cineva procedura de import a vinurilor tari din Republica Moldova.

Am vorbit cu o firma din RMoldova despre a importa ceva vin. In Romania am gasit un cumparator. El vrea vinul adus la depozit. Ma intereseaza vamuirea cit ma costa si daca sunt accize la import de vinuri tari la 16%-17% alcool din RMoldova.

Mersi
Bertino
QUOTE(alavric @ Jan 30 2006, 12:58) *
Salutare,

Imi poate spune cineva procedura de import a vinurilor tari din Republica Moldova.

Am vorbit cu o firma din RMoldova despre a importa ceva vin. In Romania am gasit un cumparator. El vrea vinul adus la depozit. Ma intereseaza vamuirea cit ma costa si daca sunt accize la import de vinuri tari la 16%-17% alcool din RMoldova.

Mersi

Taxe vamale si comision vamal nu platesti, pentru importurile din Republica Moldova.
Daca e vorba de vinuri linistite (nu spumoase) nu platesti nici accize.
Platesti TVA 19%, la valoare din contract/factura

alavric
Spune-mi te rog, la cognac este aceeasi procedura?
Mersi
Bertino
da
neostar
si taxele alea pe alcol(timbrul) unde se regasesc?
Bertino
citeste codul fiscal (partea de accize) si normele de aplicare
carmen_camitza
http://www.mihail.ro/ uite aici un site legat de vinuri..importator..distribuitor..vinuri recunoscute din moldova..gen Cricova Cuvee Prestige,Iceberg Tatius tot de la Cricova,Murfatlar,Tokaji..si multe altele.. asta e mailul sales@mihail.ro daca ai nevoie de nr de tel..te voi ajuta sa faci rost de el..

urbann
sau : www.vinart.uv.ro - doar vinuri Tokaji.
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.