onlyone
3rd March 2007, 21:03
QUOTE(razvang17 @ Mar 3 2007, 20:55)

Credeam ca "Read All Codes" omoara CID49 .. e pur specula, dar NU am tupeu sa testez

Este adevarat.. Read all codes omoara noile modele de W810i (am auzit din mai multe surse demne de incredere). Poate la cele mai vechi a functionat...
Merci ptr info.
(Sper ca am inteles corect:
Scriu un main si apoi ii dau clear sp locks, deconectez telefonul si gata? Merge la telefoanele din oferta curenta orange?)
PS un main de pe aria de suport care a functionat cu siguranta are cineva?
razvang17
3rd March 2007, 21:14
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 21:03)

PS un main de pe aria de suport care a functionat cu siguranta are cineva?
Cu MAIN cu CXC compatibil cu SEMC_Tool, merge orice W810i ..
Eu am folosit: W810_R4CE012_ZONE1_STANDARD.mbc
Bagi dongle-ul in USB, rulezi Smart Downloader-ul, te duci la SEMC>NEW_ARM>W810i si scoti de acolo un MAIN pe care il scrii in telefon cu SEMC_Tool.
In teorie, avand acest CXC, ai putea si "Read All Codes" .. dar nu cred ca merita riscul. 
PS: Daca ati gasit folositoare tutorialele mele, NU uitati sa donati !! bani in contul meu RO94RZBR0000060008761293 deschis in RON la Raiffeisen Bank pe numele Ghituleasa Razvan Andrei.
Apelati la service-ul profesional recomandat de mine DOAR pentru decodare sau resoftare cu firmware original, nemodificat.
Toti utilizatorii acestui forum beneficiaza de reduceri substantiale, dupa cum urmeaza:
10 RON - Decodare
20 RON - Rescreiere Firmware
Daca alegeti ambele operatiuni, beneficiati de un nou pret promotional: 20 RON decodare + resoftare !!
CONTACT SERViCE :: ID mess: nunu_gsm; Nr de telefon: 0765.44.40.46
onlyone
3rd March 2007, 21:24
Singura problema este ca eu am usbsmart 8.4 fara dongle pe care nu mai vreau sa il cumpar acum ca autorul a abandonat dezvoltarea softului.
Cu versiunea 8.4 free oare merge?
High Octane
3rd March 2007, 21:29
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 21:24)

Singura problema este ca eu am usbsmart 8.4 fara dongle pe care nu mai vreau sa il cumpar acum ca autorul a abandonat dezvoltarea softului.
There's only one way to find out!
razvang17
3rd March 2007, 21:29
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 21:24)

Hai sa-ti spun ..
Lasa-l pe Zulea si nu-l baga la inaintare ca a abandonat proiectul (lucru ce a dus la o scadere de pret masiva a dongle-ului)
Da si el o teapa ca doar e roman ..
Tu daca ai vrea sa te apuci de decodat la nivel de Service, cred ca ti-ai permite sa investesti 350 RON intr-un Cruiser si sa lucrezi profesional fara sa existe riscul sa omori telefonul clientului. (iar la preturile practicate in Romania, ti-ai recupera banii de la primii 2-3 "fericiti")
SEMC Tool 8.4 (FREE/Cracked) OMOARA telefoane !! .. din partea mea .. decodeaza cate vrei cu el daca te tine. Succes
PS: Daca ati gasit folositoare tutorialele mele, NU uitati sa donati !! bani in contul meu RO94RZBR0000060008761293 deschis in RON la Raiffeisen Bank pe numele Ghituleasa Razvan Andrei.
Apelati la service-ul profesional recomandat de mine DOAR pentru decodare sau resoftare cu firmware original, nemodificat.
Toti utilizatorii acestui forum beneficiaza de reduceri substantiale, dupa cum urmeaza:
10 RON - Decodare
Daca alegeti ambele operatiuni, beneficiati de un nou pret promotional: 20 RON decodare + resoftare !!
tariwattaryl
3rd March 2007, 21:38
pentru controlul televizorului prin infrared cum facem? ce program tre instalat și dacă aveți postați cu instrcțiuni...
onlyone
3rd March 2007, 21:43
Pai cine zice ca as vrea sa fac service? Nici pe departe. Oricum ma costa mai mult cablurile decat o decodare in oras.
Dar imi place sa fac lucrurile personal si aici includ si deblocarea telefonului.
SemcTool alias usbsmart 8.40 free a fost folosit cu succes si de altii la deblocarea unor telefoane inclusiv w810i.
Oricum imi este greu sa cred ca colegul care a cumparat cablurile pe care apoi ti le cedeaza prin posta a folosit usbsmart cu dongle...
Ma rog... Daca Este subiect tabu... asta e 
Multa Sanatate oricum...
PS Dongle-ul lui Zulea costa si inainte tot la fel de putin deci pretul nu a scazut din cauza abandonului. Eu personal am mare respect pentru Zulea. But this is only me.
nyll007
3rd March 2007, 21:43
gata cu ajutorul lui razavan am rezolvat problema
o alta problema pe care o am e ca acolo unde intra mufa de la casti in microfon nu prea face contact bine si se aude mai incet si aiurea asa (oricum un sunet ciudat ) intrebare: 1garantia acopera si castile si 2 pot eu sa desfac mufa aia "mama" in care e si microfonul ? a incercat cineva sau e lipita
razvang17
3rd March 2007, 21:52
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 21:43)

