Nokia Netmonitor : primul manual în româna !
Asa cum va promisesem, v-am scris un manual care detalieaza toate meniurile (legate de retea) din Netmonitorul telefoanelor Nokia. 75 de pagini numai despre Netmonitor, cu toate explicatiile valorilor si multe alte lucruri despre retelele GSM si utilizarea lor în România.
La cine se adreseaza acest manual ?
- desigur, celor care au un telefon Nokia cu meniul Netmonitor activ
- celor care au telefon Nokia (orice model) si care au auzit deja de Netmonitor, si ar dori sa-l activeze si ei
- celor care au telefon Nokia, nu au auzit niciodata de Netmonitor dar sunt curiosi sa afle ce mai e si asta : avet acolo explicatiile, la ce v-ar servi si cum se activeaza
- celor care nu au un telefon Nokia, însa au un telefon de o alte marca pe care se poate activa Netmonitor-ul (detalii mai jos...)
- in concluzie, se adreseaza la toata lumea, pentru am încercat sa-l concep si pe intelesul acelora mai putin experimentati in domeniu
- Alcatel : activare prin codul 000000*, descrirea valorilor aici (franceza)
- Siemens : procedura de activare explicata aici, semnificatia valorilor afisate aici (engleza)
- Sharp : activare prin codul *01763*3641# (*01763*ENG1#), detalii despre valori aici
- Sagem : activarea meniului explicata aici, semnificatia valorilor descrisa aici (franceza)
- Bosch : activare prin codul *#3262255*8378# (*#DANCALL*TEST#), detalii despre valorile afisate aici (franceza)
Pentru viitorul oarecum apropiat, am în proiect înca un manual, pentru telefonale Siemens si Alcatel, ca vad ca sunteti destuli care le utilizati. Apoi voi integra lista mea de celule în baza de date Celltrack pe care am alcatuit-o asta vara... E ceva de lucru ! Insa va rog sa nu le asteptati prea repede, ca dupa ce am scris acest manual în 3 zile, mi-am luat doza de Netmonitor pe o luna !
Nokia Netmonitor Manual - PDF 2Mb file
PS 1 : daca stiti unde pot pune acest file mai bine decât pe RapidShare (care îl va sterge dupa 30 de zile), dati-mi un mic PM, va rog !
PS 2 : ar fi bine daca moderatorii ar pune acest topic în sticky (sau cum s-o numi, stiti, ca sa ramâna tot timpul sus) ! Sper sa fie de acord !