Not another "Help me" topic

sneaker

Un umil începător în CSS cere ajutorul experimentaţilor... worthy.gif

http://www.group820.com/wip

e făcut cu layere css nu ca să fie mai "modern", ci pur şi simplu aşa se cere.. E primul meu site cu css şi am probleme (binenţeles) cu randarea diferită în ie, firefox şi opera. Ideea ar fi ca măcar în IE să arate bine, dar ideal ar fi să nu am cod cu erori numai în scopul ăsta.

Dacă poate cineva şi vrea să mă ajute, ar fi frumos. Chiar n-am timp acum să studiez tutoriale prea multe, promit să o fac (n-aş vrea să mai ajung în situaţia aasta), deci vă rog fără răspunsuri gen www.w3schools.com/****

Mai concret:

- în IE apare prea jos layerul de jos de tot, deşi am verificat şi răsverificat toate dimensiunile şi poziţionările.
- în Firefox, linkurile de navigare din josul paginii se văd pe jumătate (sar de marginea de jos a div-ului în care sunt puse) - deşi div-ul are "vertical-align:middle;"
- în Opera, toate bune şi frumoase în afară de aceleaşi linkuri de navigare de jos...

Orice idee / opinie, highly appreciated tongue.gif
i0nutzb
ai putea începe prin a pune codul css pe server, în același folder cu index. apoi, nu ar strica totuși o vizită pe site-ul menționat de tine w00t.gif

sneaker
acum l-am pus.
scuze, uitasem, abia facui folderul wip
sneaker
am rezolvat cu IE biggrin.gif .... nu era decât align='top' tongue.gif
Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.