QUOTE(mianna @ Sep 9 2006, 13:50)

cand oi ajunge io sa invoc migrena, mai discutam

nu mi s-a intamplat vreodata si nu se profileaza in viitor.
ce asteptari insel, mey? asteapta sa nu ma bucur de viata, sa nu gust placerea si in alta forma decat mi-o ofera el? pai sa astepte in alta parte atunci.
parerea mea e ca o relatie in care el se poate simti inselat de vibrator nu-i relatie, ci pierdere de vreme

te duce la alt stadiu placerea asta, la visare, la irealitate
nu pot sa-mi inchipui cum acea satisfacere iti poate da satisfactie
QUOTE(moonchild11 @ Sep 9 2006, 14:02)

Da' tu cind faci l*ba, la cine te gindesti? la mina ta?
Si mi se pare ca tu confunzi raspunsul sexual feminin cu cel masculin - daca vine acasa (sau la tine) dupa o sesiune cu vibratorul, nu vine 'obosita' de vibrator, ci 'incalzita' de el.
Cele 2 experiente sunt total diferite, deci n-ai de ce sa te temi - ma rog, in afara de cazul ca tu nu stii sa oferi decit cam la fel ca vibratorul, cum zicea mianna mai sus 'o bagi, o scoti, si gataaa!'
Altfel, barbatii n-au absolut nici un motiv sa se teama de vibratoare, dimpotriva, e un ajutor - pt diversitate, pt joaca, pt 'in lipsa', etc.
pot spune ca nu fac ce-ai spus tu mai sus. nu am nevoie. am o viata sexuala.... important e ca atunci cand ai chef, sa ai cu cine
sa fim seriosi, daca dupa o "partida" de facut dragoste (sau sex) esti incalzit si nu obosit... inseamna ca n-ai dat tot ce e mai bun din tine
ai spus pentru diversitate... tot asa, poti si insela, "pentru diversitate"...
pentru joaca, e mai bine "the real thing"...
in lipsa... sa fim seriosi, intotdeauna se va gasi cineva care s-o f*ta