sex cu vibratorul
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ruleta
QUOTE(MasterOfDark @ Jan 19 2006, 12:46) *
pe linga vibrator as intra si eu in joc eventual sa io dau in gurita in timp ce se joaca cu vibratoru in pizza sau fundulet

Exact acelasi lucru as face si eu. Ar fi un superjoc. Cred ca m-ar excita puternic sa surprind asa ceva. Cei care scriu ca i-ar cauta alt barbat mai bun in realitate cred ca ar lua-o la cafteala. laugh.gif

QUOTE(Muncesc @ Sep 16 2006, 16:54) *
Eu chiar i-am propus sotului cand pleaca in misiuni sa-mi ia un vibrator smile.gif

Sunt curios cum a reactionat cand i-ai cerut sa-ti aduca un vibrator rolleyes.gif
kretzu77
QUOTE(Ruleta @ Sep 18 2006, 13:17) *
Sunt curios cum a reactionat cand i-ai cerut sa-ti aduca un vibrator rolleyes.gif

pai cum sa reactioneze? i-a spus verde in fata:
- iubi, stiii...., o sa dureze un pic: pana imi face mulajul, pana toarna siliconul (sau din ce mama draq sunt facute), pana gaseste cutia potrivita (daca e cutia prea mica si se scoala pana ajunge la tine? se poateeeee ... vrei sa iasa prin cutie si sa te faci de ras in fata postasului care o sa sune numai de doua ori din acel moment naughty.gif ) &stuff
roll2.gif

ginger_my
QUOTE(kretzu77 @ Sep 18 2006, 12:57) *
la fel ca o anumita lenjerie de corp (indispensabili) ? death.gif
uffffffffffffff
rasuflu usurat
si eu care credeam ca dupa topic-ul asta toate femeile or sa treaca pe vibratoare si noi o sa ramanem nef**uti
coolspeak.gif

Nu draga...lenjeria de corp nu este indispensabila. Indispensabili ca in "nu poti trai cu ei nu poti trai fara ei" sau "rau cu rau dar mai rau fara rau". Nu fi rau..eu iubesc barbatii... naughty.gif si nu as zice nimic rau de ei in general..doar in particular celor care merita nono.gif
kretzu77
QUOTE(ginger_my @ Sep 18 2006, 17:47) *
si nu as zice nimic rau de ei in general..doar in particular celor care merita nono.gif

aha
adica sa ma astept la niste injuraturi pe PM naughty.gif
sa stii ca dau ignore la chestii din astea w00t.gif
krossfire
Nu m-au lasat sa pun link-ul la fun..dar uite aici un vibrator pe USB laugh.gif

http://www.condomcountry.com.au/item/t-vib-usb-kit-10func
nancy_callahan
Este si cu adaptor pentru iPod happy.gif
krossfire
In curand o sa fie wireless, cu monitorizare a orgasmelor si cu inregistrare tipete.

bezz
m-ar excita foarte tare s-o vad cu un vibrator acolo unde trebuie, chiar i-am propus de cateva ori sa-i iau unul dar m-a refuzat, nu c-ar fi pudica (este, dar cred ca se trece peste obstacolul asta in favoarea ...cum sa zic... functionalitatii?)
deci jucausul ala mic m-ar scuti de multa munca (mai ales cunilingus, un lucru nu tocmai usor sau placut uneori, pentru barbat naughty.gif ).plus ca stam destul de mult despartiti si in perioadele ei de inactivitate sexuala (vorbim si de 2 luni) se strange, iar revederea in loc sa fie dulce e dureroasa...un vibrator ar mentine-o in forma tot timpul, dar nu-l vrea pentru ca i-e frica sa nu dea sora-sa peste el...
in schimb cunilingus si fingering (poate-mi ziceti termenul neaos) la greu, ii place, deci ar trebui sa-i placa si jucausul.
Ronix
QUOTE(bezz @ Sep 24 2006, 01:45) *
... dar nu-l vrea pentru ca i-e frica sa nu dea sora-sa peste el...

biggrin.gif si ce daca? mai cumperi unul... ca doar nu vrei sa le vezi ca se cearta de la el... naughty.gif
sabian
m-ar excita foarte tare s-o vad cu un vibrator acolo unde trebuie, chiar i-am propus de cateva ori sa-i iau unul dar m-a refuzat..

