QUOTE(rasty_05 @ Mar 11 2007, 14:46)

salve! dupa atata rebranduit si customizat ma gandesc cum ar arata w810i meu cu carcasa de k750(nu de alta dar in afara de o schimbare oarecare ma gandesc sa protejez geamul de la camera, care dupa doar 2 saptamani, are niste mici urme). are cineva posibilitatea sa incerce o carcasa de k750 pe w810i?
Si o intrebare pentru cine stie: Pe geamul de protectie se observa un strat violet(care la mine a inceput sa se zgarie), ce rol are acest geam si dc acest strat se curata complet ce cum va fi influentata calitatea pozelor?
Va multumesc!
Stratul acela de pe lentila ofera o oarecare protectie impotriva razelor ultraviolete. Chiar daca se curata, calitatea pozelor nu va fi afectata, cel putin nu vizibil.
Si da, se poate pune cu succes o carcasa de spate de K750i pe W810i, iar astfel lentila va fi protejata.
QUOTE(noticxp @ Mar 11 2007, 15:00)

Ma gandesc si eu la o treaba, odata resoftat telefonul cu ajutorul tutorialului oferit de razvan...daca intervin anumite probleme la nivel hard...se mai poate rescrie softul branduit de orange...? Ma gandesc la faptul ca poate mai ai o sansa sa'l faci pe garantie in service...
Cu alte cuvinte...SOFT branduit de orange...se gaseste? Sau se poate salva cumva...din tel?
DA !
Exista softul Orange_GEN cu cateva pagini in urma daca nu ma insel, inclusiv customizarea .ro pentru acesta.
QUOTE(andrei.andrei @ Mar 11 2007, 15:23)

Salut. In primul rand felicitari pentru acest superb topic, gasesti absolut tot ce te intereseaza despre W810i. Am si eu SE de la Orange, ca tot romanu', si sunt super multumit de el, atat de calitatea sunetului cu driver-ul original cat si de cel foto. Singura parte nasoala ii cea legata de meniu. Nu inteleg cam naiba or inlocuit icon-ul Walkman cu unu de ..., si in loc de "Walkman" or pus "Orange Music". Plus ca mai gasesti in meniul principal si "Orange World" si "Orange Video". Oare in toate tarile fac la fel sau numai la noi??
Ce vroiam sa va intreb: am gasit cu vreo cateva pagini (mai multe) in urma post-ul lui Razvan:
Intrebare: nu ai mai gasit nici o rezolvare la aceasta metoda?? Vreau doar sa am meniurile Flash activate. Atata tot.
Sau, daca nu se poate, macar sa am icon-urile originale SE in loc de astea "portocalii".
Stiu ca garantia aia nu face prea mult, dar am mai avut ceva probleme cu alte telefoane, si nu vreau sa ma mai risc
Deci daca stie cineva ce as putea sa-i fac, fara sa pierd garantia, PLS HELP ME!!

Toti operatorii mari de telefonie isi personalizeaza firmware-ul.
Se poate cam tot ce vrei tu in acest moment (activarea meniurilor Flash pe softul Orange, schimbarea icon-urilor din meniul Orange FARA a pierdee garantia etc.) iar procedurile sunt relativ simple.
QUOTE(Statix @ Mar 11 2007, 15:48)

Am o intrebare .. poate e putzin out of topic, dar sper sa ma lamureasca careva

.
Am trecut de pe abonament orange la cartela .. una mai veche de catziva ani. Si ma cam inerveaza toata porcaria legata de mms si conturi internet + toate chestiile.. care oricum le-ash seta tot nu vrea sa mearga. Intreabarea este : daca pot sa ma duc la cei de la orange sa imi puna alta cartela pe care merge gprs/mms/etc. , dar sa fie tot cartela mea, adica acelasi credit .. aceleasi bonusuri .. doar plasticul si setarile din cartela sa fie diferite

) . E posibil? ( daca da, costa ceva? )
On topic:
W810i Rullz 
Tinand cont ca ai cartela de peste 1 an, schimbarea acesteia se va face gratuit.
In caz contrar, te-ar fi costat 7$
QUOTE(shadowc @ Mar 11 2007, 16:05)

tot o intrebare legata de bluetooth : mi-am luat o cascca de la Jabra...se poate face cumva sa asculti mp3 in ea, prin bluetooth?
Si subscriu si eu la intrebarea de mai sus..., sa luam un adaptor bluetooth de firma?, sau unul no-name? Toate fac acelasi lucru?

Sony Ericsson W810i NU permite ascultarea melodiilor prin headset bluetooth.
Acest lucru este posibil doar la telefoanele cu profil bluetooth A2DP
PS: Daca ati gasit folositoare tutorialele mele, NU uitati sa donati !! bani in contul meu RO94RZBR0000060008761293 deschis in RON la Raiffeisen Bank pe numele Ghituleasa Razvan Andrei.
Apelati la service-ul profesional recomandat de mine DOAR pentru decodare sau resoftare cu firmware original, nemodificat.
Toti utilizatorii acestui forum beneficiaza de reduceri substantiale, dupa cum urmeaza:
10 RON - Decodare
20 RON - Rescriere Firmware
Daca alegeti ambele operatiuni, beneficiati de un nou pret promotional: 20 RON decodare + resoftare !!
CONTACT SERViCE :: ID mess: nunu_gsm; Nr de telefon: 0765.44.40.46