Totul despre Wizzair
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88

xwh

QUOTE (hipath78 @ Mar 31 2009, 20:58) *
Cedez 2 bilete dus-intors pentru 2 persoane cu destinatia Roma ,plecare din Bucuresti.

Plecarea din Bucuresti joi 30.04 2009 ora 7:05 aeroport Baneasa,Nr zbor W6 745

Plecarea din Roma Duminica 03.05.2009 ora 10:30 Aeroport Ciampino Nr zbor W6 746

Pretul este 300 euro unde 200 reprezinta costul efectiv al biletelor iar 100 euro taxa de modificare nume.

Pretul acelorasi Bilete astazi 31.03.2009 este 2176 Ron este aproximativ 520 euro

tel:0729.496106

Si la Alitalia astazi este 149 eur de persoana.
Thomas-
Tocmai am venit de la Roma. Plecarea a fost pe 24, nicio problema. Mi-au decalat zborul de pe 1 aprilie cu vreo 12 ore, asa ca am preferat sa vin seara, pe 31 martie. Intarziere de 30 de minute, avionul plin in proportie de peste 90%, probabil din cauza schimbarilor efectuate in orarul lor. Concluzia? Chiar daca m-au zapacit cu orele, au fost destul de profesionisti incat sa ma anunte din timp si sa-mi gaseasca un mod alternativ de intors. In mod clar, se merita.

Quebec
QUOTE (mihaela04 @ Mar 28 2009, 14:46) *
Intamplarea face ca nu exacereaza deloc. eu pe 30 trb saplec la roma cu aceeasi companie de 2 lei... ghicice? astazi 28 imi dau mail ca s-a anulat zborul. rezervare facuta la hotel platit 300E pentru asta intr-un final mi-au dat alte ore de zbor. dar e mai mult decat de neconceput o asemena lipsa de profesionalism

tu ori incurci datele ori minti. eu am plecat cu zborul de dimineata la roma pe 30 martie si m-am intors cu cel de seara. asa ca e ceva in neregula in ceea ce spui tu. in data de 30 martie wizz a facut cele doua curse bucuresti-roma conform orarului de zbor.
Thomas-
QUOTE (linc73 @ Mar 28 2009, 19:00) *
coolspeak.gif ....tare de tot...! ...Ma gandesc cu groaza la plecarea mea la Londra pe 12,.....ma-ngrozesc ce scrie pe acest forum... mellow.gif

Sper sa nu ai norocul meu ... erau trei copii in avion, intre 1-3 ani ... sa vezi cand s-a pus unul pe plans.

Desi nu am nicio problema cu asta, copii erau prea mici pentru a fi educati. Ma derangeaza cei mai mari care fac crize de tipul asta.
Thomas-
* deranjeaza.
FunkyFlow
QUOTE (ulitia @ Nov 23 2008, 00:10) *
Noi am luat bilete prin ei pentru Paris,in martie anul viitor si nu ne-au acceptat cardul pe care il aveam si de fapt pentru plata cu cardul ne mai solicitau in plus 150 ron,am platit cu numerar la OTP Bank,fara nici un comision suplimentar.Apoi ne-au trimis rezervarea si factura pe mail,asa ca puteti sa platiti cu numerar direct la OTP ,fara costuri suplimentare.

QUOTE (ulitia @ Nov 23 2008, 17:52) *
Selectezi zborul,data,numarul de persoane,detalii bagaje si se face o prerezervare,unde iti este indicat un cod;cu acel cod si datele care apar la optiunea plata prin banca,mergi la banca,vezi ca nu toate agentiile OTP au casierie,noi am platit la agentia de langa Registrul Comertului de langa Piata Muncii.Daca te mai pot ajuta cu ceva ....

Stie cineva daca lucrurile scrise de ulitia mai sunt valabile si acum? Intreb pentru ca am citit pe site-ul wizz ca pentru a face o rezervare online trebuie inclusiv sa ai "o carte de credit sau debit recunoscuta" si ca ei accepta Visa, American Express, MasterCard, Diners Club și Switch/Solo... din moment ce se poate plati si la OTP prin numerar nu inteleg ce sens au conditiile alea. poate ma lamuriti.

