Se poate face un control panel ptr un site?

stoflorin

O companie din SUA plateste sute de dolari ptr fiecare modificare in aceste site. www.businesscarolina.net
Cele mai multe schimbari au loc la nivelul pozelor angajatilor si la adaugari de clienti in portofoliul companiei. Din cate se vede pe site, considerati ca se poate face un control panel ptr ca cineva din companie sa adiministreze siteul? Cat de greu este sa navighezi intr-un asemenea control panel. Orice informatie este de ajutor. Multumesc. worthy.gif

Daca nu se intelege din primul mesaj, se incearca sa se reduca cheltuielile cu websiteul prin crearea acestui control panel.
aolex
da, se poate... da mai multe detalii, o astfel de aplicatie poate cista de la 30$ (calitate kleampa) pana la cateva mii de euro... depinde cine are nevoie de ea smile.gif.

cornelyu
ce aveti domne toti cu kleampa?
aolex
nimic nu avem... aia e problema smile.gif.
evilone
Stai liniștit, nu ți-ar da nimeni mii de euro pe așa ceva. Cât despre kleampa… it's getting really old.
ada80ro
QUOTE(stoflorin @ Jan 18 2006, 18:50) *
O companie din SUA plateste sute de dolari ptr fiecare modificare in aceste site. www.businesscarolina.net
Cele mai multe schimbari au loc la nivelul pozelor angajatilor si la adaugari de clienti in portofoliul companiei. Din cate se vede pe site, considerati ca se poate face un control panel ptr ca cineva din companie sa adiministreze siteul? Cat de greu este sa navighezi intr-un asemenea control panel. Orice informatie este de ajutor. Multumesc. worthy.gif

Daca nu se intelege din primul mesaj, se incearca sa se reduca cheltuielile cu websiteul prin crearea acestui control panel.

Nu te costa mii de dolari, e o chestie simpla care se face in trei zile maxim.
Pentru partea de intretinere a paginilor exista cms-uri gata facute gratuite:
Exemplu:
http://opensourcecms.com/index.php?option=...=388&Itemid=143
Cred ca e o lista cu peste 20 de cms-uri, daca dai click pe link poti sa vezi si un demo.

Partea de adaugari poze agajati si clienti se face separat. Nu are cum sa dureze mai mult de 1-2 zile asta.

Deci per total 2-3 zile si numai un nesimtit ar cere mai mult de 300$.

P.S. O sa pun un link in juma de ora ca sa vezi un exemplu de admin pt adaugare poze and stuff.
aolex
inseamna ca nu am inteles eu ce are omul nostru nevoie.

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.