nu_sunt_ozzy
27th March 2008, 19:40
DIN PARTEA LUI RULES_SUCK:
"cine vrea sa intre in "tunelul" de la opera intalnirea este joi dimineata la 9:30 in fata la opera "
diavolos
30th March 2008, 01:19
salutare tuturor..am fost zilele trecute cu niste prieteni la catacomba din magurele..sau mai exact una dintre ele..sinistru rau...
lestatis
19th April 2008, 18:40
salutare tuturor, ati dat cumva de Catacombele si subteranele Bucurestilor a lui Paul Filip? ati auzit macar de cartea asta?
gusteru
21st April 2008, 18:48
QUOTE (diavolos @ Mar 30 2008, 01:19)

salutare tuturor..am fost zilele trecute cu niste prieteni la catacomba din magurele..sau mai exact una dintre ele..sinistru rau...
detalii, poze ceva?
doruhvb
26th April 2008, 08:33
Daca tot v-ati "dezvoltat" cu ajutorul acestui topic macar sa scrieti tot aici in ce stadiu sunteti?
Ati facut o asociatie macar?
Aveti nevoie de sponsori?
Va astept cu info...
Altaris
26th April 2008, 10:14
Din ceea ce am auzit si eu pe la profesorii de istorie de la mine in scoala, chiar si in Bacau sunt astfel de catacombe si sunt folosite ca adapost anti-atomic. Pana acum se spune ca o intrare este sub hotelul Decebal iar cealalta ... parca in Letea.
NightSeeker
28th April 2008, 02:18
Eu am totusi cateva intrebari:
1) Acesta discutie a inceput in 2006 si suntem in 2008. A facut cineva ceva pana acum?
2) Intrarea in aceste tunele nu este ilegala? Nu putem ajunge arestati daca suntem prinsi in tunele?
3) A zis cineva la un moment dat ca in multe astfel de adaposturi subterane (tunele etc.) se depozitau deseuri chimice. Nu v-ati pus problema asta, ca s-ar putea sa dati peste deseuri fara sa stiti?
Altaris
1st May 2008, 12:10
QUOTE (NightSeeker @ Apr 28 2008, 03:18)

Eu am totusi cateva intrebari:
1) Acesta discutie a inceput in 2006 si suntem in 2008. A facut cineva ceva pana acum?
2) Intrarea in aceste tunele nu este ilegala? Nu putem ajunge arestati daca suntem prinsi in tunele?
3) A zis cineva la un moment dat ca in multe astfel de adaposturi subterane (tunele etc.) se depozitau deseuri chimice. Nu v-ati pus problema asta, ca s-ar putea sa dati peste deseuri fara sa stiti?
Eu stiam ca in unele se depoziteaza rezerve de hrana in caz de doamne-fereste.
Rules_suck
1st May 2008, 17:15
lestatis
27th May 2008, 19:52
QUOTE (gusteru @ Apr 21 2008, 19:48)

detalii, poze ceva?
L-am sunat pe autorul cartii.. si, din pacate nu are fonduri pt a o publica
..doar in stadiu de manuscris. O sa apara ea curand (sper) si n-ar trebui omisa.
Rules_suck
27th May 2008, 19:56
De unde o putem citi?
Rules_suck
29th May 2008, 14:37
ai disparut ?
Rules_suck
29th May 2008, 22:53
Vrea cineva de pe acest forum sa intram?
maddog_latrau
31st May 2008, 02:11
QUOTE (Rules_suck @ May 29 2008, 23:53)

Vrea cineva de pe acest forum sa intram?
Da eu. cred ca mai adun si niste oameni
Am mai vb cu unii care vroiau sa se duca dar s-au sucit.
daca mai intrii pe forum da-mi un add pe mess "maddog_latrau" sa vb.
lestatis
31st May 2008, 16:59
M-am intalnit prin bellu intamplator azi cu autorul cartii mentionate mai sus, Paul Filip, si am adus vorba de subiectu asta, cum ca i-a fost atrasa atentia asupra publicarii cartii deoarece ar da multe lucruri in vileag si ar suna periculos pt unii. N-are fonduri pt publicarea carti. Tin sa mentionez ca omul despre care vorbim e in varsta si spune ca a umblat destule labirinturi din astea, cum ca sunt unele catacombe cu arcuri in leagan pe unde se puteau trece si 2 carute bara la bara. Acestea ar data chiar din perioada lui Matei Basarab.. de citit, momentan nu gasesc solutii, cum am putea..sunt doar manuscrisele lui. Cert este ca sunt valoroase.
Rules_suck
31st May 2008, 17:48
Xeroxuri?
Sau vrea sa ramana un ilustru necunoscut? Daca un editor o sa le gaseasca vlorose o sa i le publice.
lestatis
31st May 2008, 18:01
QUOTE (Rules_suck @ May 31 2008, 18:48)

Xeroxuri?

Sau vrea sa ramana un ilustru necunoscut? Daca un editor o sa le gaseasca vlorose o sa i le publice.

cand am sa-l mai vad o sa-i fac propunerea asta (cu xeroxurile)
am sa vad:)
treaba cu editorii, nu sunt chiar atat de sigur. nu e un fel de cod "al lui da vinci". ar face valva in randu urbanistilor, dar asta inseamna un secret de stat si sunt altii care manipuleaza totul, nu pt ca ar face ei ceva (nu discut cand ar face) ci doar pt ca unii ii stiu de frica, iar asta e dobitocenie:)
Rules_suck
31st May 2008, 21:47
Editorii de-abia asteapt un "secret de stat". Cartile cu secrete de stat sunt sbotate in tipografi si la difuzare [mai ales la difuzare].
lestatis
1st June 2008, 08:20
QUOTE (Rules_suck @ May 31 2008, 22:47)

Editorii de-abia asteapt un "secret de stat". Cartile cu secrete de stat sunt sbotate in tipografi si la difuzare [mai ales la difuzare].
atunci sa se distreze cum stiu ei mai bine
)
Blackhawk
2nd June 2008, 06:50
QUOTE (lestatis @ May 31 2008, 17:59)

M-am intalnit prin bellu intamplator azi cu autorul cartii mentionate mai sus, Paul Filip, si am adus vorba de subiectu asta, cum ca i-a fost atrasa atentia asupra publicarii cartii deoarece ar da multe lucruri in vileag si ar suna periculos pt unii.
Decat sa n-o scoata deloc poate s-o publice pe net prin metodele bine cunoscute de distribuire in masa 
Chiar pacat..
lestatis
2nd June 2008, 14:37
QUOTE (Blackhawk @ Jun 2 2008, 07:50)

Chiar pacat..
nu e totu pierdut
Jigodie
13th July 2008, 21:01
Daca mai sunt impatimiti ai iesirilor prin locuri interesante din Bucuresti si imprejurimi, sa intre AICI si sa se alature echipei.
dolceboss
25th October 2008, 16:54
nu e chiar asa sinistru in catacombele de la magurele aseara am fost eram si fumat si n'am patit nk doar ca la un momendat ajungi sa numai ai drum pt ca ori e surpat ori e infundat ori sunt gaini moarte si caini jupuiti de la satanisti... daca e cineva dornic de aventura asta astept sa ne strangem cat mai multi
sa merem... :* dolc3_baiat id
calin_muntenita
3rd December 2008, 22:47
am citit tot ce a-ti scris, si v-am dat add la id-urile gasite aici, sper sa vorbim si poate facem si ceva inafara sa vorbim.
Ne gasim pe mess, catacombele e id-ul meu
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.