Inca ceva, la aeroport astia de la wizz au un birou de informatii? daca merg pana acolo are cine sa-mi raspunda la intrebari sau ma pun sa sun la numarul lor cu suprataxa confusedsmiley.png ?

Imi cer scuze daca s-a mai raspuns la lucrurile astea, eu am citit cat am putut din ce s-a scris pana acum.
Thomas-
Totul e inca valabil. Se poate plati fie onlie, fie prin transfer bancar. Daca optezi pt prima varianta mai platesti un comision de 15 lei pentru tranzactie (cred), daca vrei sa platesti la casieria OTP, atunci iti alegi un user name si parola si selectezi optiunea plata prin transfer bancar la inceput. Primesti un cod si mergi cu el la OTP in 48 de ore parca.

FunkyFlow
Multumesc frumos pentru raspuns!
daca au punct de informatii la aeroport stii?
Thomas-
QUOTE (FunkyFlow @ Apr 2 2009, 01:28) *
Multumesc frumos pentru raspuns!
daca au punct de informatii la aeroport stii?

Cu placere.

Nu cred.
Quebec

QUOTE (FunkyFlow @ Apr 2 2009, 00:36) *
Stie cineva daca lucrurile scrise de ulitia mai sunt valabile si acum? Intreb pentru ca am citit pe site-ul wizz ca pentru a face o rezervare online trebuie inclusiv sa ai "o carte de credit sau debit recunoscuta" si ca ei accepta Visa, American Express, MasterCard, Diners Club și Switch/Solo... din moment ce se poate plati si la OTP prin numerar nu inteleg ce sens au conditiile alea. poate ma lamuriti.

Inca ceva, la aeroport astia de la wizz au un birou de informatii? daca merg pana acolo are cine sa-mi raspunda la intrebari sau ma pun sa sun la numarul lor cu suprataxa confusedsmiley.png ?

Imi cer scuze daca s-a mai raspuns la lucrurile astea, eu am citit cat am putut din ce s-a scris pana acum.

daca alegi optiunea de plata prin transfer bancar nu ai nevoie de nici un card, dar trebuie sa te inregistrezi pe site-ul lor. plata prin transfer bancar trebuie efectuata in 24 de ore de cand ai facut rezervarea. confirmarea platii o primesti pe mail cam in 12-24 ore dupa ce-ai facut plata iar factura dupa inca vreo 2 zile. wizzair, ca si alte companii low cost, nu are birou/ghiseu de informatii in aeroport. singura posibilitate de-a lua legatura cu ei este prin acel numar de telefon.
bubalus
o intrebare...
eu de obicei platesc prin transfer bancar... la zborurile din romania catre alte destinatii...pretul este in RON...deci nici o problema la transfer.
insa daca rezervi din alte parti catre romania ti se da pretul in euro...deci transfer bancar nu merge (decat de la banca). este vreo posibilitate sa alegi valuta in care sa ti se dea pretul?
FunkyFlow
QUOTE (Quebec @ Apr 2 2009, 11:25) *
daca alegi optiunea de plata prin transfer bancar nu ai nevoie de nici un card, dar trebuie sa te inregistrezi pe site-ul lor. plata prin transfer bancar trebuie efectuata in 24 de ore de cand ai facut rezervarea. confirmarea platii o primesti pe mail cam in 12-24 ore dupa ce-ai facut plata iar factura dupa inca vreo 2 zile. wizzair, ca si alte companii low cost, nu are birou/ghiseu de informatii in aeroport. singura posibilitate de-a lua legatura cu ei este prin acel numar de telefon.

Merci frumos pt raspuns!

Din ce am citit pe site la ei, la bagajul de cala se admit 20 de kg dar o singura geanta. asa e? Stiti cumva daca asta are dimensiuni maxime? Eu n-am citit asa ceva dar vreau sa am asigur.
A avut cineva pb mari cu bagajul de cabina? de ex pt ca depasea cu 3-4 mm una din dimensiuni.
Thomas-
QUOTE (FunkyFlow @ Apr 2 2009, 18:42) *
Merci frumos pt raspuns!

