Bebeluska
30th January 2007, 09:56
Topicul despre diete si slabit este in alta parte, aici vorbim de gelul anticlulitic si eficienta lui.
Aprilia
31st January 2007, 12:48
A folosit cineva gel de la Roq? Cosmeticele sint super, o fi si gelul la fel?
@valentine: semi off topic
In doua luni nu slabesti 20 kg nici daca bei numai apa! Poate esti hipertiroidian si ai slabit din cauza asta, mai bine te duci la doctor.
ennoemi
2nd February 2007, 02:10
eu folosesc gama anticelulitica de la Faberlic. are un gel de dus, o crema pentru masaj, o crema care imbunatateste efectele cremei de masaj si o crema pentru impachetari. la reducere, luna asta am vazut ca sunt la 40 ron si un pic toate. indicat e sa le folosesti de 2-3 ori pe saptamana toate, sau ultima de 2 ori pe zi dimineata si seara dupa dus. toata povestea cu 4 produse iti ia vreo ora cu masaj, impachetari. iti incalzesc pielea f tare si se inroseste vreo 20min. bine-nteles, mai trebuie sa faci si miscare si sa ai grija la mancare.
bafta
loreley_ink
28th February 2007, 02:42
buna ! despre cremele anticelulitice va spun ca sunt o abureala , este imposibil ca o crema sa te scape de celulita in timp ce stai si mananci mancaruri cu mult colesterol , am avut si eu probleme cu celulita dar in nici un caz nu m-au scapat cremele anticelulitice , am tinut dieta si am facut foarte mult sport de care nu ma mai pot lasa nici ziua de azi fiindca in toti acesti ani am avut timp sa ma obisnuiesc cu acest regim si nu mai pot reveni la cartofi prajiti , prajituri si toate celelalte , asa ca aveti grija cat timp tineti o cura fiindca poti deveni dependenta ( binenteles sa nu incercati o cura fara un control la medic fiindca , pentru persoanele mai sensibile poate deveni fatala , cura se tine sub prescriptia doctorului , asa aveti grija cu sanatatea , nu se merita mai bine traiesti toata viata cu celulita decat sa faci o cura de capul tau sau de prin auzite , parerea mea).
Bravegirl
4th April 2007, 11:39
Eu sunt slaba (adica am la 1,68 m doar 46 de kg) dar am inceput sa fac celulita. Am incercat o groaza de creme, masaj, electrostimulare, impachetari...au dat rezultate doar pe moment. Cum renuntam, cum reaparea celulita. Asa ca m-am apucat de sala...seara ma masez singura cu diverse creme...
declare
18th April 2007, 10:44
Eu dupa multi bani aruncati pe creme si super-creme, am descoperit ca foarte multe dintre ele contineau cofeina. Asa ca imi strang zatul de la cafea sau chiar cafea macinata si de 2-3 ori pe saptamana amestec 2-3 lingurite de zat sau cafea cu un pik de dus-gel si imi fac un peeling semi-uscat stau vreo 5-10 min cu amestecul pe mine si pe urma fac dus. Miroase de iti vine sa te bei (daca esti cofee-freak) si iti lasa o culoare super pe piele (temporara bineinteles). Asta fac eu daca vreti incercati ...bafta.
Bravegirl
27th June 2007, 10:28
Am descoperit acum 3 zile o crema de la Elmiplant care e super. Este termoactiva.
amma
27th June 2007, 18:20
QUOTE(Bravegirl @ Jun 27 2007, 11:28) [snapback]3022822[/snapback]
Am descoperit acum 3 zile o crema de la Elmiplant care e super. Este termoactiva.
Cellulight
, am descoperit-o si eu ieri
. E cam grasa, dar e perfecta pentru masaj indelungat. In seara asta testez si gelul, miroase mai frumos decat crema, insa pe ambalaj e indicata si impachetarea in folie termica. N-am de gand.
mitzulina1
20th July 2007, 10:38
QUOTE(ennoemi @ Feb 2 2007, 03:10)

