sex cu vibratorul
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Ossiriss
Adică îi dai şi tu la b _ _ i de vreo 2, 3 ori şi dacă vezi că nu îi eşti de ajuns ce să faci...Pleci învins.
Fr3ak
sau înveţi să fu-i!

Ossiriss
Păi până înveţi să f _ _ i o găseşti cu vibratoru smile.gif
Fr3ak
bucură-te că nu te-a lăsat să dai de 2-3 ori la buci, şi apoi a plecat la altu. îţi dă o şansă. preferi să pupi după vibrator sau după o altă sculă?
Ossiriss
QUOTE(Fr3ak @ Jul 31 2006, 18:40) *
preferi să pupi după vibrator sau după o altă sculă?

Preferabil după a mea sleep.gif
Bebeluska
QUOTE(Ossiriss @ Aug 1 2006, 12:07) *
Preferabil după a mea sleep.gif

Ok deci ea daca te prinde ca iti faci o L**A, trebuie sa te paraseasca imediat, da?
Ossiriss
Păi de ce să îmi fac dacă ea mă satisface?

Bebeluska
QUOTE(Ossiriss @ Aug 1 2006, 14:20) *

Generalizam, asa cum si tu spuneai ca generalizezi acum ceva vreme...
danX
QUOTE(Ossiriss @ Aug 1 2006, 14:20) *

Poate pentru putina varietate. biggrin.gif

Pe mine chiar ma bate gandul sa iau unul. Evident nu pentru mine.
Tot pentru putina varietate.
Ossiriss
QUOTE(danX @ Aug 1 2006, 15:51) *
Poate pentru putina varietate. biggrin.gif

Pe mine chiar ma bate gandul sa iau unul. Evident nu pentru mine.
Tot pentru putina varietate.

L _ _ a nu este pentru varietate, este necesitate in lipsa de p _ _ _ a!
Vrei să spui că te-ai juca cu o bucata de plastic(sau alt material) in p _ _ _ ă la prietena ta în loc să îl introduci pe gogu acolo? w00t.gif
mianna
QUOTE(Ossiriss @ Aug 1 2006, 19:01) *
L _ _ a nu este pentru varietate, este necesitate in lipsa de p _ _ _ a!
Vrei să spui că te-ai juca cu o bucata de plastic(sau alt material) in p _ _ _ ă la prietena ta în loc să îl introduci pe gogu acolo? w00t.gif

copilas, sexul de calitate implica mai mult decat "o bag - o scot - o bag - o scot ... gataaa!" biggrin.gif

(sugestie: nu-ti reusesc cateva metafore in locul cuvintelor astea cu liniute? ca deja mi se par prea multe)
mufa
QUOTE(mianna @ Aug 1 2006, 19:13) *
copilas, sexul de calitate implica mai mult decat "o bag - o scot - o bag - o scot ... gataaa!" biggrin.gif
(sugestie: nu-ti reusesc cateva metafore in locul cuvintelor astea cu liniute? ca deja mi se par prea multe)

Tu nu vezi lui îi e teamă pînă și de o "biată bucată de plastic"? biggrin.gif
mianna
am scris io ceva mai sus parerea mea vis-a-vis de "barbatii" care nu agreeaza vibratorul biggrin.gif
mufa
QUOTE(mianna @ Aug 1 2006, 19:40) *
am scris io ceva mai sus parerea mea vis-a-vis de "barbatii" care nu agreeaza vibratorul biggrin.gif

Acum depinde. Dac-o văd pe doamna cu vibratorul prins în jurul taliei zîmbindu-mi pervers, s-ar putea s-o rup la fugă w00t.gif
mianna
hai c-o dam in scenarii cu bice si catuse biggrin.gif nu de alea vorbeam.
burgher
mie mi-ar place s-o prind cu un vibrator. mi-a mai trecut prin gand sa sugerez cate uneia jucarii din astea, dar n-am prea avut noroc.
Fr3ak
am fost în cluj şi este acolo un sexshop pe lângă care trecem destul de des, şi tot i-am zis să intrăm etc. da nu vroia, deci slabe şanse să o prind cu aşa ceva. dacă totuşi, cu atât mai mare surpriza biggrin.gif

ossiriss: am înţeles, preferi tradiţionalul, şi e dreptul tău. dar de ce te consideri trădat dacă femeia ta foloseşte un vibrator? ea se simte trădată când tu mănânci la restaurant?
Fr3ak
de ce nu-mi răspunzi la întrebare? eu chiar sunt curios...
Bocacio Junior
QUOTE(Andrei Andrei @ Jan 23 2006, 04:27) *
Eu chiar i-am propus sa cumparam un vibrator in regim 50%. Ea cu mine nu prea are orgasme si m-am gandit ca ea sa se joace cu vibratorul, o ajut si eu, "se rezolva", pe mine ma incita, ma rezolv si eu cu ea, inainte sau dupa, show complet si toata lumea fericita. Ehhh, dar e contra vibratorului, desi mi-a recunoscut ca i-ar place. Cred ca daca ar fi cadou ar fi ok pt ea. Cred ca daca fiecare femeie ar primi cadou cate un vibrator cu dimensiuni reglabile ar fi mai multe zambete la femei si mult mai putine la barbati. console.gif

Am avut mai demult o aventura cu o fata din dr taberei care avea un vibrator, argintiu, simplu de forma asemanatoare cu o eprubeta. Il primise cadou de la alt pu..rau. Nu mai vazusem pe viu un vibrator (la acea vreme invazia vibratoarelor in Romania nu luase amploare) smile.gif . Isi uitase bateriile in el si nu mai functiona. Se oxidasera lamelele de contact cu bateriiile. Le-am curatat si a functionat pe urma. Ideea e ca m-a incitat mai mult fata fiindca avea vibrator. coolspeak.gif

acuma ai prietena? pana acuma ziceai ca o arzi cu 3 deodata care nu au legatura cu viata ta...laugh.gif
MasterOfDark
despre butt puguri ce parere aveti
kretzu77
QUOTE(Fr3ak @ Aug 2 2006, 00:56) *
ea se simte trădată când tu mănânci la restaurant?

s-ar putea ca orgoliul masculin sa fie mai mare decat cel feminin
sau
daca nu o iei si pe ea, cred ca da (va crede ca o inseli)
coolspeak.gif
Fr3ak
QUOTE(kretzu77 @ Sep 9 2006, 00:20) *
s-ar putea ca orgoliul masculin sa fie mai mare decat cel feminin
sau
daca nu o iei si pe ea, cred ca da (va crede ca o inseli)

Nu am zis că nu mănânci deloc acasă...dar din când în când mai mânci la restaurant. Cred că înțelegi analogia cu topicul...
kretzu77
QUOTE(Fr3ak @ Sep 9 2006, 00:29) *
Cred că înțelegi analogia cu topicul...

yep
dar m-am saturat sa dau dreptate altora tongue.gif
bogdanan
QUOTE(Fr3ak @ Sep 9 2006, 00:29) *
Nu am zis că nu mănânci deloc acasă...dar din când în când mai mânci la restaurant. Cred că înțelegi analogia cu topicul...

...oare la restaurant e mai bun ca la mama* acasa?

* - iubita
mianna
QUOTE(bogdanan @ Sep 9 2006, 00:38) *
...oare la restaurant e mai bun ca la mama* acasa?

* - iubita

e altfel, mey. asta-i conceptul care le scapa multora smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.