augustin87r
13th January 2006, 23:18
Ma intereseza un radio pe lampi din anii 70, care sa semene cu asta din poze , care sa shi mearga..cam multe pretentii , nu ?
Daca e romanesc cu atat mai bine....
D.J. B.K.LY
14th January 2006, 00:21
Frumos!
Am avut si eu ceva asemanator cand eram mai mic si l-am facut praf din prima ca sa ma joc cu "roboteii" din interiorul lampilor. Acum daca stau sa ma gandesc...imi cam pare rau de el
augustin87r
14th January 2006, 07:57
K lumea radio.Adik ala din poza e polonez , dar nu ma int strain neaparat. Romanesc e bun.
))) Au shi astea romanesti robotei in lampi . Cum altfel sa mearga lamiple decat cu robotei
))))
Pe bune acum. Acre cineva?
djl
14th January 2006, 13:04
Hmm, am auzit că radioutile românești pe lămpi (alea mai sofisticate) nu-s chiar așa de performante (alea simple erau de clasă 3 și erau... ).
augustin87r
14th January 2006, 13:23
AI destula dreptate. Totusi am vazut un Select stationar, ca asta plonez de l-am pus in poza care mergea destul de bine. Chiar avea sensibilitate shi pe uus sunetul era super. Eu am un Royal pe tranzistori care seamana tot cu asta din poza shi care merge super. (cred ca romanii au adoptat modelul asta de radiouri stationare de la polonezi) ASa ca vreau sa iau shi unul cu lampi aseamanator. Cred ca nu are nimeni vreun radio polonez prin tara modelul asta cu lampi ca nu prea se importau. Nu ma deranjeaza dak e clasa 3
augustin87r
15th January 2006, 20:11
Mai uitati-va shi la postul asta........chiar nu e nimeni cu vechituri?
augustin87r
21st January 2006, 11:18
Am@DEUS
21st January 2006, 18:52
Da un radioreceptor PHILIPS - Fileta , din 1928 , nu te intereseaza?
Stare perfecta de functionare , carcasă ebonită , 2 lungimi de undă.
O sa ii fac si niste poze.
http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=103261
augustin87r
21st January 2006, 20:44
Misot radio. Pune-i poze ca vreua sa vad cum arata....ma rog, e mult prea mult pt mine. e bine ca merge . Poate se gasesc cumparatori.......
gec
4th February 2006, 18:12
mai vrei radio pe lampi ???
augustin87r
4th February 2006, 18:54
Da. Ai tu ceva ? Vreo oferta ?
AcidMan
4th February 2006, 20:11
are bunicamea unul. are zeci de orase pe el... sa il caut sa vad daca mai merge pt ca banuiesc ca e o conditie 
Ne auzim dupa 24 februarie cand plec la tara.
Dar te rog da-mi un pm sa imi aduci aminte ca eu ....
gec
4th February 2006, 21:22
Din cind in cind primesc oferte! 90% nu mai merg. Ai vreun criteriu de alegere sau preferinta?/in stare de functionare sau nu,mari, mici, romanesti, straine, stereo, cu pik-up??? si nu in uita de BUGET-ul alocat inclusiv posta ca-s grele de numa!
tunelu
4th February 2006, 21:32
QUOTE(gec @ Feb 4 2006, 21:22)

Din cind in cind primesc oferte! 90% nu mai merg. Ai vreun criteriu de alegere sau preferinta?/in stare de functionare sau nu,mari, mici, romanesti, straine, stereo, cu pik-up??? si nu in uita de BUGET-ul alocat inclusiv posta ca-s grele de numa!
eventual daca mai primesti oferte le poti plasa aici... si eu as fi interesat... insa deocamdata mai astept pana il rezolvi pe augustin87r, si cine stie...poate ca mai sunt si alti pasionati de aparate vechi.
gec
4th February 2006, 21:37
Am scheme de radiouri rominesti pe lampi daca va intereseaza, si va ajuta la reconditionat!
Daca e vrunul mare amator, am schema de la amplificatorul romanesc Gama cu toate detaliile incluse!
augustin87r
5th February 2006, 11:23
QUOTE(gec @ Feb 4 2006, 21:22)