eu folosesc gama anticelulitica de la Faberlic. are un gel de dus, o crema pentru masaj, o crema care imbunatateste efectele cremei de masaj si o crema pentru impachetari. la reducere, luna asta am vazut ca sunt la 40 ron si un pic toate. indicat e sa le folosesti de 2-3 ori pe saptamana toate, sau ultima de 2 ori pe zi dimineata si seara dupa dus. toata povestea cu 4 produse iti ia vreo ora cu masaj, impachetari. iti incalzesc pielea f tare si se inroseste vreo 20min. bine-nteles, mai trebuie sa faci si miscare si sa ai grija la mancare.
bafta
Buna,
Poti sa imi spui si mie unde gasesc acesty set Faberlic? Si daca stii cumva cat costa, fara reducere 
Multumesc anticipat
SeNsaTioNs
20th July 2007, 16:46
gel anticelulitic, creme minune, pastile extraordinare-nu fac nimic fara miscare si regim de viata si alimentar sanatos. vrei sa scapi de celulita? du`te la sala de 3 ori pe sapt, bea 2 l de apa pe zi, renunta la ciocolata zilnica/mezeluri/grasimi. n`ai timp de sala? vezi daca nu cumva ai timp macar seara, de`un jogging mic. nici asa?gaseste, de 3 ori pe sapt, niste ferestre de macar 30 min, si fa aerobic prin casa. gasesti pe youtube filmulete daca ti`e urit singura. nu`ti place aerobicul? pune niste reggaetoane si zbantuie`te 1 ora.
mitzulina1
24th July 2007, 15:42
QUOTE(SeNsaTioNs @ Jul 20 2007, 17:46)

gel anticelulitic, creme minune, pastile extraordinare-nu fac nimic fara miscare si regim de viata si alimentar sanatos. vrei sa scapi de celulita? du`te la sala de 3 ori pe sapt, bea 2 l de apa pe zi, renunta la ciocolata zilnica/mezeluri/grasimi. n`ai timp de sala? vezi daca nu cumva ai timp macar seara, de`un jogging mic. nici asa?gaseste, de 3 ori pe sapt, niste ferestre de macar 30 min, si fa aerobic prin casa. gasesti pe youtube filmulete daca ti`e urit singura. nu`ti place aerobicul? pune niste reggaetoane si zbantuie`te 1 ora.
Fac sport, beau apa, manac destul de ok as zice dar celulita nu vrea sa plece...asa ca m-am gandit sa incerc si cu ceva creme. Momentan folosesc elancyl care are ceva efect si ma gandeam sa mai incerc si altceva....
SeNsaTioNs
6th August 2007, 22:45
e imposibil . cu 2 litri de apa pe zi, si sport, sa nu plece. crede`ma. doar nu ai 100 de kile. doar asa..
mitzulina1
8th August 2007, 10:42
QUOTE(SeNsaTioNs @ Aug 6 2007, 23:45)

e imposibil . cu 2 litri de apa pe zi, si sport, sa nu plece. crede`ma. doar nu ai 100 de kile. doar asa..
Crede-ma ca nu se duce...beau 2 l de apa numai la birou dar lichide mai beau si dupa ce plec....am 50 de kg...poate imi doresc eu prea mult sa dispara...cam cat timp dureaza oare? s-a mai atenuat dar tot arata nasol....
codruta
8th August 2007, 12:42
QUOTE(mitzulina1 @ Aug 8 2007, 09:42)

Crede-ma ca nu se duce...beau 2 l de apa numai la birou dar lichide mai beau si dupa ce plec....am 50 de kg...poate imi doresc eu prea mult sa dispara...cam cat timp dureaza oare? s-a mai atenuat dar tot arata nasol....
La mine a plecat 80 % dupa masaj. Traditional, cu maseur bun. E drept ca in perioada in care merg la masaj, adica o luna/an (si asta de vreo 3 ani de zile incoace) ma fortez sa fac un pic de sport (15 minute pe zi, acasa) si imi supraveghez un pic dieta. E fff important ca o ora inainte si o ora dupa masaj sa nu mananci nimic, dar sa bei apa multa. Unii spuneau ca trebuie sa mergi apoi la intretinere ca altfel se reface la loc. Poate am fost eu norocoasa dar totul e sub control. Cred ca dupa luna asta scap de tot, dar intentionez sa imi vizitez maseurul o data pe an in fiecare an de acum incolo. Efectele le-am vazut dupa primele 3 sedinte. Prima data a trebuit sa fac 2 serii de sedinte (adica 2 luni) ca eram la inceput.
A fost singurul tratament care a avut efect si inainte incercasem si eu de toate (electrostimulare, impachetari, creme acasa, folie peste noapte) - bani si timp pierduti degeaba.
SeNsaTioNs
8th August 2007, 15:26
mitzulina, fa exercitii special pentru picioare.(sau unde ai tu celulita). gasesti pe net cu duiumu, si pe youtube.. da`i tare cu genoflexiuni, sia lte alea. si se duce. 50 kile am si eu, si nu`mi placea vara trecuta cum aratau picioarele. aveau tenta de
. cateva exercitii, muuulte fructe, lichide, legume, ca doar era vara si gata. perfect legs.
mitzulina1
10th August 2007, 11:44
QUOTE(codruta @ Aug 8 2007, 13:42)

