catacombe
Pages: 1, 2, 3

c_cris85
Intr-un documentar despre Ceausescu se vorbeste despre aceste catacombe, pe care acesta le-a extins (deci o retea exista deja) si se mentioneaza ca daca le-ar fii folosit, in loc sa fuga cu elicopterul, ar fii avut sanse mai mari sa scape!
again
daca si astea-s catacombe ... astea fac parte ori de la metrou ori de la canalizare, noi ne asteptam sa gasim galerii inalte de 3-4 m, pavate,fara lumina, tevi ...
c_cris85
astea sunt catacombele si buncarele construite de Ceausescu asa cum sunt prezentate in documentarul respectiv.
The.1
Am vazut si eu documentarul, este facut de un englez, realizat de BBC daca nu ma insel. A fost prezentat prima oara la Silviu Brucan in emisiune, "Profetii despre trecut". Interesant.
cosmin09
prin catacombele alea nu prea poti sa intrii s-a zis la stiri odata ca exista grilaje de fier care impiedica accesul sau ceva de genu...
Valentynus
QUOTE(cosmin09 @ Feb 24 2006, 13:45) *
prin catacombele alea nu prea poti sa intrii s-a zis la stiri odata ca exista grilaje de fier care impiedica accesul sau ceva de genu...

S-a notat! Aducem una bucata autogen/aparat sudura!
Altceva?
Kent_ro
QUOTE(Valentynus @ Feb 24 2006, 15:35) *
S-a notat! Aducem una bucata autogen/aparat sudura!
Altceva?

Sa-nteleg ca te bagi si tu ?
theSefirah
si tot asa pana o sa va dati seama ca ar trebui sa fiti echipati din cap pana in picioare
gcm
[quote name='shanti' date='Feb 23 2006, 22:25' post='1281090']
Exista o mica rubrica zilnica la Radio Romania Cultural se numeste "Unde iesim in Bucuresti" realizata de scriitorul Bogdan Ghiu.
Unchiuleeee ! coolspeak.gif
m3gistus
Ati facut expeditia?
SieHorten
Salutare fratilor...

Vad ca de ceva vreme n-ati mai scris nimicutza p' aici. Eu acum am dat de voi si am reinceput sa sper ca s-ar putea concretiza tura pe care vreau s-o fac de multa vreme...Haideti sa ne gasim intr-o zi, sa vedem ce se poate face.

Pan' atunci, numa' bine!
MasterOfDark
sal fratilor , cind merem sa hoinarim prin catacombe ? smile.gif idmess tancuandrei2003 vorbib , stabilim ne intilnim si trecem la atac
rex
QUOTE(SieHorten @ May 9 2006, 12:57) *
Salutare fratilor...

Vad ca de ceva vreme n-ati mai scris nimicutza p' aici.

cred ca nu s-a mai intors nimeni din catacombe. coolspeak.gif
again
ati vrea voi
SieHorten
cred ca nu s-a mai intors nimeni din catacombe

Bun asa Rex!!! laugh.gif

Hai sa mergem la o cautare... naughty.gif
again
sa nu intrati dinspre vacaresti sper centru, ca pe la jumate, ies din dreapta capcane cu tepi smile.gif
SieHorten
Nu ma, alea's in Tei! Acolo e placa aia care te izbeste de tavan!! tongue.gif
rex
QUOTE(SieHorten @ May 10 2006, 22:03) *
Bun asa Rex!!! laugh.gif

Hai sa mergem la o cautare... naughty.gif

de ce, sa ne pierdem si noi prin catacombe?
lasa-i doar pe ei. probabil peste cateva sute de ani cand vor mai intra ceva exporatori, le vor gasi oasele pe acolo.
dia11m
Pana la urma ati fost? Ca daca nu... vreau sa vin si eu..neaparat smile.gif
MasterOfDark
te asteptram
barbosa
again...vad ca esti cam tacut. v-a prins cineva pe acolo, sau ce s-a intamplat? sau nu ati mai fost deloc. cool.gif
SieHorten
Mai oamenilor, a venit caldura (cica)...Haideti sa ne strangem undeva, la o terasa, sa vina fiecare cu ce material are si sa o punem de o discutie mai serioasa si de-o actiune. Ca, lasand la o parte faptul ca pierdem timpul aiurea, mai ajungem si de rasul lui Rex tongue.gif

So pa ei, Rex! coolspeak.gif
malonga
Au facut un pact - au jurat sa nu povesteasca niciodata nimanui ce s-a intamplat atunci acolo... nimeni nu i-ar crede... nimeni nu ar intelege... devil.gif Nimeni nu i-ar putea rosti numele...
SieHorten
Hahahahahaha!

