sex cu vibratorul
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

gika_killeru'
QUOTE(Epurica @ Jan 22 2006, 19:08) *
Unde-s doi puterea creste. w00t.gif

pai daca merge respectiva pe rationamentul asta si vede ca tine cu vibratorul sunt sanse sa o impinga pacatul in 2-3 zile sa vina cu inca unu' aks (sau cu una caz in care nu ar fi o problema)
shipnot
QUOTE(sapho @ Jan 19 2006, 21:24) *
bravo draga, ca doar nu am dat banii pe el degeba!

prietenul meu intervine in joc... sau pur si simplu ma observa... ii face placere

Andrei Andrei
Eu chiar i-am propus sa cumparam un vibrator in regim 50%. Ea cu mine nu prea are orgasme si m-am gandit ca ea sa se joace cu vibratorul, o ajut si eu, "se rezolva", pe mine ma incita, ma rezolv si eu cu ea, inainte sau dupa, show complet si toata lumea fericita. Ehhh, dar e contra vibratorului, desi mi-a recunoscut ca i-ar place. Cred ca daca ar fi cadou ar fi ok pt ea. Cred ca daca fiecare femeie ar primi cadou cate un vibrator cu dimensiuni reglabile ar fi mai multe zambete la femei si mult mai putine la barbati. console.gif

Am avut mai demult o aventura cu o fata din dr taberei care avea un vibrator, argintiu, simplu de forma asemanatoare cu o eprubeta. Il primise cadou de la alt pu..rau. Nu mai vazusem pe viu un vibrator (la acea vreme invazia vibratoarelor in Romania nu luase amploare) smile.gif . Isi uitase bateriile in el si nu mai functiona. Se oxidasera lamelele de contact cu bateriiile. Le-am curatat si a functionat pe urma. Ideea e ca m-a incitat mai mult fata fiindca avea vibrator. coolspeak.gif
nancy_callahan
andrei, inainte sa ii cumperi un vibrator, incearca sa remediezi tu problema orgasmului. mai stii, poate ii vine vreo idee sa te inlocuiasca cu vibratorul biggrin.gif kiddin tongue.gif
mufa, cred sincer ca e cea mai buna idee. ce altceva ai putea sa faci? sa te ratoiesti la ea "draga, ma inseli?!?!?!" tongue.gif
mufa
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 23 2006, 11:36) *
mufa, cred sincer ca e cea mai buna idee. ce altceva ai putea sa faci? sa te ratoiesti la ea "draga, ma inseli?!?!?!" tongue.gif

Da, dar pentru asta bărbatul trebuie să treacă peste orgoliu și pentru majoritatea e destul de greu.
nancy_callahan
pai ar cam trebui sa treaca peste orgoliu, pt ca, pe de o parte, din moment ce doamna apeleaza la tinichele, inseamna ca undeva, ceva nu e ok. si asta tine de orgoliul LUI biggrin.gif
bine, exista desigur si cazurile in care totul e perfect cu partenerul, insa tanti mai are chef de un self. acolo nu ar mai trebui sa fie orgoliu, acolo ar trebui EL sa stie ca tanti e deschisa la minte si ca poate participa fara probleme.
Andrei Andrei
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 23 2006, 10:36) *
andrei, inainte sa ii cumperi un vibrator, incearca sa remediezi tu problema orgasmului. mai stii, poate ii vine vreo idee sa te inlocuiasca cu vibratorul biggrin.gif kiddin tongue.gif

Ideea de baza este, next. cool.gif Ele sunt mai multe decat noi. Sa nu uitam acest aspect si sa trecem la treaba. coolspeak.gif

nancy_callahan
ei nah! spune-mi te rog ca nu te bazezi pe ideea ca suntem mai multe decat voi tongue.gif
om fi mai multe, dar doar 2 din 5 merita osteneala.... biggrin.gif
mufa
QUOTE(Andrei Andrei @ Jan 23 2006, 12:36) *
Ideea de baza este, next. cool.gif Ele sunt mai multe decat noi. Sa nu uitam acest aspect si sa trecem la treaba. coolspeak.gif

