catacombe
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6

c_cris85

Intr-un documentar despre Ceausescu se vorbeste despre aceste catacombe, pe care acesta le-a extins (deci o retea exista deja) si se mentioneaza ca daca le-ar fii folosit, in loc sa fuga cu elicopterul, ar fii avut sanse mai mari sa scape!
again
daca si astea-s catacombe ... astea fac parte ori de la metrou ori de la canalizare, noi ne asteptam sa gasim galerii inalte de 3-4 m, pavate,fara lumina, tevi ...

c_cris85
astea sunt catacombele si buncarele construite de Ceausescu asa cum sunt prezentate in documentarul respectiv.
The.1
Am vazut si eu documentarul, este facut de un englez, realizat de BBC daca nu ma insel. A fost prezentat prima oara la Silviu Brucan in emisiune, "Profetii despre trecut". Interesant.
cosmin09
prin catacombele alea nu prea poti sa intrii s-a zis la stiri odata ca exista grilaje de fier care impiedica accesul sau ceva de genu...
Valentynus
QUOTE(cosmin09 @ Feb 24 2006, 13:45) *
prin catacombele alea nu prea poti sa intrii s-a zis la stiri odata ca exista grilaje de fier care impiedica accesul sau ceva de genu...

S-a notat! Aducem una bucata autogen/aparat sudura!
Altceva?
Kent_ro
QUOTE(Valentynus @ Feb 24 2006, 15:35) *
S-a notat! Aducem una bucata autogen/aparat sudura!
Altceva?

Sa-nteleg ca te bagi si tu ?

theSefirah
si tot asa pana o sa va dati seama ca ar trebui sa fiti echipati din cap pana in picioare
gcm
[quote name='shanti' date='Feb 23 2006, 22:25' post='1281090']
Exista o mica rubrica zilnica la Radio Romania Cultural se numeste "Unde iesim in Bucuresti" realizata de scriitorul Bogdan Ghiu.
Unchiuleeee ! coolspeak.gif
m3gistus

Ati facut expeditia?
SieHorten
Salutare fratilor...

Vad ca de ceva vreme n-ati mai scris nimicutza p' aici. Eu acum am dat de voi si am reinceput sa sper ca s-ar putea concretiza tura pe care vreau s-o fac de multa vreme...Haideti sa ne gasim intr-o zi, sa vedem ce se poate face.

Pan' atunci, numa' bine!
MasterOfDark
sal fratilor , cind merem sa hoinarim prin catacombe ? smile.gif idmess tancuandrei2003 vorbib , stabilim ne intilnim si trecem la atac
rex
QUOTE(SieHorten @ May 9 2006, 12:57) *
Salutare fratilor...

Vad ca de ceva vreme n-ati mai scris nimicutza p' aici.

cred ca nu s-a mai intors nimeni din catacombe. coolspeak.gif
again
ati vrea voi
SieHorten
cred ca nu s-a mai intors nimeni din catacombe

Bun asa Rex!!! laugh.gif

Hai sa mergem la o cautare... naughty.gif
again
sa nu intrati dinspre vacaresti sper centru, ca pe la jumate, ies din dreapta capcane cu tepi smile.gif
SieHorten
Nu ma, alea's in Tei! Acolo e placa aia care te izbeste de tavan!! tongue.gif
rex
QUOTE(SieHorten @ May 10 2006, 22:03) *
Bun asa Rex!!! laugh.gif

Hai sa mergem la o cautare... naughty.gif

de ce, sa ne pierdem si noi prin catacombe?
lasa-i doar pe ei. probabil peste cateva sute de ani cand vor mai intra ceva exporatori, le vor gasi oasele pe acolo.
dia11m
Pana la urma ati fost? Ca daca nu... vreau sa vin si eu..neaparat smile.gif
MasterOfDark
te asteptram
barbosa
again...vad ca esti cam tacut. v-a prins cineva pe acolo, sau ce s-a intamplat? sau nu ati mai fost deloc. cool.gif
SieHorten
Mai oamenilor, a venit caldura (cica)...Haideti sa ne strangem undeva, la o terasa, sa vina fiecare cu ce material are si sa o punem de o discutie mai serioasa si de-o actiune. Ca, lasand la o parte faptul ca pierdem timpul aiurea, mai ajungem si de rasul lui Rex tongue.gif

So pa ei, Rex! coolspeak.gif
malonga
Au facut un pact - au jurat sa nu povesteasca niciodata nimanui ce s-a intamplat atunci acolo... nimeni nu i-ar crede... nimeni nu ar intelege... devil.gif Nimeni nu i-ar putea rosti numele...
SieHorten
Hahahahahaha!

Ia uitati-va p' aici, ca mai sunt si alti impatimiti:

http://www.worldwar2.ro/forum/index.php?sh...=30&#entry49856
dia11m
Prin 4 iulie ajung in Romania...daca nu mergeti pana atunci...vin sigur..sa ma puneti pe lista biggrin.gif ..abia astept smile.gif
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.