Din ce am citit pe site la ei, la bagajul de cala se admit 20 de kg dar o singura geanta. asa e? Stiti cumva daca asta are dimensiuni maxime? Eu n-am citit asa ceva dar vreau sa am asigur.
A avut cineva pb mari cu bagajul de cabina? de ex pt ca depasea cu 3-4 mm una din dimensiuni.

Din cate stiu eu nu si nu.

Doar n-o sa te apuci sa declari ca are cateiva mm in plus, din cate am vazut eu sunt unii cu niste bagaje mult peste norma la bagajul de cabina.
gabyioio
mltumesc pt raspuns!

am sunat la ei de 2 ori (pt ca prima data nu am avut toate datele contului) si de fiecare data mi-au rasp in cam 5-10 secunde, asa ca nu m-a costat mult. s-a lamurit totul: desi imi modificasera zborul de intoarcere (si nu imi mai folosea la nimic pt ca era o diferenta destul de mare) am cerut sa il anuleze si... SURPRIZA: mi-au dat inapoi nu numai banii pe zborul modificat de ei, ci si pe zborul dus-catre londra.

sunt foarte multumita, chiar nu ma asteptam sa fie atat de amabili si de cooperanti!
bubalus
QUOTE (gabyioio @ Apr 3 2009, 16:36) *
mltumesc pt raspuns!

am sunat la ei de 2 ori (pt ca prima data nu am avut toate datele contului) si de fiecare data mi-au rasp in cam 5-10 secunde, asa ca nu m-a costat mult. s-a lamurit totul: desi imi modificasera zborul de intoarcere (si nu imi mai folosea la nimic pt ca era o diferenta destul de mare) am cerut sa il anuleze si... SURPRIZA: mi-au dat inapoi nu numai banii pe zborul modificat de ei, ci si pe zborul dus-catre londra.

sunt foarte multumita, chiar nu ma asteptam sa fie atat de amabili si de cooperanti!

pai si nu ti se pare normal? banuiesc ca a fost un bilet dus-intors.
daca ai fi avut bilete separate...nu ar mai fi stat lucrurile asa....
gabyioio
da, asa e normal, dar am calatorit si cu alte companii care nu au fost asa de binevoitoare
Quebec
de azi vad ca wizzair taxeaza si plata biletelor prin transfer bancar cu 11 ron / zbor
vladut_v
QUOTE (Quebec @ Apr 3 2009, 21:21) *
de azi taxeaza plata biletelor prin transfer bancar cu 11 ron / zbor

Mari tarani ! Sa inteleg ca platind cu card Maestro ai comision doar 11 RON ? ... fata de plata cu card Visa sau MasterCard, unde ai 21 huh.gif
bubalus
QUOTE (vladut_v @ Apr 4 2009, 00:00) *
Mari tarani ! Sa inteleg ca platind cu card Maestro ai comision doar 11 RON ? ... fata de plata cu card Visa sau MasterCard, unde ai 21 huh.gif

transferul bancar e cu totul al'ceva decat cardul maestro...
vladut_v
OK, n-am amintit nimic de transfer bancar in solicitare ... Intrebam doar daca paltind cu card Maestor ai comision 11 lei ???
bubalus
deci asa se pare... transfer bancar si card maestro 11 lei/zbor/pasager.

scuze... pt ca a dat quote la chestia cu transferul si ai intrebat de maestro...am crezut ca asimilizei plata cu card maestro transferului bancar.

ce sa-i faci... si-au dat seama ca multi platesc prin banca si au zis sa mai faca un ban si din chestia asta. prin asta intra in randul select al celorlalti operatori low-cost care comisioneaza toate mijloacele de plata. (ryan-ul mai are inca free la plata cu visa electron..da cine stie pt. cat timp)
mai vine un 5 euro in plus pe cap de vita furajata...la un zbor dus intors
ddobrero
Primul zbor cu Wizzair, pana la Paris, pe 1 aprile - 6 aprile. Pot sa spun ca sunt fff multumit de ei,zbor ireprosabil, aterizari foarte bune, ieftin si bun.
Am dat pe 2 bilete, dus si intors, luate cam cu 2 luni inainte 550 de ron, cu tot cu taxa pt. 2 bagaje.
Este adevarat faptuil ca, in urma cu o luna de la plecare, m-au anuntat ca au devansat orele de plecare si de intoarecere cu 2 ore (in loc de 7,30 dimineata, 9,30 ), dar nu mi s-a parut o mare belea.
In rest, numai de bine despre ei deocamdata.
fly_dream
QUOTE (bubalus @ Apr 6 2009, 12:27) *
deci asa se pare... transfer bancar si card maestro 11 lei/zbor/pasager.

