Elena2k
10th January 2006, 10:27
Ma gandesc sa imi cumpar un gel anicelulitic. Nu stiu daca merita investia
Stie cineva mai multe despre acest gel anicelulitic?
E bun?
dumitress
10th January 2006, 10:35
am distribuit astfel de produse; nu fac minuni fara masaj; nu fac minuni fara dieta; nu rezolva nimik fara exercitii fizice. au efecte de lunga durata doar in conditiile de mai sus. nu uita ingrijeste-te.
Elena2k
10th January 2006, 10:42
QUOTE(dumitress @ Jan 10 2006, 10:35)

am distribuit astfel de produse; nu fac minuni fara masaj; nu fac minuni fara dieta; nu rezolva nimik fara exercitii fizice. au efecte de lunga durata doar in conditiile de mai sus. nu uita ingrijeste-te.
dieta tin ( am un nutritionist) , miscare fac
nu am timp de sala dar muncesc toata ziua.
La ce ajuta acest gel
dumitress
10th January 2006, 11:03
un gel anticelulitic ar trebui sa previna si sa "arda" celulita, sa lupte impotriva depunerilor inestetice, sa regenereze celulele, sa diminueze fragilitatea capilara, sa activeze circulatia periferica, etc. sunt produse cu extracte naturale sau sintetice 100%. toate dau rezultate. totusi de la o varsta in sus, la anumite persoane cu un ritm de viata lenes, si in cazuri particulare, nu sunt efecte notabile ale utilizarii acestor tipuri de produse.
Elena2k
10th January 2006, 11:08
QUOTE(dumitress @ Jan 10 2006, 11:03)

un gel anticelulitic ar trebui sa previna si sa "arda" celulita, sa lupte impotriva depunerilor inestetice, sa regenereze celulele, sa diminueze fragilitatea capilara, sa activeze circulatia periferica, etc. sunt produse cu extracte naturale sau sintetice 100%. toate dau rezultate. totusi de la o varsta in sus, la anumite persoane cu un ritm de viata lenes, si in cazuri particulare, nu sunt efecte notabile ale utilizarii acestor tipuri de produse.
De la ce varsta ?
dumitress
10th January 2006, 11:11
s-a observat ca la femei dupa notabila varsta de 39-44 aniaceste produse nu mai ofera efectul scontat.
jericho
10th January 2006, 11:12
Ma bag si eu ca musca-n lapte....
In principiu e bun, face bine dar, pe langa el, trebuie sa ai si un sot sau prieten care sa stea bine cu nervii.... Fiindca pe mine m-au lasat nervii de cat a trebuit sa o masez pe nevasta-mea.....
Elena2k
10th January 2006, 11:15
Cum se foloseste ? Dupa baie ? Se da in fiecare seara ?
jericho
10th January 2006, 11:28
Sotia mea asa proceda, seara, dupa baie, ma chinuia...
Elena2k
10th January 2006, 11:31
mirela
10th January 2006, 11:49
asa sot, mai des la casa omului
elena, multe fete s-au multumit cu gelul anticelulitic de la AVON, cica e bun, acum nu stiu, poate tu ai ales altul, spor la....masaj
, sau spor la gasit un sot ca cel de sus
sebulbus
10th January 2006, 12:35
m-a strigat cineva? am centura neagra in masaj
jericho
10th January 2006, 13:23
Of, daca stiam ca o sa am parte de cereri in casatorie poate ma gandeam mai bine inainte de a ma casatori, dar, din pacate, acum e prea tarziu...
Mosotti
10th January 2006, 13:34
QUOTE(Elena2k @ Jan 10 2006, 10:42)

