Vand boxe de club
Pagini: 1, 2

Ecko72Unltd

Vand boxe destul de maricele.. putere 2x300 W (8 Ohm), vechime un an , stare f buna, neforjate, (numa in casa le`am tinut si la 3 majorate) se pot tine nunti, botezuri, majorate.. S.A.M.D.
Diametrul la bass nu stiu de cat e ca nu ma prea pricep .. dar minim 30 cm , are intrari pe filet la spate,
Daca va mai intereseaza ceva.. revin cu detalii...

Accept combinatii cu diferenta

P.S. daca nu va intereseaza nu postati death.gif

Astea-s pozele cu boxele(reale) ..
Dimendiunile boxei .. 77x65x45
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 22 2006, 17:40) *
Vand boxe destul de maricele.. putere 2x300 W (8 Ohm), vechime un an , stare f buna, neforjate, (numa in casa le`am tinut si la 3 majorate) se pot tine nunti, botezuri, majorate.. S.A.M.D.
Diametrul la bass nu stiu de cat e ca nu ma prea pricep .. dar minim 30 cm , are intrari pe filet la spate,
Daca va mai intereseaza ceva.. revin cu detalii...

Accept combinatii cu diferenta
P.S. daca nu va intereseaza nu postati death.gif
Astea-s pozele cu boxele(reale) ..
Dimendiunile boxei .. 77x65x45

firma pret?.......trebuie neaparat

Ecko72Unltd
QUOTE(ipy666 @ Jan 23 2006, 13:15) *
firma pret?.......trebuie neaparat

Firma Blue teach .. si pret 8, 5 mil..
Accept combinatii
ipy666
ce te-ar interesa la schimb?orice?
Ecko72Unltd
QUOTE(ipy666 @ Jan 24 2006, 03:25) *
ce te-ar interesa la schimb?orice?

orice... vad ca vb la misto.. sau poate mi se pare.. sau la ce te referi tu orice?(ca as schimba cu zapada sau .. pietre de pe strada?)
Schimb cu tel.+ dif sau alte elect + dif

P.S. Boxele sunt f mari.. toata lumea care vine la mine .. primul lucru ma intreaba "bay tu esti nebun?" ..c e faci cu astea.. mie imi place sa am scule mari(de putere mare) dar.. nu ma lasa ai mei shi vecinii sa dau tare.. sunt satul de amenzi...asa ca vreau sa le dau death.gif
ipy666
http://www.kyoceraimaging.com/tourspecs.asp?itemnum=300356 te intereseaza+dif
Ecko72Unltd
QUOTE(ipy666 @ Jan 24 2006, 14:17) *

Salut.. nu prea ma intereseaza ala... ceva de geanul asta m`ar interesa sau asta

Iar m-ar mai interesa niste comp de calc.. o pv de vreo 128 mb shi vreo 512 DDram +dif..

Ast. oferte !!

Ecko72Unltd
Sau m-ar mai interesa si o placa de baza pe frecventa mare..
ipy666
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cp2100.asp mai am asa daca te-ar interesa....ramu ieri l-am dat
Ecko72Unltd

QUOTE(ipy666 @ Jan 24 2006, 19:15) *
http://www.dpreview.com/reviews/specs/Nikon/nikon_cp2100.asp mai am asa daca te-ar interesa....ramu ieri l-am dat

Sry .. nu ! ..

Ceva de genul din alea..
UP!!
Ecko72Unltd
Salut uite ma intereseaza asta cu tot cu gentuta si 500 lei RON
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 24 2006, 22:30) *
Salut uite ma intereseaza asta cu tot cu gentuta si 500 lei RON

boxele au fost rebobinate sau umblate la ele [le ai de un an]adika esti primu proprietar? dami shi mie mai multe detalii....ms mult
Ecko72Unltd
da sunt primul pr. .. nu sunt bobinate... dar umblate da.(am vrut sa fac o comb. cu cineva.. a vrut sa vada interiorul...si ohmi .. si am acceptat sa ii arat .. i-a placut boxele dar nu mi-a placut mie ce vroia sa imi dea..) dar nu au nici o defectiune boxele, deci are 1 an si vreo 4 luni , dar nu sunt forjate , dupa cum am zis.. le tin in casa si nu pot da nici pe sfert la ele ca vin vecini cu alarme in plus si ai mey.. se aude clar ,tare si puternic .. am avut si statie... dar i-am dat-o lu fratelo.. eram nevoit.. deci daca te intereseaza facem si o probra numa sa ai o statie .. altceva?..
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 25 2006, 00:18) *
da sunt primul pr. .. nu sunt bobinate... dar umblate da.(am vrut sa fac o comb. cu cineva.. a vrut sa vada interiorul...si ohmi .. si am acceptat sa ii arat .. i-a placut boxele dar nu mi-a placut mie ce vroia sa imi dea..) dar nu au nici o defectiune boxele, deci are 1 an si vreo 4 luni , dar nu sunt forjate , dupa cum am zis.. le tin in casa si nu pot da nici pe sfert la ele ca vin vecini cu alarme in plus si ai mey.. se aude clar ,tare si puternic .. am avut si statie... dar i-am dat-o lu fratelo.. eram nevoit.. deci daca te intereseaza facem si o probra numa sa ai o statie .. altceva?..