La mine a plecat 80 % dupa masaj. Traditional, cu maseur bun. E drept ca in perioada in care merg la masaj, adica o luna/an (si asta de vreo 3 ani de zile incoace) ma fortez sa fac un pic de sport (15 minute pe zi, acasa) si imi supraveghez un pic dieta. E fff important ca o ora inainte si o ora dupa masaj sa nu mananci nimic, dar sa bei apa multa. Unii spuneau ca trebuie sa mergi apoi la intretinere ca altfel se reface la loc. Poate am fost eu norocoasa dar totul e sub control. Cred ca dupa luna asta scap de tot, dar intentionez sa imi vizitez maseurul o data pe an in fiecare an de acum incolo. Efectele le-am vazut dupa primele 3 sedinte. Prima data a trebuit sa fac 2 serii de sedinte (adica 2 luni) ca eram la inceput.
A fost singurul tratament care a avut efect si inainte incercasem si eu de toate (electrostimulare, impachetari, creme acasa, folie peste noapte) - bani si timp pierduti degeaba.
Ma gandeam sa incerc si ceva masaj....imi poti recomanda un maseur priceput? Si imi spui si cam cat costa in principiu?
multumesc frumos
codruta
10th August 2007, 14:19
QUOTE(mitzulina1 @ Aug 10 2007, 10:44)

Ma gandeam sa incerc si ceva masaj....imi poti recomanda un maseur priceput? Si imi spui si cam cat costa in principiu?
multumesc frumos

Pot, daca esti din Cluj. Daca nu ma insel, costa 250.000 lei jumatatea de ora si 300 sau 350.000 lei ora intreaga. La inceput, faci numai jumatate de ora (prima serie de sedinte) pentru ca e foarte dureros si si asa rezisti greu. A 2-a serie de sedinte pot fi de ora intreaga. In continuare, ramai la jumatate de ora. Ce pot sa iti spun este ca doare al naibii de rau, dar macar te chinui cateva ore si scapi. Si, sa mai lamuresc o prejudecata, maseurii buni (care stiu sa faca masaj anticelulitic) nu au voie sa iti lase nici un fel de vanatai sau alte urme. Daca maseurul e bun, dupa prima intalnire, trebuie sa simti o usoara febra musculara. Dupa primele sedinte, celulita va fi mai evidenta cu ochiul liber, urmand ca dupa o vreme sa dispara. Crema folosita de maseur conteaza extrem de putin, al meu foloseste o crema de la Cosmetic Plant si cand l-am intrebat daca e cea mai buna, a zis ca nu stie, dar o prefera pentru ca ii ofera gradul de aderenta pe piele de care are nevoie ca sa faca masajul bine, asa ca daca mergi la vreun cabinet/maseur care iti dau un pret mare pe considerentul ca folosesc nu stiu ce crema, lasa-i in pace si du-te la altii.
mitzulina1
13th August 2007, 14:06
QUOTE(codruta @ Aug 10 2007, 15:19)