nu am timp de sala dar muncesc toata ziua.
Elena2k
10th January 2006, 14:09
Domnita
10th January 2006, 18:37
degeaba folosesti daca nu faci sport, crede-ma, ca sa scapi de celulita trebuie sa lucreze muschiul si sa topeseti grasimea, cu late cuvinte trei' sa slabesti...
zi-mi greutatea si inaltimea ca sa-ti spun cit ???
sigrid.blom
10th January 2006, 19:17
Ce a functionat la mine:
- dieta proteica, putine grasimi, salate de cruditati si citrice din plin
- ceai verde in cantitati industriale
- masaj cam de trei ori pe saptamana cu "chestii" anti-celulitice
masajul mi-l faceam singura, e important sa-ti folosesti monturile mainilor (sau cum se numesc chestiile cu care dai cu pumnul
am vazut ca e bine sa alternez cremele, sau sa folosesc doua in acelasi timp.
Nota speciala: sunt unele geluri care intra repede in piele si nu-ti mai poti face masaj ca lumea ca nu-ti mai aluneca bine mainile pe piele, de aceea e bine sa folosesti si crema in acelasi timp - tot anticelulitica bineinteles.
Dintre produsele disponibile in RO:
Gel anticelulitic Hofigal - foarte foarte bun, intra repede in piele, si-ti poti face si impachetari cu folie de sandwich, aratam ca o bagheta imensa
Crema cu cofeina Herbagen - are un miros mai dubios de lanolina
Crema anticelulitica Avon si anti-vergeturi tot de la Avon - miros fain
Alta crema cu extract de castan - nu mai stiu de la cine, cred ca Dr. Soleil
Majoritatea produselor anticelulitice au in compozitie extract de iedera, cofeina sau extract de castane
Cred ca toate sunt bune, important e sa le folosesti si sa insisti cu masajul chiar daca doare.
rox
10th January 2006, 19:20
stiu pe cineva care tocmai si-a luat miraculosul gel anticelulitic d ela loreal..perfect slim parca se cheama...din cate am inteles, si-a luat portia de noapte, exista si de zi, dar cred ca era scump rau...si da, se masacreaza seara de seara, cu curaj. ca s ao citez" nu stiu ce o sa-mi faca gelul asta, da' stiu ca o sa-mi fac eu niste vanatai...".
dc va intereseaza pretul sau alte detalii, just let me know si intreb
sau imi conving prietena sa-si faca si ea cont
(btw: a aflat cineva ceva de pisica british shorthair? ca ea e ..impricinata)
alina_ally23
24th January 2006, 16:18
Eu am folosit si inca folosesc gelul anticelulitic de la Elmiplant si sunt foarte multumita de el. Problema e ca trebuie sa te dai de 2 ori pe zi cu el...dupa dus.
rox-anna
30th January 2006, 18:09
si eu folosesc u gel anticelulitic () care a dat rezultate foarte bune, numai ca si acesta se foloseste dimineata si seara dupa dus si e cam aiurea cand te grabest (mai ales dimineata). dar vad ca a dat rezultate si folosit numai o data pe zi. a, si am mai folosit si crema de corp cu Alpha Hidroxy Acizi (extrasi din fructe printre care si cirese Acerolla) care netezeste foarte bine.
trebuie sa recunosc ca nu fac miscare (din pacate) dar macar beau 2 litri de apa pe zi -aceste 2 elemente sunt foarte imortante daca vrem sa scapam de celulita. dar un gel si numai un gel nu te ajuta sa scapi de ea!
naughtydream01
30th January 2006, 18:37
Is degeaba, celulita creste si se inmulteste la fel de bine ca fara..
Deci..NU!
mada66000
2nd February 2006, 12:59
Nu e neaparat sa fii grasa sa ai celulita.Ea apare din diverse motive:dereglari hormonale,sedentarism, practic in cazurile in care nu elimini apa din organism se formeaza acel aspect inestetic al pielii care de fapt e un tesut adipos.Eu iti recomand cu caldura crema pentru celulita de la Ardes,o cutie de 1 kg.costa 1.800.000 lei vechi,e cea mai buna de pe piata,este utilizata in multe saloane si iti garantez eu ca se duce cu miscare multa,masaj in zonele afectate.E bine sa amesteci crema cu ulei de masline pentru a face pielea mai catifelata.Pentru eliminarea apei din organism iti recomand si niste pastilute de la WALMARK se numesc Cellulite .Astea sunt facute numai din plante,nu au ce sa dauneze organismului,se ia o pastila pe zi si costa in jur de 250.000 o cutie cu 30 de tablete.
Eu la 55 de kg si 1,76 aveam celulita asa ca nu era vorba de grasime.Lipsa de exercitiu fizic e unul din motive.Asa ca mergeti pe jos..."face piciorul frumos"
PS:Nu te lasa pacalita de cremele care au aparut pe piata cum ar fi Vichy,L'oreal,Elancyl etc care au produse de agest gen pe piatala niste preturi piparate care nu au altceva bun in ele decat ...miros
Akemi
2nd September 2006, 10:29
am incercat si eu vreo 3 luni de zile cu gelul anticelulitic...in afara de senzatia ca iau foc nu mi-a facut mare lucru.
Eu sunt mandra tare ca am scapat de celulita iar cum imi tratez vergeturile - se duc si ele incet incet. Folosesc o crema pe baza de plante si pentru celulita m-au ajutat si sedintele de acupunctura. Sunt o nesimtita ca nu am facut miscare deloc doar am tinut o dieta de 13 zile si am slabit vreo 10 kg.
moonchild11
5th September 2006, 22:31
QUOTE(mada66000 @ Feb 2 2006, 13:59)