ce sa-i faci... si-au dat seama ca multi platesc prin banca si au zis sa mai faca un ban si din chestia asta. prin asta intra in randul select al celorlalti operatori low-cost care comisioneaza toate mijloacele de plata. (ryan-ul mai are inca free la plata cu visa electron..da cine stie pt. cat timp)
mai vine un 5 euro in plus pe cap de vita furajata...la un zbor dus intors

Tot e bine ca nu te costa 5 euro/zbor cum am platit astazi pentru cineva cu card Visa Electron! Cat pe-aci sa nu ajunga banutii, eu stiam ca rezervarea cu cardul asta costa 4 euro (17 ron), dar se pare ca s-au indexat baietii..... Scumpicel, scumpicel..... plus ca pe ruta Bucuresti-Paris este un gap de curse la inceputul lui iunie....
sill.rds
Saptamana trecuta am avut primul zbor cu Wizz pe ruta Bucuresti - Barcelona si retur.
Nu au fost intarzieri, nu au fost probleme la aterizare / decolare.
Pe drumul de intoarcere au anuntat turbulente si ne-au tinut aproape tot drumul cu centurile puse. Din fericire avionul nu s-a zgaltait deloc. In schimb geamul si aripa avionului au inghetat bocna la putin timp dupa decolare. Recunosc ca am avut avut ceva emotii din acest motiv smile.gif.
O alta chestie este ca in aceste Airbus A320 scade presiunea destul de mult in timpul zborului. Am avut dureri serioase de urechi la aterizari. Pana acum am mai zburat cu Boeing 737 de vreo 4 ori (tot Low Cost) si nu am avut astfel de probleme.

Alte experiente cu Wizz, mai putin placute:
Mi-au anulat de 2 ori la rand cursa rezervata pe ruta Bucuresti - Roma. De fiecare data a trebuit sa reprogramez.
Am mai avut o rezervare pentru Bucuresti Milano pe care am anulat-o eu dupa ce mi-au fost schimbate orele de zbor. Nici acum nu am primit banii inapoi desi au trecut vreo 15 zile sad.gif.

Atentie!
La fel ca cei dinaintea mea va recomand calduros sa nu platiti rezervari la hoteluri, obiective etc. in avans.
Wizz modifica/anuleaza curse la ordinea zilei.

PS
N-are nici un farmec sa zbori noaptea smile.gif. Nu vezi nimic si nici nu poti sa dormi.
sill.rds
Vreau sa mai adaug ca am fost foarte neplacut impresionat de urmatorul fapt petrecut pe aeroportul din Barcelona la imbarcare.

La doua porti alaturate erau astepate 2 curse Wizz, una catre Baneasa si alta catre Timisoara. Pentru fiecare cursa nu erau mai mult de 100 de persoane in sala de asteptare, deci urma sa fie loc suficient in avion sa te asezi unde vrei.
Cu 30 min inainte de ora de imbarcare toti romanasii s-au asezat la coada. Cozile s-au format instantaneu in momentul cand 3 persoane s-au asezat in fata usii de acces. Era hilar sa vezi 2 cozi imense si toate scaunele din sala de asteptare goale. Si asta timp de 30 de minute sad.gif. Mai erau cate unii mai pe la sfarsitul cozii pe care ii auzeai: "eh, sper sa mai prindem si noi un locusor pe acolo prin avion"

In momentul acela mi-a fost rusine ca sunt roman. Imi inchipuiam cum se uita vanzatorii din Duty Free-uri la noi si cum fac misto. Pentru ca situatia era chiar de rasul curcilor. Din pacate asta este rezultatul celor 50 de ani de "epoca de aur". Ce sa mai zici ...
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.