Pai trebuie sa mearga , Romanesti, cat mai mici, cam ca ala polonez de l-am pus in poza de la inceputul topicului. Sa fie pe lampi cu soclu noval. daca poti sa faci poze ar fi super.......Zi shi tu acum ce ai 'pe stoc '
)) Zi toate ofertele, poti sa spui shi dimensiuni aproximative. De ex, ala de l-am pus eu in poza are 50*15*20 cm
augustin87r
5th February 2006, 18:55
sa fie mono, fara pick-up,dak ar avea UUS ar fi super....
augustin87r
7th February 2006, 15:31
gec, ai ceva pe stoc ?
Dj Shock
7th February 2006, 15:41
Cine are un radio pe lampi? nu conteaza din ce an e, ca e mono/stereo , ca are ultrascurte sau nu ,ca e mare sau mic. Si cam ce pret ar avea?
gec
7th February 2006, 15:41
Deocamdata nu dar daca primesc vreo oferta o postez!
Eu personal am un radio romanesc Privighetoarea cu pick-up!
Cele cu FM sunt destul de mari! si functie de vechime poate sa nu corespunda banda de frecventa cu cea actuala! Cehoslovacii faceau niste radiouri micute si frumoase dar la Bucuresti intr-un magazin de antichitate era pe la 1.5 mil. lei. Eu am avut unul, si l-am facut bucati! ACum i-mi pare foarte rau.
Daca ai nevoie de scheme, poate te pot ajuta
gec
7th February 2006, 16:04
QUOTE(Dj Shock @ Feb 7 2006, 15:41)

Cine are un radio pe lampi? nu conteaza din ce an e, ca e mono/stereo , ca are ultrascurte sau nu ,ca e mare sau mic. Si cam ce pret ar avea?
intre 150000-500000
Al meu radio ;-)
Dj Shock
7th February 2006, 16:08
Al meu radio ;-)
Is it for sale ?
Deci eu am un rossini 6001 (sau 6002) e ala cu partea audio stereo. E in stare perfecta si mai ales pe unde scurte prinde o gramada de posturi si radioamatori 
Ideea mea e sa iau radiouri vechi si sa le fac "tunning"...numai etajele audio sa fie pe lampi
gec
7th February 2006, 16:13
Eu am abandonat idea, in ziua de azi oamenii (in general) prefera "Hi-Tech" cu putere XXL, nu conteaza design si TDH
Eu sunt colectionar de muzica clasica pe vinil
augustin87r
7th February 2006, 17:19
gec, privighetoarea e de vanzare sau ai pus tu oferta la misto ? Zi-mi shi mie din ce an e shi daca prinde bine pe toate gamele. ce dimensiuni are ? Chair dak nu e de vanzare me intereseza detalii. Sunetul e k lumea?
Eu am un traviata cu pick-up care are si UUS shi intr-adevar e super mare ,il tin la tzara , nu am loc de el in apartament.Erau niste radiouri din anii 60 Junior parca, dar aveau lampi cu soclu octal. Enescu paca erau si cu pick-up shi fara , mai era shi Balada si Romanta
) Nu le stiu pe toate
gec
7th February 2006, 22:09
Radioul meu nu este de vinzare! Am raspuns la una din intrebarile de mai sus, si la mine ofertele vin dela 150000-500000lei functiede stare marie si vechime.
Cel mai scum era un radio Pionier undeva pela 800000 cam de prin 1947, dar nu mi-a placut starea lui (carcasa zde lemn zgariata, lovita si prinsa cu cuie impropii) pentru piese nu merita mai mult de 50000lei
Eu deobicei pastrez trafo iesire si lampa finala.
Daca-l vind la ce rost discurile cu muzica clasica, si unde-i farmecul anilor de demult?
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.