Ia uitati-va p' aici, ca mai sunt si alti impatimiti:

http://www.worldwar2.ro/forum/index.php?sh...=30&#entry49856
dia11m
Prin 4 iulie ajung in Romania...daca nu mergeti pana atunci...vin sigur..sa ma puneti pe lista biggrin.gif ..abia astept smile.gif
SieHorten
Fratilor, vine duminica! 14 mai, o punem de-o vorba? un local prin centru, sa punem tara la cale...
again
io ma duc in recunoastere pe la busteni weekendul asta, daca dau de ceva , dau un tzar
wanda
helu,

ce se mai aude? ca imi place ideea asta cu scormonirea catacombelor bucurestiului...
daca e "facubila" chestia asta, u can count me in.

spre castelul fetei in alb, ciresari! bounce.gif
again
astazi a fost prima mica expeditie ... la urmatoarea vom face si poze/filme

inca mai cautam oameni
SieHorten
Nu mai zice nimeni nimic? Acum cateva luni erati tare dornici de aventura! Dar documentarea cere timp si oameni...

Asteptam...
SieHorten
A doua strigare:

Duminica 21 mai, intalnirea celor care vor sa participe la explorarea catacombelor Bucurestiului. Deocamdata nu se stie decat ca va fi undeva in jur de ora 16. Pentru detalii si sugestii, dati un semn.

Ciresarii reloaded va steapta! laugh.gif
wanda
QUOTE(SieHorten @ May 17 2006, 20:19) *
A doua strigare:

Duminica 21 mai, intalnirea celor care vor sa participe la explorarea catacombelor Bucurestiului. Deocamdata nu se stie decat ca va fi undeva in jur de ora 16. Pentru detalii si sugestii, dati un semn.

Ciresarii reloaded va steapta! laugh.gif

Ati fost? V-ati "catacombat"? Mai faceti?
Astept cu nerabdare detalii, ca vreau si eu sa merg worthy.gif
barbosa
QUOTE(wanda @ Jun 12 2006, 10:20) *
Ati fost? V-ati "catacombat"? Mai faceti?
Astept cu nerabdare detalii, ca vreau si eu sa merg worthy.gif

au fost si nu s-au mai intors... confusedsmiley.png cine stie ce monstri au trezit la viata. laugh.gif
wanda
QUOTE(barbosa @ Jun 12 2006, 10:25) *
au fost si nu s-au mai intors... confusedsmiley.png cine stie ce monstri au trezit la viata. laugh.gif

Daaa... banuiesc ce monstri salasluiesc in canalele si scurgerile de p-acilea la noi la capitala... puke.gif

poate le-a placut, mai stii laugh.gif

vrem si nooooiii w00t.gif
SieHorten
aaaaaa....si-am murit... tongue.gif

Au fost neste ture scurte, fara prea mari rezultate. Dar, vine vara, oamenii au treburi, asa ca probabil mai dureaza...
blackdeath22
partial off-topic:daca stie cineva ceva de genu asta si in timisoara il rog sa imi dea un pm sau sa ma contacteze pe id-u:serban_voda
dixy
Aş merge şi eu dacă se mai organizează ceva. Ştiu şi o intrare.
crest
salutare oameni! sunt foarte interesatde chestia asta smile.gif dar despre reteaua de la metrou nu stiti nimic? as dori sa discutam despre asta
va las si un id de mess : havetrustornot
dixy
Poate are cineva timp să facă un grup de yahoo, să ne adunăm toţi cei interesaţi şi să cenralizăm datele.
crest
dixy ai un id de mess? as dori sa vb ceva cu tine smile.gif
cristis1
Salutare tuturor,

Tocmai faceam cautari pe internet despre retelele de tuneluri de prin Bucuresti. Ma asteptam sa gasesc ceva mai multe informatii, dar mai ales in ceea ce priveste tunelele "secrete", se pare ca aceste informatii sunt secret de stat. In fine, am dat peste acest fir de discutii.