Stii ca femeile cind zic NU e DA.
Doar se teme ca apoi o sa faci misto de ea. wink.gif
Cumpara-i unul si-ai sa vezi. Si nu te uita la bani.
ginger_my
mai ales cunilingus, un lucru nu tocmai usor sau placut uneori, pentru barbat naughty.gif

w00t.gif nu am inteles asta..si nu comentez ca sa nu fiu offtopic
igraine
Opinie umila : este GRESIT ca barbat sa cumperi asa ceva pentru a te "scuti de multa munca". nono.gif Si nu, o -> tongue.gif reusita nu poate fi inlocuita de unb vibrator. deadtongue.gif Stie fata ce stie de nu vrea... naughty.gif
Fr3ak
QUOTE(igraine @ Oct 5 2006, 19:04) *
Opinie umila : este GRESIT ca barbat sa cumperi asa ceva pentru a te "scuti de multa munca". nono.gif Si nu, o -> tongue.gif reusita nu poate fi inlocuita de unb vibrator. deadtongue.gif Stie fata ce stie de nu vrea... naughty.gif

E ca și cum nevasta ți-ar comanda pizza în loc să-ți facă de mâncare, nu? biggrin.gif
kretzu77
QUOTE(Fr3ak @ Oct 5 2006, 18:06) *
E ca și cum nevasta ți-ar comanda pizza în loc să-ți facă de mâncare, nu? biggrin.gif

posibil sa ai dreptate

iar daca tot e sa fie pizza, macar sa o prepare ea; mananc mai cu pofta daca o coace in cuptorul ei
eventual pot sa ajut si eu la tocarea ingredientelor
coolspeak.gif
bogdanan
QUOTE(kretzu77 @ Oct 5 2006, 20:02) *
posibil sa ai dreptate

iar daca tot e sa fie pizza, macar sa o prepare ea; mananc mai cu pofta daca o coace in cuptorul ei
eventual pot sa ajut si eu la tocarea ingredientelor
coolspeak.gif

ce te faci daca-o toaca ea si-o da la rate ?
kretzu77
QUOTE(bogdanan @ Oct 5 2006, 19:22) *
ce te faci daca-o toaca ea si-o da la rate ?

nu cred ca s-ar indura tongue.gif
bogdanan
QUOTE(kretzu77 @ Oct 5 2006, 20:23) *
nu cred ca s-ar indura tongue.gif

daca gandeste : gaina batrana face ciorba buna?
sabian
QUOTE(igraine @ Oct 5 2006, 19:04) *

O reusita poate fi "ajutata" de un vibrator.
Face parte din categoria Sex Toys. Heard about it? wink.gif
Tu ai avut vreo experienta neplacuta cu Big Boss? naughty.gif
igraine
Nu am NIMIC impotriva vibratoarelor... naughty.gif pot sa aduca sare si piper intr-un dormitor. E vorba de atitudinea unui user, bezz, care zicea ca chestia asta l-ar scuti deseori de cunnilingus. Poate el nu isi da seama ca pentru o femeie nu se compara una cu alta. Adica daca "al meu" ar aparea cu o "jucarie" insotita de textul "de acum incolo nu o sa mai am dureri de maxilar" as arunca-o pe geam. cursing.gif Daca apare cu jucaria doar asa.... biggrin.gif
Ruleta
QUOTE(bogdanan @ Oct 5 2006, 20:31) *
daca gandeste : gaina batrana face ciorba buna?

Gaina batrana face zama buna. Ciorba, depinde ce pui in ea. biggrin.gif
claudelb
decat s-o prinzi cu un tip in pat mai bine cu un vibrator...
ce...nu-s barbati care apeleaza si la curve...ea de ce n-ar avea o jucarie?
mufa
QUOTE(claudelb @ Nov 15 2006, 13:17) *
decat s-o prinzi cu un tip in pat mai bine cu un vibrator...
ce...nu-s barbati care apeleaza si la curve...ea de ce n-ar avea o jucarie?

Nici așa nu e bine. O să începi s-o întrebi de cînd îl are, de la cine, cum etc. O să te gîndești: "băi, oare cîte alte chestii mi-a ascuns sau îmi ascunde" etc.
sabian
QUOTE(igraine @ Oct 6 2006, 12:51) *
Nu am NIMIC impotriva vibratoarelor... naughty.gif pot sa aduca sare si piper intr-un dormitor. E vorba de atitudinea unui user, bezz, care zicea ca chestia asta l-ar scuti deseori de cunnilingus. Poate el nu isi da seama ca pentru o femeie nu se compara una cu alta. Adica daca "al meu" ar aparea cu o "jucarie" insotita de textul "de acum incolo nu o sa mai am dureri de maxilar" as arunca-o pe geam. cursing.gif Daca apare cu jucaria doar asa.... biggrin.gif

Uite ca l-a auzit D-zeu si-au scos "astia" pe piata si limba. tongue.gif
gugutata
QUOTE(sabian @ Nov 15 2006, 14:20) *
Uite ca l-a auzit D-zeu si-au scos "astia" pe piata si limba. tongue.gif

i'mi imaginez cum poate sa arate o "limba" cu baterii laugh.gif....mi'as agata una de luneta masinii laugh.gif
sabian
QUOTE(punkt @ Nov 15 2006, 17:40) *
i'mi imaginez cum poate sa arate o "limba" cu baterii laugh.gif....mi'as agata una de luneta masinii laugh.gif

Si ce te opreste?
Dupa, sa ne comunici impresiile. biggrin.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.