Oricum imi este greu sa cred ca colegul care a cumparat cablurile pe care apoi ti le cedeaza prin posta a folosit usbsmart cu dongle...
Ma rog... Daca Este subiect tabu... asta e

Afla ca i-am trimis dongle-ul meu doar ca sa NU existe riscul sa-si omoare telefonul ..
Iar omul nu a platit decat cablul de service si transportul pentru curierat ..
Crezi ca daca versiunea Cracked era asa de sigura, ma agitam eu aici si trimiteam dongle-ul pana in Sebes ??
Off-Topic: NU toti avem respect pentru ce a facut Daniel, asa ca: F*ck-YOU-Zulea !!
10 RON - Decodare
High Octane
3rd March 2007, 21:52
Unde dai si unde crapa!
Razvan vrea sa va faca un bine si voi o dati din fanta-n-cola!
Decodeaza-ti frate W810i cu SEMC Tool 8.4 FREE!
Vrei sa postez poze cu Cruiser 4-in-1 si cu dongle?
onlyone
3rd March 2007, 21:56
Dar nu te impacienta fratele meu...
Ce ti-a sarit asa mustarul? Nu imi trebuie poze cu dongle-ul.
Poate am tras concluzii pripite insa citisem intr-un post anterior ca razvan a mers la service sa isi deblocheze telefonul si i-a indicat baiatului de acolo ce trebuie sa faca. De unde sa stiu ca apoi si-a cumparat un dongle fara cabluri?
timmyshor
3rd March 2007, 22:08
Multumesc pt sudoku
nyll007
3rd March 2007, 22:13
niste teme in care sa se schimbe si "butoanele" de la meniu se gasesc ca am vazut la nokia 6230i unele si erau belea
staicueduard
3rd March 2007, 23:38
QUOTE(AUr3lian @ Mar 3 2007, 19:15)

posteaza niste poze facute de la departare, sa vedem cum ies asha
uite si de la distanta!! si in plus am facut o poza la niste pietris intr-o gradina si a salvat poza la peste 700k !! nu mi-a venit sa cred! PRIVITI!!
razvang17
3rd March 2007, 23:38
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 21:43)

SEMC_Tool 8.4 Free a fost folosit cu succes si de altii la deblocarea unor telefoane inclusiv w810i.
Sper sa-ti iasa si tie .. ca procedura e usor:
Folosind SEMC_Tool rescrii MAIN-ul (Flash ARM) cu cel de mai jos si bifezi "Clear SP Lock".
Urmezi instructiunile de pe ecran 
.. nu uita ca ai fost avertizat .. RazvanG 
*pentru ceilalti, NU va obositi sa download-ati acest MAIN si sa incercati sa-l scrieti cu altceva (XS++/PhoneXS etc.) pentru ca fiind de pe aria de support USB-Smart, fisa este criptata si NU poate fi scrisa decat cu SEMC Tool, in vederea decodarii telefonului W810i.
10 RON - Decodare
onlyone
3rd March 2007, 23:48
Razvan merci ptr postul tau insa eu nu am inca telefonul. S-ar putea sa il cumpar insa peste cateva zile. Nu ma intereseaza sa il deblochez in principiu, cel putin nu acum, pentru ca folosesc din plin atat orange cat si vodafone iar telefonul de vodafone este la fel de bun ca si asta = V630i.
Dar vroiam sa stiu pentru viitor (si asta pentru ca nu imi place sa umble altii in lucrurile mele daca nu sunt stricate). Mai bine il stric eu.
Am avut experiente neplacute cu "baietii" de la service cu un telefon mai de mult... De atunci mi-am rezolvat singur toate telefoanele, chiar daca m-a costat dublu sau triplu decat la service.
O seara buna !!!
PS imi permit sa iti atrag atentia asupra unei mici greseli:
10 RON - Decodare
High Octane
3rd March 2007, 23:53
Uite cu ce am lucrat eu!
Bineinteles ca eu le recomand pe astea!
K:
Anduu
3rd March 2007, 23:58
am incercat sa pun un driver pt camera, dar xs++ nu imi citeste telefonul... stie cineva dc?
razvang17
3rd March 2007, 23:58
QUOTE(onlyone @ Mar 3 2007, 23:48)

