darkstar_tfd
28th January 2006, 18:46
Stiu ca o sa para o intrebare idioata, dar eu inca nu am avut nevoie si nu stiu : Cum pot sa dau unui fisier swf ce dimensiuni vreau eu? de exemplu daca vreau sa aiba inaltimea x si latimea y. Daca am nevoie doar de o bucata mica din toata pagina aia care o creez in flash sa o pun intr-un php sau html? Cum sa fac ? multumiri anticipate
JImara
28th January 2006, 19:17
daca am inteles bine te intereseaza cum sa redimensionezi canvas-ul la flash. asta se face foarte simplu. in bara de proprietati, cind nu ai nimic selectat in scena, o sa vezi un buton Settings. apasa pe el si daca nu iti dai seama ce tre sa faci mai departe eu zic sa te lasi de flash
bafta
again
pai ai acces la .fla sau doar la .swf ?
JImara
daca am inteles bine te intereseaza cum sa redimensionezi canvas-ul la flash. asta se face foarte simplu. in bara de proprietati, cind nu ai nimic selectat in scena, o sa vezi un buton Settings. apasa pe el si daca nu iti dai seama ce tre sa faci mai departe eu zic sa te lasi de flash
bafta
again
28th January 2006, 19:18
pai ai acces la .fla sau doar la .swf ?
darkstar_tfd
2nd February 2006, 19:14
rezolvat , multumesc celor care au raspuns la post
Era vb de ambele variante , am observat cu prima. Dar swf nu puteam sa il modific , nu puteam sa ii dau ce dimensiuni vroiam , si daca o faceam iesea un dezastru
aolex
2nd February 2006, 19:18
puii mei, parca sunteti batuti in cap.
http://www.w3schools.com/flash/flash_inhtml.asp
kleampa, mori din nou. ce naiba vrei tu cu .fla???
skid
3rd February 2006, 22:35
din ce a scris darkstar_tfd am inteles ca nu vrea sa redimensioneze ci sa vada doar o bucata din scene-ul .swf-ului, desi mi se pare cam aiurea cerinta.
oricum daca s-a rezolvat nu mai prea conteaza.
P.S. darkstar_tfd scoate link din semnatura.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.