Nu e neaparat sa fii grasa sa ai celulita.Ea apare din diverse motive:dereglari hormonale,sedentarism, practic in cazurile in care nu elimini apa din organism se formeaza acel aspect inestetic al pielii care de fapt e un tesut adipos.Eu iti recomand cu caldura crema pentru celulita de la Ardes,o cutie de 1 kg.costa 1.800.000 lei vechi,e cea mai buna de pe piata.
Eu la 55 de kg si 1,76 aveam celulita asa ca nu era vorba de grasime.Lipsa de exercitiu fizic e unul din motive.Asa ca mergeti pe jos..."face piciorul frumos"
PS:Nu te lasa pacalita de cremele care au aparut pe piata cum ar fi Vichy,L'oreal,Elancyl etc care au produse de agest gen pe piatala niste preturi piparate care nu au altceva bun in ele decat ...miros

Corect, celulita nu e direct legata de kg in plus (eu pot da exemplul invers, am 7-10 kg in plus si mai putina celulita decit fete mai tinere si mai slabe); tonusul muscular si genele au o mare influenta. Stiati ca barbatii nu prea au celulita pt ca fibrele lor de colagen din piele sunt dispuse mai 'strins', in ochiuri mai mici, si de aia nu lasa 'pernitele' de grasime sa iasa prin piele in mod inestetic? Deci in primul rind, mai multa activitate fizica/gimnastica, sa se intareasca muschii sa intinda pielea pe ei, si sa stimuleze circulatia in zona pt a elimina excesul de fluide (genele nu se pot schimba). Si, dupa mine, exercitii gen 'de sala' sunt mai eficiente decit mersul pe jos, ca lucreaza muschii urmariti mai mult/intens.
Am folosit si creme anticelulita, de la L'Oreal (perfect slim) si Avon (cellusculpt), intre o data/zi si o data/sapt (da, sunt lenesa
); ambele functioneaza intr-o anumita masura, chiar daca nu te invinetesti cu masajul, DAR sunt bazate pe cofeina, extracte, etc care intind pielea sa nu se formeze/vada denivelarile de la grasimioara de dedesubt = efectul e temporar, atit cit le folosesti. La vreo 2 sapt dupa oprirea aplicarii, apare din nou, cam la fel.
PsYcloNe
6th September 2006, 09:54
Celulita are mai multi factori, cei mai importanti fiind factorii genetici si sinteza proasta a grasimilor. Dupa parerea mea, singurul sau cel mai eficient mod de a scapa de celulita este sa mergi la sala. Am observat ca celulita este cel mai vizibila in zona muschiului hamstrings(biceps femural) datorandu-se faptului(probabil) ca acei muschi ai picioarelor sunt deobicei mai putin solicitati. Deci mergeti la sala, si alegeti un antrenament care sa prelucreze mai intens muschii picioarelor,(la limita unui supra-antrenament) + obligatoriile vitamine si minerale care participa la sinteza grasimilor si la elasticitatea pielii. Va recomand Spa Pak ----> http://suplimente.getfit.ro/produs.php?id=163&tip=6 . Deasemenea incercati sa renuntati la dulciuri
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.