QUOTE(razvang17 @ Mar 8 2007, 16:33)

Acestea sunt cele mai bune driver-e audio
Verifica attachment-ul !!
enjoy ..
RazvanG 
Multumesc mult Razvan. Promit ca voi contribui si eu ! Multa sanatate!
QUOTE(cristee @ Mar 9 2007, 00:32)

nici mie nu-mi place, in difuzor se aude tare dar fara bas in schimb se aude bine in casti.
eu am ceva postat de razvan cu cateva pagini in urma dar nu mai stiu care sigur ca am dat alta denumire la folder dar cred ca sunt aceleasi cu ale tale.
ale imi plac mai mult ca se aude putin bas si in difuzor fara sa baraie iar in casti se aude super, au 54 de fisiere .
In casti spui ca se aude bine cu driver-ul lui Razvan. Si in difuzor singura problema este ca nu se aude si cu Bass?
Celalalt driver spui ca se aude in difuzor si cu Bass, dar ca nivel sonor in difuzor este mai mare decat in cazul cu driverul din resoftare?
Pentru ca dupa ce l-am resoftat in difuzor se aude f. incet. As vrea sa se auda mai tare dar sa nu-mi distorsioneze si in casti as vrea sa se auda super! Ce spuneti sunt cumva prea pretentios?
QUOTE(silviu10ro @ Mar 9 2007, 03:33)

am o problema cu telefonul. l-am debranduit, dar cand vorbesc la el.....dupa 1 -2 minute...sau chiar mai putin....incepe sa se auda cu intermitenta cel cu care vorbesc. el ma aude bine, dar la mine face figuri.
am sunat la 411 sa vad daca tot asa face face si am tot ascultat ce zic aia la meniurile de la service si n-a facut probleme. acolo se aude perfect.
care sa fie problema. de ce mi se aude intrerupt cand vorbesc cu alti abonati ?
sa fie de la softul nou ?
a mai patit cineva asa ceva ?
vad ca nu sunt singurul cu aceasta problema....ce-i de facut ?
Mai si mie uneori parca se mai aude intrerupt, dar nu stiu ce sa zic o fi si in functie de propagarea radio. Cu softul de Orange nu prea l-am testat din punctul asta de vedere caci l-am resoftat imediat. Poate cine mai are inca softul de Orange sa testeze si sa ne spuna si noua. Inca nu stiu ce sa zic pentru ca acest lucru nu se intampla tot timpul si dupa cum am mai zis uneori. Ramane de studiat!
Ca driver pentru camera, cam ce driver este recomandat sa faca poze bune atat ziua cat si in conditii de iluminare mai slaba. (Bine, poze bune caci nu este o camera profesinala dar sa nu mai apara acel noise suparator!)