Tocmai voi da un mesaj de mail initiatorului acestei discutii pentru a ma inscrie "oficial" in aceasta miscare. Initiativa de a crea un grup mi se pare binevenita.

Se pare ca statia de metrou si zona Izvor ar avea o mare densitate de tuneluri "cu destinatii speciale". Astazi cand hoinaream prin Gradina Botanica, am vazut intr-un colt niste aerisiri de metrou, iar in afara gradinii, este o coborare in subteran, dimensionata pentru autovehicule. La capatul acestei coborari este o usa mare, prin crapaturile careia se vede o incapere mare, luminata cu neon, etc.

Are cineva informatii mai multe despre aceasta intrare?

CS.
Kent_ro
[b][i]
Salutare lume !!!
Am revenit si de data asta sunt mai hotarat ca niciodata sa ne organizam asa cum trebuie.
Sfatuiesc pe acei ce au chef de acel misto de doua parale sa paraseasca acest topic altfel voi cere moderatorilor sa restrictioneze accesul pe forum ( stiti ca este posibil) .
Pentru inceput astept sa fiu contactat de cei interesati pe yahoo messenger la adresa vick_st2000
Pentru cei care nu cunosc , tin sa mentionez faptul ca deja s-au facut cateva ture dar au avut strict caracter de acomodare a echipei.

ATENTIE !!! NU VOR FI ACCEPTATI MINORI IN ACEASTA ORGANIZATIE

VA ASTEPTAM
Angelle
una dintre intrari este la Parcul Operei Fix langa intrarea in Opera Cladire

cum vii din spre statia de autobuz " facultatea dedrept " undeva in stanga....
inside_spy
@Kent_ro Fotografii, ceva? M-ar tenta ideea sa ma alatur grupului!
wanda
@Kent_ro: Sfatuiesc pe acei ce au chef de acel misto de doua parale sa paraseasca acest topic altfel voi cere moderatorilor sa restrictioneze accesul pe forum ( stiti ca este posibil) .

Hei! M-am simtit cu musca pe caciula, ca am facut misto biggrin.gif
Cata solemnitate, bai ciresarilor....
Asta nu inseamna ca nu vorbesc serios cand spun ca vreau sa particip! peacefingers.gif
crest
cristis1, am intrat prin ambele intrari . si prin pasajul care duce in jos, usa din stanga, si pe o intrare de la suprafata asemenea unui canal. ce am gasit acolo, pur si simplu un spatiu tehnic, de ventilatie a tuneleului dintre eroilor si politehnica.
niste poze de la locatie
Click to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachmentClick to view attachment
blackdeath22
ceva nou?
ati mai facut ceva expeditii?
themadman
va salut!
facand niste cercetari am dat de acest forum

ce stiti despre bateria/fortul sau ce o fi de la Magurele?
abancor
Eu stiu ca se depozitau acolo deseuri radioactive. Vezi ca e un link in paginile de mai inainte spre un forum unde forturile sunt bine documentate, un forum legat de razboiul 2 parca.
Reign_of_nothing
salut e 5 ianuarie 2007..sper ca nu am aterizat prea tarziu....nu stiu nimic special despre catacombe..sau linii de metrou suplimentare..dar m-au atras din totdeauna si mereu am avrut sa aflu ce e cu ele.la fel ca orice lucru care imi este ascuns...tot ce stiu e ca la metrou cand vii dinspre crangasi inspre semanatoarea,inainte sa intrii in statie se mai face o ramura care dupa cum mi-am imaginat-o eu pe harta se duce spre fabricile de la semanatoare.dupa cum am spus nu stiu nimic special dar sunt primul care vrea sa mergem oriunde..va pot pune la dispozitite aparat profesional trepied lumina..cam tot ce ne trebuie si nu dau inapoi odata ce ma bag intr-o chestie asa ca astept sa fiu contactat alex_alias_the_grinch .. p.s: am peste 18 ani:D salut
Pages: 1, 2, 3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.