Te referi cumva la văduvele de peste 60 de ani? w00t.gif
nancy_callahan
radutm, ma ierti ca intreb si eu ca blonda, dar, ce e de iertat? adica tre sa ii cer iertare partenerului meu ca am chef sa ma simt bine?!?!
extrapoland, pot sa imi pun iubitul sa imi ceara iertare pt cand se masturbeaza?!?!? tongue.gif
ma scuzati, tre sa dau un telefon, sa induc starea de vina... biggrin.gif
on the other HAND, doresc prin prezenta sa ii cer iertare dragului de el :kiss:
nancy_callahan
mufa, alea sunt caz fericit biggrin.gif
Andrei Andrei
QUOTE(mufă @ Jan 23 2006, 12:09) *
Te referi cumva la văduvele de peste 60 de ani? w00t.gif

Eh... eu as vrea carne frageda, san tare, fund zvelt, stramta, etc dar este buna si variatia. Am avut pe una de 43 ani cand aveam 20. Interesanta experienta, tandra, facea oral cu atentie si simt de raspundere dar cam scofalcita. puke.gif O vaduva in timpurile noastre e bine venita. Ofer morcov tanar contra "matusa Tamara" coolspeak.gif
nancy_callahan
misto e ca toti vreti asta biggrin.gif
nasol e ca nu toate sunt asa tongue.gif
zen
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 23 2006, 11:00) *
pai ar cam trebui sa treaca peste orgoliu, pt ca, pe de o parte, din moment ce doamna apeleaza la tinichele, inseamna ca undeva, ceva nu e ok. si asta tine de orgoliul LUI biggrin.gif
bine, exista desigur si cazurile in care totul e perfect cu partenerul, insa tanti mai are chef de un self. acolo nu ar mai trebui sa fie orgoliu, acolo ar trebui EL sa stie ca tanti e deschisa la minte si ca poate participa fara probleme.

asta ar fi o intrebare interesanta: o femeie satisfacuta si f..ta bine, mai are nevoie de vibrator?
din ce am mai vazut si eu, cand se intersecteaza cu barbatul ala care o umple de endorfine, femeia se lasa si de vibratoare, si de degetele bagate, si de alte femei biggrin.gif
BULETE
Pana la urma ori ca se masturbeaza ori ca foloseste un vibrator ce conteaza?
Mi-ar placa sa o vad intr-o asemenea ipostaza, m-ar excita, dar sa nu devina o obisnuinta smile.gif, sa n-o mai pot desparti de el.
Ossiriss
M-as sinucide!!!

Adica, ce?...E mai bun un vibrator ca mine?

si apropo, poti sa dai si tu un edit la post si sa modifici "erorile" gramaticale!!!!!!!!!!!!!!!
nancy_callahan
zen, nu e obligatoriu sa se lase biggrin.gif poate sa fie incredibil de satisfacuta, si tu sa pleci intr-o delegatie de ex...
acu spune-mi drept: nu ai prefera mai degraba sa o stii cu un vibrator decat cu un altul? biggrin.gif
kimi
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 25 2006, 00:08) *
nu ai prefera mai degraba sa o stii cu un vibrator decat cu un altul? biggrin.gif

good point coolspeak.gif

si yo i-am cumparat unul fetei, pentru ca mi-am dat seama ca niciodata nu voi putea atinge frecventa vibratiilor unui facalet electric...poate doar daca eram dansator de break-dance...stiti voi, electrocutatul...
sapho
QUOTE(zen @ Jan 23 2006, 23:02) *
din ce am mai vazut si eu, cand se intersecteaza cu barbatul ala care o umple de endorfine, femeia se lasa si de vibratoare, si de degetele bagate, si de alte femei biggrin.gif

hmm, as putea adauga: "...din pacate..."
kimi
treaba cu endorfinele nu e verificabila, noi vom sustine intotdeauna ca le satisfacem si ca suntem satisfacuti la randul nostru, ele nu vor recunoaste niciodata ca sunt nesatisfacute sa nu se spuna ca sunt curve sau nimfomane si acesta este unul din motivele pentru care vor exista mereu barbati si femei care-si vor insela partenerul.
zen
QUOTE(nancy_callahan @ Jan 25 2006, 00:08) *
zen, nu e obligatoriu sa se lase biggrin.gif poate sa fie incredibil de satisfacuta, si tu sa pleci intr-o delegatie de ex...
acu spune-mi drept: nu ai prefera mai degraba sa o stii cu un vibrator decat cu un altul? biggrin.gif

