Airbag
14th January 2006, 11:07
Sal at all
Sint nou pe forum si as dori sa stiu cam cit ar costa un web site ca si cel din titlul topicului.
As vrea sa aud si opinii in legatura cu design-ul site-ului,programe si alte detalii tehnice.Site-ul ar servi pentru vinzarea de articole de modelism cu posibilitatea alegerii produsului printr-un search engine deasemeni cos de cumparare cu totalul sumei articolelor cumparate.Fara plata cu carduri.
Si de ce am mai uitat cred ca un logo de firma ar fi el necesar.
Va astept opiniile
Stima
cornelyu
15th January 2006, 01:01
daca o sa dai si cateva exemple de situri cu articole de modelism (ia ex. de la modelism international, ro), poate o sa-ti spun exact cat te costa, ca si termenul de livrare
Airbag
15th January 2006, 10:05
www.lindinger.at
www.rhc.ro
www.aeromodelism.com
Eu as vrea pentru inceput ceva simplu si la obiect fara forum sau rubrici inutile.
Coperta site-ului cum s-ar zice cu niste poze care sa arate specificul.In stinga rubricile obisnuite home,
despre noi, contact etc.
Tot in stinga rubricille care arata principalele domenii:aero,navo,auto,rachetomodelism.Cu clicul pe fiecare
domeniu se vor arata produsele si accesoriile.Cu clicul pe produs sau accesoriu ar trebui sa apara si o poza
cu produsul respectiv sa-si dea omu seama despre ce este vorba.Si inainte sa apara poza cu descrierea
produsului in dreapta sa fie un cos in care clientul sa "arunce" produsul respectiv.Si la urma totalul
cumparaturilor.
Stima
again
15th January 2006, 10:49
pentru programare ma bag eu pt 200$
Airbag
15th January 2006, 13:50
@again- tu esti vestitul Kleampa de pe forum care lucreaza la preturi de dumpping sa suprime concurenta
.N-am nimic impotriva ci din contra m-ar bucura sa gasesc pe cineva sa-mi lucreze ieftin.
Eu sint insa dispus sa dau mai mult de 200 ca atare astept si o calitate mai buna.
Daca crezi ca poti lucra pentru mai mult de 200 astept propuneri.
Stima
add
15th January 2006, 13:53
daca ti-l face kleampa (si nu numai) sa ne dai link dupa aia sa ne dam cu parerea.
again
15th January 2006, 13:56
ciudata mentalitate ai, daca tu vrei .... 350$ , calitatea o vei vedea la sfarsit ... iti place ,il iei , nu iti place , nu il iei
Airbag
15th January 2006, 16:49
@ again- poti sa-mi dai niste exemple de site-uri care le-ai facut sa-mi dau seama de design si calitate?
Bold
15th January 2006, 17:30
Uite si un link care sa te ajute in dezvoltarea proiectului.
http://www.sitepoint.com/article/steps-hor...-ecommerce-site
marianov
15th January 2006, 19:14
apai daca vrei ieftin, foloseste oS Commerce
) free...pt tat poporu`
bold. bun artikolu. ms
Airbag
15th January 2006, 22:42
Eu nu voi folosi nimic ca nu ma pricep.Eu numai bag mina-n buzunar si scot niste bani daca-mi convine
site-ul.
again
15th January 2006, 23:39
ai primit pm-ul ?
gcm
20th January 2006, 16:25
cred ca de-aia nu mai raspunde...ca l-a primit
cornelyu
20th January 2006, 18:34
La ce vrei tu, fara forum, search, etc...200coco e un pret bun.
add
20th January 2006, 18:39
"forum" la ecommerce? wtf?
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.