SieHorten
12th May 2006, 17:10
Fratilor, vine duminica! 14 mai, o punem de-o vorba? un local prin centru, sa punem tara la cale...
again
12th May 2006, 19:49
io ma duc in recunoastere pe la busteni weekendul asta, daca dau de ceva , dau un tzar
wanda
14th May 2006, 02:04
helu,
ce se mai aude? ca imi place ideea asta cu scormonirea catacombelor bucurestiului...
daca e "facubila" chestia asta, u can count me in.
spre castelul fetei in alb, ciresari!
again
15th May 2006, 23:30
astazi a fost prima mica expeditie ... la urmatoarea vom face si poze/filme
inca mai cautam oameni
SieHorten
16th May 2006, 18:57
Nu mai zice nimeni nimic? Acum cateva luni erati tare dornici de aventura! Dar documentarea cere timp si oameni...
Asteptam...
SieHorten
17th May 2006, 19:19
A doua strigare:
Duminica 21 mai, intalnirea celor care vor sa participe la explorarea catacombelor Bucurestiului. Deocamdata nu se stie decat ca va fi undeva in jur de ora 16. Pentru detalii si sugestii, dati un semn.
Ciresarii reloaded va steapta!
wanda
12th June 2006, 09:20
QUOTE(SieHorten @ May 17 2006, 20:19)

A doua strigare:
Duminica 21 mai, intalnirea celor care vor sa participe la explorarea catacombelor Bucurestiului. Deocamdata nu se stie decat ca va fi undeva in jur de ora 16. Pentru detalii si sugestii, dati un semn.
Ciresarii reloaded va steapta!

Ati fost? V-ati "catacombat"? Mai faceti?
Astept cu nerabdare detalii, ca vreau si eu sa merg
barbosa
12th June 2006, 09:25
QUOTE(wanda @ Jun 12 2006, 10:20)

Ati fost? V-ati "catacombat"? Mai faceti?
Astept cu nerabdare detalii, ca vreau si eu sa merg

au fost si nu s-au mai intors...
cine stie ce monstri au trezit la viata.
wanda
12th June 2006, 15:12
SieHorten
13th June 2006, 16:58
aaaaaa....si-am murit...
Au fost neste ture scurte, fara prea mari rezultate. Dar, vine vara, oamenii au treburi, asa ca probabil mai dureaza...
blackdeath22
13th June 2006, 17:29
partial off-topic:daca stie cineva ceva de genu asta si in timisoara il rog sa imi dea un pm sau sa ma contacteze pe id-u:serban_voda
dixy
14th June 2006, 21:19
Aş merge şi eu dacă se mai organizează ceva. Ştiu şi o intrare.
crest
15th June 2006, 17:42
salutare oameni! sunt foarte interesatde chestia asta
dar despre reteaua de la metrou nu stiti nimic? as dori sa discutam despre asta
va las si un id de mess : havetrustornot
dixy
16th June 2006, 12:05
Poate are cineva timp să facă un grup de yahoo, să ne adunăm toţi cei interesaţi şi să cenralizăm datele.
crest
16th June 2006, 12:12
dixy ai un id de mess? as dori sa vb ceva cu tine
cristis1
6th July 2006, 22:32
Salutare tuturor,
Tocmai faceam cautari pe internet despre retelele de tuneluri de prin Bucuresti. Ma asteptam sa gasesc ceva mai multe informatii, dar mai ales in ceea ce priveste tunelele "secrete", se pare ca aceste informatii sunt secret de stat. In fine, am dat peste acest fir de discutii.
Tocmai voi da un mesaj de mail initiatorului acestei discutii pentru a ma inscrie "oficial" in aceasta miscare. Initiativa de a crea un grup mi se pare binevenita.
Se pare ca statia de metrou si zona Izvor ar avea o mare densitate de tuneluri "cu destinatii speciale". Astazi cand hoinaream prin Gradina Botanica, am vazut intr-un colt niste aerisiri de metrou, iar in afara gradinii, este o coborare in subteran, dimensionata pentru autovehicule. La capatul acestei coborari este o usa mare, prin crapaturile careia se vede o incapere mare, luminata cu neon, etc.
Are cineva informatii mai multe despre aceasta intrare?
CS.
Kent_ro
13th July 2006, 00:51
[b][i]
Salutare lume !!!
Am revenit si de data asta sunt mai hotarat ca niciodata sa ne organizam asa cum trebuie.
Sfatuiesc pe acei ce au chef de acel misto de doua parale sa paraseasca acest topic altfel voi cere moderatorilor sa restrictioneze accesul pe forum ( stiti ca este posibil) .
Pentru inceput astept sa fiu contactat de cei interesati pe yahoo messenger la adresa vick_st2000
Pentru cei care nu cunosc , tin sa mentionez faptul ca deja s-au facut cateva ture dar au avut strict caracter de acomodare a echipei.
ATENTIE !!! NU VOR FI ACCEPTATI MINORI IN ACEASTA ORGANIZATIE
VA ASTEPTAM
Angelle
13th July 2006, 05:39
una dintre intrari este la Parcul Operei Fix langa intrarea in Opera Cladire
cum vii din spre statia de autobuz " facultatea dedrept " undeva in stanga....
inside_spy
13th July 2006, 09:33
@Kent_ro Fotografii, ceva? M-ar tenta ideea sa ma alatur grupului!
wanda
15th July 2006, 02:10
@Kent_ro: Sfatuiesc pe acei ce au chef de acel misto de doua parale sa paraseasca acest topic altfel voi cere moderatorilor sa restrictioneze accesul pe forum ( stiti ca este posibil) .
Hei! M-am simtit cu musca pe caciula, ca am facut misto
Cata solemnitate, bai ciresarilor....
Asta nu inseamna ca nu vorbesc serios cand spun ca vreau sa particip!
crest
22nd July 2006, 14:21
cristis1, am intrat prin ambele intrari . si prin pasajul care duce in jos, usa din stanga, si pe o intrare de la suprafata asemenea unui canal. ce am gasit acolo, pur si simplu un spatiu tehnic, de ventilatie a tuneleului dintre eroilor si politehnica.
niste poze de la locatie
Click pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentulClick pentru a vizualiza atașamentul
blackdeath22
4th September 2006, 17:59
ceva nou?
ati mai facut ceva expeditii?
themadman
6th October 2006, 03:03
va salut!
facand niste cercetari am dat de acest forum
ce stiti despre bateria/fortul sau ce o fi de la Magurele?
abancor
6th October 2006, 15:37
Eu stiu ca se depozitau acolo deseuri radioactive. Vezi ca e un link in paginile de mai inainte spre un forum unde forturile sunt bine documentate, un forum legat de razboiul 2 parca.
Reign_of_nothing
5th January 2007, 20:00
salut e 5 ianuarie 2007..sper ca nu am aterizat prea tarziu....nu stiu nimic special despre catacombe..sau linii de metrou suplimentare..dar m-au atras din totdeauna si mereu am avrut sa aflu ce e cu ele.la fel ca orice lucru care imi este ascuns...tot ce stiu e ca la metrou cand vii dinspre crangasi inspre semanatoarea,inainte sa intrii in statie se mai face o ramura care dupa cum mi-am imaginat-o eu pe harta se duce spre fabricile de la semanatoare.dupa cum am spus nu stiu nimic special dar sunt primul care vrea sa mergem oriunde..va pot pune la dispozitite aparat profesional trepied lumina..cam tot ce ne trebuie si nu dau inapoi odata ce ma bag intr-o chestie asa ca astept sa fiu contactat alex_alias_the_grinch .. p.s: am peste 18 ani:D salut
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.