pai, daca vrea cu altul, nu trebuie decat sa spuna . si sa plece dupa aia. nu moare nimeni si viata merge inainte.
iar cu vibratorul, sa fiu sincer, nu am fost inca in competitie. dar, odata cu trecerea anilor, cine stie? biggrin.gif
Andrei Andrei
QUOTE(kimi @ Jan 25 2006, 00:55) *
si yo i-am cumparat unul fetei, pentru ca mi-am dat seama ca niciodata nu voi putea atinge frecventa vibratiilor unui facalet electric..

Detaliaza un pic cum ai procedat, cum a decurs punerea in practica, eventual impresiile ei si ale tale. Locuiti impreuna? Chiar ma intereseaza sa pun in practica si eu metoda.

QUOTE(kimi @ Jan 25 2006, 01:52) *
noi vom sustine intotdeauna ca le satisfacem si ca suntem satisfacuti la randul nostru, ele nu vor recunoaste niciodata ca sunt nesatisfacute sa nu se spuna ca sunt curve sau nimfomane si acesta este unul din motivele pentru care vor exista mereu barbati si femei care-si vor insela partenerul.

Este foarte adevarat ce ai zis si sunt de acord in totalitate. Pot adauga ca cred ca actiunea "de a insela" este un fenomen in masa, care in ultimii ani a atins niste cote de alerta. Un amic a avut un proces de partaj in familie si am fost citat ca martor. Asistand in 3 zile diferite in sala de procese a tribunalului din sectorul 6 am fost martor la vreo 6-10 divorturi. Char pot adauga ca ele erau cele care divortau (aratau bine parca se vedea ca au pe alcineva) si ei munciti, mai grasi, etc. Eu nu sunt inca casatorit dar am mai fost pe la nunti si am auzit fraza "... la bine si la rau ... pana ce moartea ne va despartii..." (sau cam asa ceva).
kimi
QUOTE(Andrei Andrei @ Jan 25 2006, 21:27) *
Detaliaza un pic cum ai procedat, cum a decurs punerea in practica, eventual impresiile ei si ale tale. Locuiti impreuna? Chiar ma intereseaza sa pun in practica si eu metoda.

pai, am fost impreuna la sex-shop si am pus-o sa aleaga. bine'nteles ca nu a facut-o si atunci i l-am luat yo pe cel mai mare si tare(pacat ca sex-shopurile nu au cabina de proba). biggrin.gif

punerea in practica a fost putin mai dificila pentru ca fata zicea ca e prea mare, prea gros, prea rigid...VRAJEALA!!! totul e sa-l ai la indemana in momentul cand faci sex si totul vine de la sine...
SFAT- cand pleci de acasa asigura-te ca bateriile sunt incarcate, asta daca nu esti gelos pe el(vibrator). biggrin.gif

noi barbatii suntem mai directi, deschisi, insa falsa pudoare a femeilor e ceva de speriat, daca le arati un vibrator incep sa tipe toate, VAI,VAI!!!...insa 99% deja se gandesc cum s-ar juca cu el. de asta sunt periculoase femeile, pentru ca nu spun niciodata unui barbat ce gandesc(aici si-ar gasi utilitatea un aparat portabil de masurat fluxul de endorfine din creierasul lor laugh.gif ).
Andrei Andrei
Da merci pentru explicatii. Am inteles de la o amica care si-a luat un vibrator mare ca in prezent ar vrea unul mai mic deoarece l-a ales prea mare la grosime.
mufa
QUOTE(Andrei Andrei @ Jan 26 2006, 03:15) *
Da merci pentru explicatii. Am inteles de la o amica care si-a luat un vibrator mare ca in prezent ar vrea unul mai mic deoarece l-a ales prea mare la grosime.

Hmm, oare vînzătorii de vibratoare oferă "30 day money back guarantee"? biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.