asta ar fi o problema ca nuh daca gasesc o statie sa le dau la blana, ramane de vazut.....da ce te intereseaza pe tine e un aparat prof pe film nu e digital.......iti dau aparatu shi asta...... http://www.consumer.philips.com/consumer/c...RCSHQFHKFSESI5P model SA177/00 +dif sau aparatu shi 4mil....ce zici

http://www.consumer.philips.com/consumer/c...RCSHQFHKFSESI5P

http://www.consumer.philips.com/consumer/c...RCSHQFHKFSESI5P
Ecko72Unltd
Nu merge asa... mai am un client de aici.. (un prieten care le vrea pe joi) dar imi placea aparatul... el imi da bani pe ele..

Da stiu ca nu e digital... decat unul digital la 1,5 mp. mai bine unul profesional..
ipy666
mai vb vineri......daca le mai ai pana atunci discutam.........cand le-ai desfacut, in interior avea filtru, ceva electronic in ea?
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 24 2006, 17:24) *
Salut.. nu prea ma intereseaza ala... ceva de geanul asta m`ar interesa sau asta
Iar m-ar mai interesa niste comp de calc.. o pv de vreo 128 mb shi vreo 512 DDram +dif..
Ast. oferte !!

ce zice te intereseaza ramu asta azi a sosit e cald poate combinam ceva pana la urma....da nuh daca il suporta calc tau biggrin.gif astept un mes ram la 500mhz pc 4000golden dragon 2x512 pt dual chanel
Ecko72Unltd
smile.gif Nope nu suporta sunt mult prea mari ... nu a mers 256/400 PC3200 .. merge numa pe PC 2700 al meu ..

Sunt mijto memoriile .. death.gif
Ecko72Unltd
Deci cu aparatul ala m-ar fi interesat si 5 mil .. eu am dat 13 mil pe ele..

Acuma un an evident
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 25 2006, 21:04) *
Deci cu aparatul ala m-ar fi interesat si 5 mil .. eu am dat 13 mil pe ele..

Acuma un an evident

te-am intrebat daca au filtre in interior cand le-ai desfacut......sau firu e legat direct la difuzor?..........shi aparatu +5mil tre sa mai discutam putzin aici.
Ecko72Unltd
Da au filtre numa ce intra in boxa(la intrarea din spate) in test toate firele pleaca spre toate cele 6 difuri (bass, medie, tweetere) din filtru .. cineva vrea sa imi dea 7 jumate de aici de la mine ..deci nu mai scad . sunt boxe mari si bune peacefingers.gif
Apropos... filmul dupa ce faci o pozitie ruleaza singur sau la derulare film.. cand e gata.. e automat (cu ajut. bateriilor) sau pe "manivela"?
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 26 2006, 01:26) *
Da au filtre numa ce intra in boxa(la intrarea din spate) in test toate firele pleaca spre toate cele 6 difuri (bass, medie, tweetere) din filtru .. cineva vrea sa imi dea 7 jumate de aici de la mine ..deci nu mai scad . sunt boxe mari si bune peacefingers.gif
Apropos... filmul dupa ce faci o pozitie ruleaza singur sau la derulare film.. cand e gata.. e automat (cu ajut. bateriilor) sau pe "manivela"?

coolspeak.gif ai fost tare....se deruleaza automat nu la manivela...are shi autofocus shi toate nebuniile se pot schiba shi obiectivele e profesional nicidecum manivele e totul pe baterii [sunt super baterii] daca ai o statie sa facem proba mar interesa sa arunc o privire....ce zici?
Ecko72Unltd
QUOTE(ipy666 @ Jan 26 2006, 03:30) *
shi obiectivele e profesional

Si tu ai fost coolspeak.gif .. deci as putea face rost de o statie cateva ore.. o zi .. dar tu de unde esti ? eu sunt din jud hd .tu?
Ecko72Unltd
M-am uitat pe un site.. fii atent ce scoruri si in plus .. is facute de el, iar la boxe am observat ca nu au medii....
ipy666
QUOTE(Ecko72Unltd @ Jan 26 2006, 12:06) *
Si tu ai fost coolspeak.gif .. deci as putea face rost de o statie cateva ore.. o zi .. dar tu de unde esti ? eu sunt din jud hd .tu?

lol......sunt din bucuresti cred ca a cazut combinatia la asa hal de distanta......daca vreodata am drum pe acolo da nu cred te anunt daca ai u drum pe aici sa ma anunti.....bafta
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.