Razvan merci ptr postul tau insa eu nu am inca telefonul. S-ar putea sa il cumpar insa peste cateva zile. Nu ma intereseaza sa il deblochez in principiu, cel putin nu acum, pentru ca folosesc din plin atat orange cat si vodafone iar telefonul de vodafone este la fel de bun ca si asta = V630i.
Dar vroiam sa stiu pentru viitor (si asta pentru ca nu imi place sa umble altii in lucrurile mele daca nu sunt stricate). Mai bine il stric eu.
Am avut experiente neplacute cu "baietii" de la service cu un telefon mai de mult... De atunci mi-am rezolvat singur toate telefoanele, chiar daca m-a costat dublu sau triplu decat la service.
O seara buna !!!
E mai ieftin sa te duci la un service de specialitate, unde totul se face in fata ta (asta daca nu ai "placere" sa-ti ceara 250 RON pentru decodare cum au mai fost cazuri)
Nici eu si cred ca nimeni de aici NU are incredere in "baietii" de la diferite centre de service si de accea cautam solutii mai mult sau mai putin costisitoare, home-made.
10 RON - Decodare
20 RON - Rescriere Firmware
High Octane
4th March 2007, 00:00
QUOTE(Anduu @ Mar 3 2007, 23:58)

am incercat sa pun un driver pt camera, dar xs++ nu imi citeste telefonul... stie cineva dc?
Ai prea putina baterie?
onlyone
4th March 2007, 00:03
QUOTE(High Octane @ Mar 3 2007, 23:53)

Uite cu ce am lucrat eu!

Deduc ca ai facut flash si la FS?
si complete phone after flash?
Te intreb.. just in case....
pentru ca asa citisem in alte parti
Anduu
4th March 2007, 00:08
QUOTE(High Octane @ Mar 4 2007, 00:00)

Ai prea putina baterie?
am full bateria
High Octane
4th March 2007, 00:09
QUOTE(onlyone @ Mar 4 2007, 00:03)

Asa am facut, numai ca, dupa cum am spus si in primul post al meu, m-am lovit de niste probleme!
Aveam prea putina baterie, dar de stres/emotie/bucurie nu am luat aminte si i-am dat drumu' la scriere.
Bineinteles ca mi-a dat eroare la scrierea FS-ului, s-a blocat la 15%! La indemnul lui Razvan, am scris cu XS++, FS-ul MEDITERR si pe urma i-am dat Clear SP Locks, dupa ce l-am incarcat 10 min. in prealabil.
Nu a mai fost nevoie de Complete phone after flash!
Dar eu n-am vrut sa raman cu versiunea aia "hibrida" de soft si l-am resoftat conform pag. 31!
danula
4th March 2007, 00:09
Am si eu o intrebare . Stie cineva cum se deruleaza un film . Nu reusesc sa gasesc de unde se da mai inainte sau
inapoi. Mentionez ca am driver-ul camera9.
razvang17
4th March 2007, 00:10
QUOTE(onlyone @ Mar 4 2007, 00:03)

In prima poza, doar ii explicam ce ar trebui sa faca daca vrea sa resofteze w810i-ul folosind SEMC_Tool.
Pentru decodare, NU trebuie sa rescrii decat MAIN-ul ca sa obtii CXC-ul dorit, apoi bifezi "Clear SP Locks" si urmezi instructiunile de pe ecran.
10 RON - Decodare
20 RON - Rescriere Firmware
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.