Pot, daca esti din Cluj. Daca nu ma insel, costa 250.000 lei jumatatea de ora si 300 sau 350.000 lei ora intreaga. La inceput, faci numai jumatate de ora (prima serie de sedinte) pentru ca e foarte dureros si si asa rezisti greu. A 2-a serie de sedinte pot fi de ora intreaga. In continuare, ramai la jumatate de ora. Ce pot sa iti spun este ca doare al naibii de rau, dar macar te chinui cateva ore si scapi. Si, sa mai lamuresc o prejudecata, maseurii buni (care stiu sa faca masaj anticelulitic) nu au voie sa iti lase nici un fel de vanatai sau alte urme. Daca maseurul e bun, dupa prima intalnire, trebuie sa simti o usoara febra musculara. Dupa primele sedinte, celulita va fi mai evidenta cu ochiul liber, urmand ca dupa o vreme sa dispara. Crema folosita de maseur conteaza extrem de putin, al meu foloseste o crema de la Cosmetic Plant si cand l-am intrebat daca e cea mai buna, a zis ca nu stie, dar o prefera pentru ca ii ofera gradul de aderenta pe piele de care are nevoie ca sa faca masajul bine, asa ca daca mergi la vreun cabinet/maseur care iti dau un pret mare pe considerentul ca folosesc nu stiu ce crema, lasa-i in pace si du-te la altii.
multumesc frumos de sfaturi 
din pacate sunt din bucuresti...asa ca astept si din partea altcuiva o recomandare
Theo_rockeritza
22nd August 2007, 13:45
Am si eu o intrebare fetelor si va rog sa ma ajutati am luat si supliform, si cellulight de la Gerovital (gel) , si de la Herbagen lapte de hidromasaj anticelulitic si de la Gerocossen o alta crema. Am luat si folie de sandwish nu am mai folosit insa am auzit k da rezultate bune impachetatul... Sunt cam incepatoare si nu stiu cand , cum , cat timp trebuie sa stau cu ea, cat timp astept sa intre crema, dak dorm noaptea cu ea este okay? ... ma ajutati cu cateva sfaturi va rog fetelor !?
Mesaj de la moderator: Te rog scrie cu fonturi si culori normale....si fara "k"
Theo_rockeritza
22nd August 2007, 14:31
Si am mai auzit ceva nou acum ... oare dak transpir in folie nu dau degeaba cu crema? Nu las mai bine crema sa intre in piele? Am inteles k infasurarea este pt a transpira excesiv. Dupa desasurare trebuie sa dau cu o crema puternik pt k s-au deschis porii sau ... (am citit undeva). Sa dau cu supliform , sa ma infasor o ora si apoi sa imi dau cu alta crema mai puternik? Am auzit k supliform arde foarte tare. Chiar da rezultate folia sau doar imi neutralizeaza efectul cremei ?! Am luat crema de la Gerocossen si scrie (are efect termic) k trebuie sa ma impachetez cu folie termica. Nu stiu dak folia alimentara e termica sau nu , dar cred k voi folosi inainte de pus folia doar supliform si crema de la gerocossen k sa nu le stric pe celelalte. Am dat multi bani pe ele si nu vreau sa o dau in bara de la prima aplicare ^.^ si normal un dush si exfoliere k-lumea inainte de aplicare nup?
Dupa ce scot folia cu supliform fac dush? Am citit pe forumuri k folositi folie de sandwish ... dar am auzit si de folie de aluminiu ... la voi ce a dat rezultat?
SeNsaTioNs
22nd August 2007, 20:18
folia=frectie, nu te astepta sa faca minuni..
tot sportu si apa dau rezultate, pune`le pe astea in loc de folie.
Theo_rockeritza
23rd August 2007, 12:59
sunt sportiva de performanta , scrima in lotul national pe Romania. Dar in curand vreau sa ma bazez mai mult pe scoala si vreau sa incerc tot ce este nevoie. Urmaresc sa mai imi micsorez diametrul coapselor si fundul. Am pus aseara folie si pot sa zic ca deja a dat rezultate
child0of0bodom88
23rd August 2007, 13:07
Gelurile astea anticelulitice sunt apa de ploaie. Tot miscarea este baza
background.girl
23rd August 2007, 14:27
Eu am folosit de la crema de la Galenic si are efect garantat. Daca faci si sport macar 10min pe zi intr-o luna se duce 95% din celulita. Costa insa destul de mult : 1mil400. Se gaseste la farmaciile SensiBlue.
Detalii aici
happy_bee
2nd November 2007, 20:27
Mie mi-a spus o cosmeticiana sa imi cumpar o crema anticelulitica (de la Elmiplant, spunea ea) si sa o amestec cu cofeina (cica se gasesc fiole cu cofeina la farmacie). Credeti ca vorbeste prostii?
Am vazut aici ca au CASCO cu 5% mai ieftin. Pentru Renault e oferta in principal! Pare OK... uitati-va si voi!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.