Cum fac sa imi rezerv un loc de parcare de domiciliu?
Pagini: 1, 2, 3, 4

kiphtea69

S-a mai modificat ceva in legatura cu intervalul in care locul de parcare e exclusiv al tau ? (eu stau in sect 4) O a doua problema e daca respectivul e , sa zicem, intre orele 21-7 pe locul tau si tu il blochezi , daca te reclama, iei amenda ?
XZY
QUOTE (kiphtea69 @ Jan 19 2009, 13:55) *
S-a mai modificat ceva in legatura cu intervalul in care locul de parcare e exclusiv al tau ? (eu stau in sect 4) O a doua problema e daca respectivul e , sa zicem, intre orele 21-7 pe locul tau si tu il blochezi , daca te reclama, iei amenda ?

Eu stau tot in sectorul 4. Am contract de inchiriere a unui loc in parcarea de resedinta din 2007. In contract NU se specifica nicaieri intervalul orar in care pot parca masina exclusiv. Se deduce ca am drept de folosinta permanent asupra acelui loc de parcare. In contractele mai noi este specificat vreun interval orar anume?
Last news: daca titularul din CIV nu e persoana care locuieste la adresa respectiva, nu poate primi loc in parcarea de resedinta. Ce vor face cei cu masinile luate in leasing? Sursa: stirile Antena 1 de la ora 19.

blocatar
Salutare,

Stau in sectorul 4, si am fost la Primarie sa ma interesez pentru un loc de parcare. Am ajuns frumusel la Camera 8, la dna Sabina, parca, si cand am intrebat de un loc de parcare, pe starda la care stau, mi-a zis din usa ca nu mai sunt locuri...
Dupa insistente, mi-a aratat pana la urma un dosar in care a cautat 5 minute, ca in blocul in care stau sunt nu stiu cate locuri de parcare date.
Ideea este ca am aflat ca un vecin se muta din bloc si avea loc de parcare.
Cum se procedeaza daca vreau sa obtin eu locul lui de parcare ?

Multumesc.
aeon
o spaguta mica sau un pumn mare in masa si scandal pe holuri ar putea sa rezolve.
k0rtezo
Cu o ciocolata cred ca o rezolvi pe doamna.
barcea
e undeva in lege stipulat ca trebuie sa aiba drumul/aleea 8,5m ca sa se poata trasa locuri de parcare paralele cu bordura?
8,5 m rezultati din:2,5m cat ocupa masina si 6m MINIM cat trebe sa ramana din drum/alee! excl.gif
barcea
revin cu o schema biggrin.gif
cunoaste cineva legea?poate primaria inchiria locuri de parcare pt masinile rosii?vreau sa fac o cerere pt trasare si marcare a locurilor cu pricina smile.gif
Click pentru a vizualiza atașamentul
straduta cred ca poarta denumirea de 'alee de acees'.este situata in spatele blocuriloe si are latimea de 6 m.oare e legal sau nu ca primaria sa ne inchirieze locurile alea?

Reclama
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Pagini: 1, 2, 3, 4
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.